Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
arzutican
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar size kötü bir haberim var...Formatörlük görevlendirmeleri M.E.B. Personel Şube Müdürlüğü tarafından Eğitim ve öğretimi aksattığı gerekçesiyle artık kaldırılıyor...Gelen yazıyı bugün okudum eğitici formatörüm verdi bu kötü haberi canım biraz sıkıldı sizlerle paylaşmak istedim... Neutral
erkut55
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

yazı hangi yazı hocam?
irfbaba
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

hadi yaaa.gercekten dogru mu...
bayx
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:49Alıntıyla Cevap Gönder

hocam biz o şoku geçireli 2 hafta oldu.siz nerdeydiniz? Very Happy
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:49Alıntıyla Cevap Gönder

YA suni gündem maddeleri oluşturmanın anlamı ne? Varsa bir yazı yayınla veya kaynak göster bu yazı sadece sizleri mi geliyor?
muhammed
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:51Alıntıyla Cevap Gönder

yazıyı gönderebilrimisin hocam?
broker_2007
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:54Alıntıyla Cevap Gönder

NO panik...

ucunda ölüm yokya...

herşeyin hayırlısı...
fercanx
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:55Alıntıyla Cevap Gönder

asparagas yahu.bu işi meslek edinenler bile var .Ne iş yapıyon ?
"Abi formatörlüğün iptal edildiği haberini yayıyorum".
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam tam olarak öyle değil sanırım , yazıyı ekliyorum

Alıntı:

İlgi (c) dilekçe sahibi öğrenci velisi ve Bakanlığımızca Düzce Akçakoca Öğretmenevi’nde
gerçekleştirilen “Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Sisteminin Değerlendirmesi ve
Geliştirilmesi Semineri”ne katılan taşra teşkilatı yöneticileri; eğitim kurumlarındaki Bilgisayar
Formatörlerinden bir çoğunun farklı alanlardaki öğretmenlerden görevlendirildiği, bu
öğretmenlere ait derslerin işlenmediği ve asıl görevlerinin aksatıldığı yönünde görüş
bildirmişlerdir.
Bilişim teknolojilerindeki gelişime paralel olarak bilgisayar kullanımının yaygınlaştığı ve bu
alanda bilgi birikimi oluştuğu, daha üst sevide bilgi ve beceri geliştirilebilmesi için Bilişim
Teknolojileri alan öğretmenlerinin her ilin ilçesinde, eğitim bölgesi kapsamındaki okul ve
kurumlarda bulunduğu dikkate alınarak asıl görevlerinin aksatılmaması kaydıyla ek görev olarak
formatörlük görevi de verilmesi mümkündür.
Yukarıda belirtilen açıklamalar çerçevesinde, hâlen formatör öğretmen olarak görev yapanlardan
istekli ve alanında yeterli öğretmenlerin asıl görevlerini yerine getirmeleri kaydıyla boş kalan
zamanlarında formatör öğretmen olarak verilen görevi yapmaları sağlanacaktır.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Formator.rar
 Açıklama:
Yeni çıkan yazı

İndir
 Dosya Adı:  Formator.rar
 Dosya Boyutu:  163.16 KB
 İndirilme:  349 defa

kutlusefer
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam nerde görev yapıyorsunuz? Ben şaşırdım şimdi.Kayseri'de bilişim teknolojileri dersini bir yana bırakıp,özellikle bde uygulamalarına önem veriliyor.Şu aksatma olayını da anlayabilmiş değilim.Biz öğretmenlere yardımcı olurken nasıl aksıyor acaba.Esas sorun formatörlük uygulaması okul kültürüne asla yerleşemedi.Öğretmenler bu olayı benimsemedi.Bu yüzden de yeterince verimli olunamıyor.Tamamen kaldırsınlar da.14 saat dersle ne yapacağız bilmiyorum artık.
bayx
Aktif Üye
Aktif Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:57Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu hoca galiba şu bizim personel genel müd .2 hafta önce burayı birbirine katan yazıdan bahsediyor.yazıyı yeni görmüş demek.heyecan yok..panik yok... Laughing
arzutican
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    03 Ksm 2008, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

aşkolsun ya sanki ben üzülmüyorum yazıyı daha bugun okudum eğitici formatör bildirdi yazı şu an elimde yok ne yazık ki ama inanın doğru inşallah yalandır ama resmi yazı altında personel şube müdürünün imzası var açın telefonu milli eğitim müdürlüğünüze öğrenin isterseniz ben de formatörüm ben de çok üzüldüm amacım sizi üzmek değildi ama ne yapayım paylaşmak istedim...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak

page generation = 0.15644 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)