Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    26 Şub 2008, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben şu anda sözleşmeli olarak çalışmaktayım.Sizlere bir sorum var?
2008 haziranda yapılacak Kpss ye girerek kadroya atandım diyelim.Fakat bu arada da ağustos ayı içerisinde askerliğe gitmek için başvuruda bulundum. Sözleşmeli öğretmen olduğum için asker öğretmenlik çıkmayacaktır.Peki kadrom çıkarsa, bunun tarihlerine göre mi askerlik değerlendirilecek.
Yani atama önce kadro sonra olursa, asker öğretmenlik olabilir mi? Ya da askerlik çıktıktan sonra atama gerçekleşirse ne olur?
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    15 May 2008, 0:32Alıntıyla Cevap Gönder

olamaz kardeş adaylığın kalakmadan olmuyor diye biliyorum ben ama genede araştır derim....
poet
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    15 May 2008, 8:29Alıntıyla Cevap Gönder

asker öğretmen olmak için adaylık şartı aranmıyor. Kadrolu olmak yeterli..
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    15 May 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kadroyada geçsen eğer askerliğe baş vurduysan kaçarın yok gideceksin.Smile
ayrıca kadroya gectikten sonra 1yıl calışııp ek a belgesinin askeriyeye verilmesi gerekiyor.
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    16 May 2008, 0:39Alıntıyla Cevap Gönder

evet aynen böle işte o belgeyi alman içinde adayalık kalkmış olması gerekiyor eğer memurluğun adaylığı kalkmadan işinden ayrılırsan memur olma hakkın olmuyor birdaha diye biliyorum...

teşekkürler...
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    16 May 2008, 6:48Alıntıyla Cevap Gönder

657 4-A (kadrolu )göre çalışmaya başladığın andan itibaren ek-A belgesini alıp askerliğe öyle başvurman gerekiyor. EK-A olmadan asker öğretmenlik çıkmaz.

Ek-A yı alman için adaylığın kaldırılmasına gerek yok adaylık süresi içerisinde de alabilirsin adaylığıın yarısında gelip asker öğretmen olarak çalışan var. askerden geri dönünce kalan süreni tamamlar ve adaylığını kaldırılmasını sağlarsın.
osimdi
Yeni Üye
Yeni Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    16 May 2008, 7:05Alıntıyla Cevap Gönder

Atama dönenimde asker olmaman lazım.Buna dikkat etmelisin...
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    16 May 2008, 8:21Alıntıyla Cevap Gönder

sen askerliği ertele bence. kadrolnu al. babalar gibi askerliğini yap. hem asker öğretmen cıkma sansın olur. cok rahat olursun. asker öğretmenliğin nasıl bir nimet olduğunu askere gitmeyenler bilmeyebilir !
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    17 May 2008, 19:30Alıntıyla Cevap Gönder

osimdi yazmış:
Atama dönenimde asker olmaman lazım.Buna dikkat etmelisin...

Peki bu ağustostaki askerliğe başvurular ile kpss atamaları tam olarak bir kesişmeye gelir mi sizce?
Yani ağustostaki askerlik için ne zaman başvurular başlıyor?
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    17 May 2008, 19:42Alıntıyla Cevap Gönder

kingings yazmış:
2008 haziranda yapılacak Kpss ye girerek kadroya atandım diyelim.Fakat bu arada da ağustos ayı içerisinde askerliğe gitmek için başvuruda bulundum. Sözleşmeli öğretmen olduğum için asker öğretmenlik çıkmayacaktır.Peki kadrom çıkarsa, bunun tarihlerine göre mi askerlik değerlendirilecek.
Yani atama önce kadro sonra olursa, asker öğretmenlik olabilir mi? Ya da askerlik çıktıktan sonra atama gerçekleşirse ne olur?

Arkadaşım askerlik kadrolu olman için engel değil. Bulunduğum yerde askere gidipte askerdeyken kadrosu gelen var. Asker öğretmenlik için ise stajerliğe filan gerek yok. Bugün kadroluya geçip yarın hemen askere gidebilirsin. Ek-A belgesine adaylığın kalkmadan da alabilirsin. Çünkü tecil için de Ek-A alman gerekiyor.
bilgisayarci_st
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    18 May 2008, 0:39Alıntıyla Cevap Gönder

muhammed yazmış:
kingings yazmış:

Arkadaşım askerlik kadrolu olman için engel değil. Bulunduğum yerde askere gidipte askerdeyken kadrosu gelen var. Asker öğretmenlik için ise stajerliğe filan gerek yok. Bugün kadroluya geçip yarın hemen askere gidebilirsin. Ek-A belgesine adaylığın kalkmadan da alabilirsin. Çünkü tecil için de Ek-A alman gerekiyor.

arkadaşım asker öğretmenliğe başvurabilmen için sadece ağustos celbinde gitmelisin sadece ağustosta gidelerde asker öğretmen olabiliyor diğer zamanda gidersen kısa yada uzun dönem başka şansın yok iyi düşün...
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?    24 May 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

Askerdeyken kadrosu gelenleri stajyerlik için mi söylüyorsun? Yoksa kpss ile kadroya geçme mi?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşmeden kadroya ve askerlik? Bir soru?

page generation = 0.26109 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)