Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

equal_free yazmış:
ben stajyerim, sözleşmeliyim, formatör öğretmenim Smile

Hocam bende Balıkesirde sözleşmeli bilgisayar öğretmeniyim: siz nasıl formatör oldunuz? bunla ilgili resmi bir yazı varmı konuyu açmanızı rica ediyorum..
laurona
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 19:32Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar sözleşmeli kadrolu fark etmiyor olabiliriz sadece zamanında başvurmak gerekiyor ben zamanı kaçırmıım olamadım :'(
cogullu
Moderatör
Moderatör

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 19:35Alıntıyla Cevap Gönder

equal_free yazmış:

yapılan uygulama yanlış hocam kim yapmışsa yanlış yapmış, kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz...
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 19:47Alıntıyla Cevap Gönder

yapılan uygulama yanlış hocam kim yapmışsa yanlış yapmış, kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz...[/quote]
Hocam kılavuzda ki o yazıyı buraya pastlayabilirmisiniz. Yada link verin indireyim, kacıncı sayfada o ibare mevcut?
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 19:48Alıntıyla Cevap Gönder

bu arada alıntı yapamadım Smile
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    12 Oca 2008, 20:13Alıntıyla Cevap Gönder

equal_free yazmış:
ben sözleşmeliyim ve formatör öğretmenim. pek çok şeyde olduğu gibi her yerde farklı keyfi uygulamalar mevcut. ya da bilinmemesinden kaynaklanıyo bu ayrımlar...
hocam sırra kadem mi bastınız Smile Bizi aydınlatırsanız seviniriz Wink
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    13 Oca 2008, 0:12Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
equal_free yazmış:

kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz...
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    13 Oca 2008, 0:14Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kılavuzda yazıyor demişsiniz.Bu kılavuzla ilgilii bir link verirseniz sevnirm.
cogullu
Moderatör
Moderatör

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    13 Oca 2008, 1:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam forumda değildim siz cevap alacaksınız diye de forumda olmak zorunda değilim ben zaten konuları takip ediyorum lütfen forumu çöplüğe çevirmeyin...
Türkiyede sözleşmeli formatör olan tek öğretmen sizsiniz heralde benim çalıştığım yerde birçok sözleşmeli öğretmenin başvurusu kabul edilmedi sizin torpiliniz güçlüydü heralde Question
ayrıca konuyla ilgili aşağıdaki adresi incelemenizi tavsiye ederim.
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN ESASLAR
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/16330_0.html
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    14 Oca 2008, 0:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam siz cevaplayın diye özellikjle size soru sormadım bu 1, 2 cisi cevap beklediğim arkadaş equal_free nikli kişi.3.sü sözleşmeli ve formatör olan şahıs equal_free yazılanları dikatli okursanız daha rahat anlarsınız...
cogullu
Moderatör
Moderatör

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    15 Oca 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

Secret yazmış:
hocam siz cevaplayın diye özellikjle size soru sormadım bu 1, 2 cisi cevap beklediğim arkadaş equal_free nikli kişi.3.sü sözleşmeli ve formatör olan şahıs equal_free yazılanları dikatli okursanız daha rahat anlarsınız...

özür dilerim arkadaşım yanlış anladım
equal_free
Aktif Üye
Aktif Üye

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ    18 Oca 2008, 14:38Alıntıyla Cevap Gönder

arkadşlar kusura bakmayın. yeni gördüm yazınızı valla ben de bilmiyorum nasıl oldu ama bana formatör olarak görevlendirildiğime dair bi yazı geldi ve imzaladım.idareden alabilirsem eğer foruma koyarım.kastamonu/ihsangazi'de görev yapıyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ

page generation = 0.14169 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)