Sözleşmeli öğretmenler BİTEFO olamazlar. Ama aslında olmalarında ciddi hiçbir mani yoktur kanımca, sadece bakanlık görüşü bunu gerektirmektedir. Bilginize. Bu tip görevlendirmeler ileride sıkıntı çıkarabilir.
ahmetfx hocam, bence çok endişe etme.. ben bir dönemdir okulumda 9 saat dersim var onun için gidip geliyorum ama kimse bana ek ders bu filan demedi. zaten ek ders bulmak senin görevin değilki müdür yada milli eğitimin görevi. yani 15 saati dolmuyosa seni oraya neden atamışkiyani neden açık göstermişki çok saçma öyle bişey için sözleşmenin fesh edilmesi senin madur edilmeni sağlar yani onlar açık göstermesydi başka bir yere atanırdın tamamen kendi hataları. Birde norm fazlası olsanda seni başk okula gönderiyorlarmış formda okuduğum kadarıyla sözleşmenin fesh eilmesi gibi bir durumu sana kim hangi amaçla söyledi anlıyamıyorum doğrusu. hem formatör olan birsürü kadrolu öğretmen var üstelik hem 20 saate girip hem formatörlük yapmak zorunda olanlar var onların dersi size verilebilir ama işte kimse uğraşmak istemiyo geliba müdürün halletmetmesi gerekir bunu. işi size yıkmaya çalışıyorlar yani siz gidin milli eğitime söyleyin bence onların haberi bile yoktur kesin. sözleşmenizinde fesh edilmesi biraz zor edişelenmeyin bence . kolay gelsin.
2 ay boyunca zorunlu ders saatini tamamlayamayan sözleşmeli öğretmenin sözleşmesi fesh olur diye bi madde vardı sözleşmede. Müdür diğer okul müdürleriyle konuşmamı söyledi. Müdür yardımcımız da il MEM ile görüşmemi söyledi. Bugün gidip bi konuşacağım bakalım. Hayırlısı...Herkes atanmak için çalışırken ben atılmamak için...
hocam bende sizinle aynı durumdayım sözleşmeliyim ve 11 saat dersim var. Müdür bey maaş karşılığını doldurabilmem için bir gün belirledi ve o güne görevlendirme yazdı (törenlerde projeksiyonların kurulması, okul web sitesinin yapılması-güncellenmesi vb. formaliteden 10 maddelik bir yazı). size de böyle birşey yapılabilir. kaldı ki madem ihtiyacı yoktu neden açık gösterip sizi yormuş oraya kadar. iş bilmezler geçiyo işin başına sonra da ayıkla pirincin taşını !!! gidip okul müdürleriyle siz mi konuşacakmışsınız, iş arar gibi. ne hallere düştük. siz en iyisi mem'e gidin diğer il ve ilçelerde bu şekilde çözüm bulunurken burda işler neden yokuşa sürülüyor deyin. sözleşmenizi fesh edemezler bi hal çaresi bulunur mutlaka, sadece olan sizi yordukları olur.
_________________ Ölürse ten ölür, canlar ölesi değil...
hocam senin sorununa benzer bir durumda ben ilçe sınırları içerisinde yaşıyorum .. okulumda 7 saat dersim var 2 yıldır il merkezinde görev alıyorum .. ama araştırmalarıma göre İL'de de maaş karşılığımı dolduramasam sözleşme fesh edilip MEB e gonderiliyor ve MEB seni başka bir İL e atıyor ..
Ben de sözleşmeliyim kaç aydır haftalık 11 saate giriyorum. Böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. yaw nasıl bir şeydir bu hem ders vermiyorlar hem de sözleşmeyi feshediyorlar. Kölelik gibi bir şey.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.