Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
YazarMesaj
ebfox45
Yeni Üye
Yeni Üye

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    05 Ksm 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

Günaydın günaydın yazı çıkalı 2 hafta oldu.birde şu başlık düzeltilirse ne şok muş böle personlin eğtk e golü. bilgisayar öğretmenleri için pek problem olacağını sanmıyorum ama sanırım sınıf öğretmenleri buna sinirlenecekler. bilgisayar öğretmenleri zaten ders bulamıyordu yeterki görevlendirmeler yapılsa okulda 15-20 saat ders oluyor hatta tek şubeli okulda 8-10 saat ders oluyor .sıkıntı yok yani. gerçi bazı iller şimdilik sümen altı ettilerbile yazıyı şubata kadar.

Formator.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Formator.rar
 Dosya Boyutu:  163.13 KB
 İndirilme:  22 defa

En son ebfox45 tarafından 05 Ksm 2008, 10:49 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
memduhbey
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    05 Ksm 2008, 10:43Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar
Tüm toplumu etkisi altına alan komplo teorileri bu siteyide etkisi altına aldı.Boşverin
Bu yazılar çıkar ben ne genelgeler ne yazılar gördüm....
posulu_amca
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    17 Ksm 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

Ne bu ya,Formatorlugu iptal edeceklerse o zaman atama yapsınlar alsınlar milyonlaca öğretmenlerii
yedeklem
Site Gezgini
Site Gezgini

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak    17 Ksm 2008, 16:23Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar şu başlık değişebilr mi lütfen yaaaaaaa haftalar oldu bunlar tartışılalı. Ben çok sıkıldım bu haberlerden mem ler zaten uygulayacaksa uyguluyor uygulamayacaksa devam ediyor şimdilik. Kaldırılırsa şu başlık çok mutlu olucam (cevap vermezsek kalkacak sanırım Very Happy )
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar formatörlükgörevlendirmeleri 2.dönem yapılmayacak

page generation = 0.21173 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)