ilçelerdeki bazı okullarda ücretli bilgisayar öğretmenlerine 1.kademeye girme hakkı veriyorlarmış ama ben bu yönetmeliği bulamadım.bulan varsa lütfen yardım etsin...bu fırsattan yararlanalım.
Öyle bi yönetmelik yok hocam. Hatta yukardaki yönetmelikte dikkat ettiyseniz eğer branş öğretmeni yoksa ya alanda sertifika yada yeterliliği olan sınıf öğretmenleri, eğer oda yoksa normal sınıf öğretmeninin o dersi doldurması gerekir.
_________________ Bey kısmı, bilmediği işi erbabına bırakmazsa ahmaklığı yedi düvele türkü olurmuş...
Re: 4. ve 5.sınıflarda BT dersine girebiliyormusunuz
26 Eki 2009, 18:39
Aktif Üye
tamamen sallama. başka bi şey yok. tahminim sen kadrolu diye daha iyi eğitim vereceğini düşünerek, o sınıflardaki torpilli öğrencileri düşünüyorlar.....
26 Eki 2009, 18:51
Site Gezgini
KöfteHoRr yazdı:
bilgisayarcım yazdı:
KöfteHoRr yazdı:
bilgisayarcım yazdı:
herşey idareye kalmış durumda... bzna da anasınıfından 8.sınıflara kadar okuldaki tüm sınıfları verdiler......
Anasınıfı derken
bildiğimiz 1.sınıf öncesi sınıf öğretmenim
E bunların basamak kitapları falan var mı bari :=)
yok forumda da uzun zamandır arıyrum benim drumumda olan yok sanırım. ben de kendimce işliyorum dersleri. okuma yazma bilmiyorlar ama internete girip oyun sitesi açmayı bilmeyen bir anasınıfı öğrencisi bile yok maaşallah
herşey idareye kalmış durumda... bzna da anasınıfından 8.sınıflara kadar okuldaki tüm sınıfları verdiler......
Anasınıfı derken
bildiğimiz 1.sınıf öncesi sınıf öğretmenim
E bunların basamak kitapları falan var mı bari :=)
yok forumda da uzun zamandır arıyrum benim drumumda olan yok sanırım. ben de kendimce işliyorum dersleri. okuma yazma bilmiyorlar ama internete girip oyun sitesi açmayı bilmeyen bir anasınıfı öğrencisi bile yok maaşallah
Valla bugün anasınıfı öğrencilerinden biri yanıma geldi "abi senin soyadın ne" diye. Hayırıdır ne yapacaksın ded,m. "Akşam face'ime ekleyecemde oyun oynarız" dedi. Öylece bakakaldım sadece.
_________________ Bey kısmı, bilmediği işi erbabına bırakmazsa ahmaklığı yedi düvele türkü olurmuş...
arkdaşlar derse girebiliyorsunuz ben 1 den 8 e kadar gıren arkadaşları bılıyorum.ama o durumda şöyle olmuş olabılır oncelık her zaman 2 . kademnın oldugu ıcın dırek 6 dan ıtıbaren vermıs olabılırler
_________________ Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
15 Şub 2010, 12:06
Site Gezgini
ben sözleşmeliyken 2. sınıfların bile girmiştim derslerine. şimdi kadroluyum zorunlu fornatörlük olayına kadar yine 2. ve 3. sınıflara giriyodum. bu konuda yönetmelik var mı diye araştırmıştım bi ara ama açık bir ifade bulamadım. tamamen idarenin tutumuna bağlı yani
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.