Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 53 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
  Re: müjde!! kadroya geçişler temmuz da
Mesaj 11 May 2010, 09:30 
Yeni Üye
Yeni Üye

eski bir söz vardır ya arkadaşlar. "hak verilmez, alınır" der.
ben de sözleşmeliyim. soruyorum hakkımızı almak için ne yaptık acaba?
haberleri dikkatli takip ettik. hükümetten yapılan açıklamaları dinledik. internet sitelerini didik didik ettik. yeterli mi sizce?
ücretli - sözleşmeli öğretmenlik diye hakkı hukuku belli olmayan derme çatma uygulamalarla milli eğitimi idare etmeye çalışan bir anlayış var yönetimde. söz verildi diyorsanız o sözler 6 ayda bir veriliyor zaten rutin olarak. sözün en büyüğünü de sayın başbakanımız 2002 yılında vermişti alanlarda bas bas bağırarak.
işin aslını söyleyeyim: bu ülkede iş güvencesi olmayan çok ucuz işgücü yaratma çalışmaları var. işçi için de böyle memur için de böyle. uzun vadede tüm çalışanların 4/B li 4/C li çalışan yapılması öngörülüyor. şimdi doğuda çalışanlardı, 5 yıl çalışanlardı, ilk başlayanlardı vs gibi seçeneklerle kadroya geçecek olanları bir ayırırlar kalır 5-10 bin öğretmen. onları kadroya geçirip arkadan 30 bin sözleşmeli alırlar. tabi sözlerini tutmuş olacakları için diyecek lafımız kalmaz. ses çıkaranlara da kadroya geçirilenler tepki gösterir "ben 5 yıl çalıştım sen de çalışmalısın", "ben doğuda çalıştım sen de çalışmalısın" , " ben 85 aldım sen de alsaydın" şeklinde. yani birbirimizin sırtına basarak yükselme çabalarımızı da yönetenler keyifle izlerler, şu sözleşmeli meselesini de hallettik, üzerimizden attık diye.
savunulması gereken sözleşmelilerin ayırımsız acilen kadroya geçirilmesi ve ücretli öğretmen çalıştırılmasına son verilmesidir.

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 11:19 
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kullanıcı avatarı

hayırlısı inşallah sözleşmeli arkadaşlar için inşallah atama bekleyenlere de kadro gelir haziranda

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 11:44 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Nedense hiç inanasım gelmiyor.

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 12:05 
Aktif Üye
Aktif Üye

ben inanmıyorum sizde inanıp boşu boşuna ümitlenmeyin.bu söylentiler hep çıkıyor.bir daha sözleşmeli öğretmen alınmayacak dedikleri halde hala alıyorlar.yani söyledikleri yaptıklarıyla uyuşmuyor

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 12:08 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

kadrolu olarak sözleşmeli arkadaşlarımında kadroya alınmalarına sevindim. zaten en baştaki uygulama bence yanlıştı eğitim de ayrımcılık olmaz

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 12:24 
Yeni Üye
Yeni Üye

keşke hiç kadrolu, sözleşmeli , ücretli diye aynı işi yapan insanlar sınıflandırılmasa..
kadrolu öğretmenim ancak sözleşmeli de çalıştım, ücretli çalışan arkadaşlarım da oldu bolca.
ancak milli eğitim camiasında bile sözleşmeli yahut ücretli çalışan arkadaşlara başka bir iş yapıyor gözüyle bakanlar da cabası..
sadece eşitlik istiyoruz..
çok şey mi istiyoruz?

Başa Dön

Mesaj 11 May 2010, 15:24 
Site Gezgini
Site Gezgini

arkadaşlar ağzımıza bir parmak bal sürüyorlar bizde öylee bekliyoruz acaba mı diye..ben elime kağıdımı alana kadar inanmayacağım ve beklemeyeceğimde. geçen sene de bu zamanlar aynı cümleler kurulmuştu.. hepsi oyalama taktiği başka bişey değil!!

Başa Dön

Mesaj 12 May 2010, 12:07 
Site Gezgini
Site Gezgini

md4483 yazdı:
zerrax yazdı:
yok olmaz zaten sözleşmeli öğretmenliği çıkartan kendileri...şimdi kadro vemezler..

neden olması hocam tamam kendileri çıkarttı ama tüm kamuoyu önünde verilmiş sözler var
geri dönüş belki geç olur ama olur diye düşünüyorum sonuçta sözleşmeli öğretmende eğitim fakültesi bitirmiş
kpss puanna göre atanmış öğretmen..

fevri bi yorum olacak belki ama mazur görün, komuoyu önünde verilmiş sözlerini tutmayan tükürdüğünü yalayan bu insanlara kamuoyu cezasını kesmezse daha çok bekletirler bizi :@

Başa Dön

Mesaj 12 May 2010, 14:34 
Aktif Üye
Aktif Üye

fulbt yazdı:
arkadaşlar ağzımıza bir parmak bal sürüyorlar bizde öylee bekliyoruz acaba mı diye..ben elime kağıdımı alana kadar inanmayacağım ve beklemeyeceğimde. geçen sene de bu zamanlar aynı cümleler kurulmuştu.. hepsi oyalama taktiği başka bişey değil!!

Katılmamak elde değil

Başa Dön

Mesaj 12 May 2010, 15:08 
Aktif Üye
Aktif Üye

her şeye rağmen insan umudunu yitirmemeli zaten millet olarak sadece umutlarımız kaldı bari onu kaybetmeyelim :(

http://cayiralanmehmetakifersoy.meb.k12.tr/

Başa Dön

Mesaj 12 May 2010, 15:38 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

iyi düşün iyi olsun derler ....................hadi hayırlısı her ne kadar bunlara güven olmasada :))

Başa Dön

Mesaj 13 May 2010, 11:36 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

bize desteğini esirgemeyen 4-a lı öğretmen arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum

Başa Dön

Mesaj 13 May 2010, 17:38 
Aktif Üye
Aktif Üye

1 yıldır aynı muhabbet anladık da NASIL OLACAK ? KİMLER ALINACAK ? kadroya alındığımızda yeni YÖNETMELİK ile nasıl bir bağımız olacak ? :verymad: :verymad: :verymad:

Başa Dön

Mesaj 13 May 2010, 18:06 
Aktif Üye
Aktif Üye

İnşallah olur arkadaşlar .. 6 ay kadar sözleşmeli çalıştım sonra 2008 martta kadroya geçtim, kpss puanım ile.. Sözleşmeli çalıştığım dönemde bir sözleşmeli öğretmenin yaşayacağı bir çok olumsuzluğu yaşadım..En kısa zamanda sizlerinde kadroya geçmenizi diliyorum..

Başa Dön

Mesaj 13 May 2010, 18:59 
Yeni Üye
Yeni Üye

hadi hayırlısı

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 53 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul