Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
cihanmnsl
Aktif Üye
Aktif Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    19 Mar 2008, 19:17Alıntıyla Cevap Gönder

DEĞERLİ HOCALARIM EBİTEFO SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK...
SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK...
NE YAPILMASI LAZIM....
duayen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    19 Mar 2008, 19:35Alıntıyla Cevap Gönder

Bekleyeceğiz Very Happy
pencere77
Yeni Üye
Yeni Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    19 Mar 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

ASLINDA İŞLEYİŞİ AÇIKLAMALRI LAZIM
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

biz 17 haziran 2006 da sınava girdik 21 aralık 2006 da görevlendirme için toplantıya çağrıldık bekleyin bi 4/5 ay Smile
fznt
Site Gezgini
Site Gezgini

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 9:35Alıntıyla Cevap Gönder

nisan ayında kurs varmış.. Ona yetiştirilecek (duyum) nisandaki kurs iiçin görevlenddirmeler yapılmış(duyum2) Exclamation
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 9:41Alıntıyla Cevap Gönder

nisanda eğitici kursu yok intel MT kursu var. Ama bakanlık danışmanları nisan ayında öğretmenleri sınıftan almayı kabul etmiyorlarmış
serzir81
Aktif Üye
Aktif Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 11:50Alıntıyla Cevap Gönder

hayırlısı olsun arkadaşlar.
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 12:00Alıntıyla Cevap Gönder

Ben görevlendirmeyi kabul etmeyeecğim, yaz tatili ve okulumu bırakmak istemiyorum... Smile
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    20 Mar 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar görevlendirmeler başladı gibi sadece yazı bekleniyor Ankaradan inşallah arkadaşlara hayırlı olur. Size tavsiyem milli eğitimlere gidip görüşün...
by_nero
Yeni Üye
Yeni Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    23 Mar 2008, 0:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar mrb.
ben sınava girdim ve 58.696 aldım aslında eğitim soruları benim için ağır bir kayıba sebep oldu
benim sorum şu; şu anda bulunduğum ilçede bu kadro yok sizce açma ihtimalleri olur mu? yada açtırmak için ne yapmak lazım ...
herkese işlerinde başarılar
Sabote
Yeni Üye
Yeni Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    23 Mar 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar konuyla alakalı başlıklara ve mesajlara göz gezdirdim.Sorum olacak belki daha önce de soruldu;
İlçe yerine ilde görev yapmak istiyorum, ilde sıralamam iyi olmasına rağmen ilçeye öncelik vermem istenir mi?
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK    23 Mar 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

Diyelim ilde 4 kontenjan var. Ve il merkezini isteyen 3 kişi oldu. 4. tabi ki sen olabilirsin ama bu dediklerimiz hep tahmin çünkü eğitek her görevlendirme döneminde farklı yazılar çıkardı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

SONUÇLAR AÇIKLANDI PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK

page generation = 0.19704 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)