|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:32 | |
| Arkadaşlar halen sözleşmeli öğretmenim ve malumunuz bir seneyi devirdik.Şimdi Ben Eylülün 7 sinde görev yerime varıp sözleşme imzalamıştım şimdi bunu nasıl yapacağım Beni mi çağıracaklar yoksa ben mi sözleşmeli olarak devam etmek istediiğimi söyeceğim nasıl olacak bu iş  | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:45 | |
| | Yokmu arkadaşlar sözleşme yenileyen | |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 920 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:47 | |
| | hocam sanırım milli eğitimden çagırıyorlar..yoksa senin direk olarak gitmen gerkmiyor. | |
|
|
 |
fercanx
Aktif Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:52 | |
| | yakında kadroya gecersin merak etme hocam ..dün haberlerde izledim | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:56 | |
|
 |
 |
yakında kadroya gecersin merak etme hocam ..dün haberlerde izledim |
O nasıl olcak hocam ağzından bal damlıyor valla | |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 920 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 11:58 | |
| | evet başbakan yardımcısı söylemiş çalışma yapacagız diye çok karışıklıgfa sebep oluyormuş bu durum...yok 4b yok 4c..açılan davaların hepsini kaybediyor hükümet eşitsizlikleden dolayı...ayrıca yerel seçimlerde yaklaşıyor...ufaktan bir seçim yatırımı olmaz mı sizce? | |
|
|
 |
fatihpc
Süper Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 12:03 | |
| | inşaallah bakalım nasıl olcak ama olmayadabilir | |
|
|
 |
Secret
Aktif Üye

| Sözleşme nasıl yenilenecek? 27 May 2008, 21:13 | |
| Takvim gazetesinin haberine göre böyle bir açıklama var ama, zaman gösterecek ne olacagını.
hocam sözleşmeni her aralık ayında yenileyeceksin. milli eğitim seni cagırır merak etme.
Kamu personeli arasında büyük sıkıntılara yol açan sözleşmeli, kadrolu gibi ayrımlar kalkıyor. Kamu personel rejimi sil baştan yenileniyor. Çalışmaları ilk kez duyuran TAKVİM, reformun detaylarını da açıklıyor. Aylar öncesinde duyurduğumuz ve özellikle 4B'li sözleşmelilere kadro yolunu açacağını belirttiğimiz kamu personel rejimi çalışmalarında sona gelindi. Yasa ile sözleşmeli- kadrolu ayrımı kalkacak ve tüm memurlar aynı sistemde eşit haklara sahip olacak. Konuyla ilgili görüştüğümüz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, "Yasanın çıkmasıyla 4A, 4B, 4C diye tabir edilen tüm statüler eşitlenip tek sisteme oturacak. Böylece bu ayrımlardan meydana gelen hak kayıpları ve sıkıntılar önlenecek" dedi.
'BU DÖNEME YETİŞİR'
Mevcut sistemde bir karmaşanın yaşandığını hatırlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Şu anda sözleşmeli, mevsimlik işçi, kadrolu gibi pozisyonlar bulunuyor. Bunlar arasında farklar olması sebebiyle tepkiler oluyor. Yapılan çalışmada kadrolu-kadrosuz ayrımı ortadan kalkacağı için sorunlar da çözülmüş olacak." Tanrıverdi, söz konusu çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, "Yasa bu döneme yetişecek. Sayın Başbakanımızın da bizzat bu konunun çıkması için istekleri var" diye konuştu. Sözleşmeli personelin kadro isteklerinin kendilerine ulaştığını kaydeden Tanrıverdi, şu açıklamayı yaptı: "Mevcut sistem ile sözleşmelilerin kadroya geçmesinin imkanı yok. O yüzden bu yasa çalışmasının bitmesi gerekiyor. Bu çalışma bittikten sonra sorunlar çözülecek." | |
|
|
 |
|
|