|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 19:28 | |
|
 |
 |
ben stajyerim, sözleşmeliyim, formatör öğretmenim  |
Hocam bende Balıkesirde sözleşmeli bilgisayar öğretmeniyim: siz nasıl formatör oldunuz? bunla ilgili resmi bir yazı varmı konuyu açmanızı rica ediyorum.. | |
|
|
 |
laurona
Seçkin Üye

|
| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 19:32 | |
| | arkadaşlar sözleşmeli kadrolu fark etmiyor olabiliriz sadece zamanında başvurmak gerekiyor ben zamanı kaçırmıım olamadım :'( | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 19:35 | |
|
 |
 |
yapılan uygulama yanlış hocam kim yapmışsa yanlış yapmış, kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz... | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 19:47 | |
| yapılan uygulama yanlış hocam kim yapmışsa yanlış yapmış, kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz...[/quote]
Hocam kılavuzda ki o yazıyı buraya pastlayabilirmisiniz. Yada link verin indireyim, kacıncı sayfada o ibare mevcut? | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 19:48 | |
| bu arada alıntı yapamadım  | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 12 Oca 2008, 20:13 | |
|
 |
 |
ben sözleşmeliyim ve formatör öğretmenim. pek çok şeyde olduğu gibi her yerde farklı keyfi uygulamalar mevcut. ya da bilinmemesinden kaynaklanıyo bu ayrımlar... |
hocam sırra kadem mi bastınız Bizi aydınlatırsanız seviniriz  | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 13 Oca 2008, 0:12 | |
|
 |
 |
 |
 |
kılavuzda açık açık yazıyor sözleşmeliler olamıyor diye,kaldı ki MEB yönetmeliğinde sözleşmeli öğretmenelere görevlendirme yapılamaz... |
| |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 13 Oca 2008, 0:14 | |
| | Hocam kılavuzda yazıyor demişsiniz.Bu kılavuzla ilgilii bir link verirseniz sevnirm. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 13 Oca 2008, 1:59 | |
| hocam forumda değildim siz cevap alacaksınız diye de forumda olmak zorunda değilim ben zaten konuları takip ediyorum lütfen forumu çöplüğe çevirmeyin...
Türkiyede sözleşmeli formatör olan tek öğretmen sizsiniz heralde benim çalıştığım yerde birçok sözleşmeli öğretmenin başvurusu kabul edilmedi sizin torpiliniz güçlüydü heralde
ayrıca konuyla ilgili aşağıdaki adresi incelemenizi tavsiye ederim.
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN ESASLAR
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/16330_0.html | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 14 Oca 2008, 0:34 | |
| | hocam siz cevaplayın diye özellikjle size soru sormadım bu 1, 2 cisi cevap beklediğim arkadaş equal_free nikli kişi.3.sü sözleşmeli ve formatör olan şahıs equal_free yazılanları dikatli okursanız daha rahat anlarsınız... | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 15 Oca 2008, 12:22 | |
|
 |
 |
hocam siz cevaplayın diye özellikjle size soru sormadım bu 1, 2 cisi cevap beklediğim arkadaş equal_free nikli kişi.3.sü sözleşmeli ve formatör olan şahıs equal_free yazılanları dikatli okursanız daha rahat anlarsınız... |
özür dilerim arkadaşım yanlış anladım | |
|
|
 |
equal_free
Aktif Üye

|
| SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ 18 Oca 2008, 14:38 | |
| | arkadşlar kusura bakmayın. yeni gördüm yazınızı valla ben de bilmiyorum nasıl oldu ama bana formatör olarak görevlendirildiğime dair bi yazı geldi ve imzaladım.idareden alabilirsem eğer foruma koyarım.kastamonu/ihsangazi'de görev yapıyorum. | |
|
|
 |
|
|