Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşme nasıl yenilenecek?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar halen sözleşmeli öğretmenim ve malumunuz bir seneyi devirdik.Şimdi Ben Eylülün 7 sinde görev yerime varıp sözleşme imzalamıştım şimdi bunu nasıl yapacağım Beni mi çağıracaklar yoksa ben mi sözleşmeli olarak devam etmek istediiğimi söyeceğim nasıl olacak bu iş Confused Confused
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

Yokmu arkadaşlar sözleşme yenileyen
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sanırım milli eğitimden çagırıyorlar..yoksa senin direk olarak gitmen gerkmiyor.
fercanx
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:52Alıntıyla Cevap Gönder

yakında kadroya gecersin merak etme hocam ..dün haberlerde izledim
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

fercanx yazmış:
yakında kadroya gecersin merak etme hocam ..dün haberlerde izledim

O nasıl olcak hocam ağzından bal damlıyor valla
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

evet başbakan yardımcısı söylemiş çalışma yapacagız diye çok karışıklıgfa sebep oluyormuş bu durum...yok 4b yok 4c..açılan davaların hepsini kaybediyor hükümet eşitsizlikleden dolayı...ayrıca yerel seçimlerde yaklaşıyor...ufaktan bir seçim yatırımı olmaz mı sizce?
fatihpc
Süper Üye
Süper Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

inşaallah bakalım nasıl olcak ama olmayadabilir
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

Sözleşme nasıl yenilenecek?    27 May 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Takvim gazetesinin haberine göre böyle bir açıklama var ama, zaman gösterecek ne olacagını.

hocam sözleşmeni her aralık ayında yenileyeceksin. milli eğitim seni cagırır merak etme.

Kamu personeli arasında büyük sıkıntılara yol açan sözleşmeli, kadrolu gibi ayrımlar kalkıyor. Kamu personel rejimi sil baştan yenileniyor. Çalışmaları ilk kez duyuran TAKVİM, reformun detaylarını da açıklıyor. Aylar öncesinde duyurduğumuz ve özellikle 4B'li sözleşmelilere kadro yolunu açacağını belirttiğimiz kamu personel rejimi çalışmalarında sona gelindi. Yasa ile sözleşmeli- kadrolu ayrımı kalkacak ve tüm memurlar aynı sistemde eşit haklara sahip olacak. Konuyla ilgili görüştüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Yasanın çıkmasıyla 4A, 4B, 4C diye tabir edilen tüm statüler eşitlenip tek sisteme oturacak. Böylece bu ayrımlardan meydana gelen hak kayıpları ve sıkıntılar önlenecek" dedi.

'BU DÖNEME YETİŞİR'
Mevcut sistemde bir karmaşanın yaşandığını hatırlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Şu anda sözleşmeli, mevsimlik işçi, kadrolu gibi pozisyonlar bulunuyor. Bunlar arasında farklar olması sebebiyle tepkiler oluyor. Yapılan çalışmada kadrolu-kadrosuz ayrımı ortadan kalkacağı için sorunlar da çözülmüş olacak." Tanrıverdi, söz konusu çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, "Yasa bu döneme yetişecek. Sayın Başbakanımızın da bizzat bu konunun çıkması için istekleri var" diye konuştu. Sözleşmeli personelin kadro isteklerinin kendilerine ulaştığını kaydeden Tanrıverdi, şu açıklamayı yaptı: "Mevcut sistem ile sözleşmelilerin kadroya geçmesinin imkanı yok. O yüzden bu yasa çalışmasının bitmesi gerekiyor. Bu çalışma bittikten sonra sorunlar çözülecek."
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

Sözleşme nasıl yenilenecek?

page generation = 0.15139 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)