Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:27Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli arkadaşlar bilmiyorum sadece benim masaüstü, dizüstü bilgisayarımda ve okuldaki bilgisayarlarda mı bağlantı hızım düştü. son 3-4 gündür internet bağlantı hızımda müthiş bir düşüş var acaba bu olay sadece Adana bölgesine mi mahsus yoksa Telekomdan mı kaynaklı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
karaipkorsanı
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

Sanırım aynı dertten muzdaribiz hocam.Hem o kadar para say,hemde bu yavaşlık..Vur abalıya,vur abalıya Mad
fercanx
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:31Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiye bölgesine mahsus basbag hocam....Ben bir tıklıyorum sonra çay almaya gidiyorum.Gelince yeni sayfayı anca görüyorum.I love this telekom
enestar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

nereden bildin?
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

karaipkorsanı yazmış:
Sanırım aynı dertten muzdaribiz hocam.Hem o kadar para say,hemde bu yavaşlık..Vur abalıya,vur abalıya Mad

fercanx yazmış:
Türkiye bölgesine mahsus basbag hocam....Ben bir tıklıyorum sonra çay almaya gidiyorum.Gelince yeni sayfayı anca görüyorum.I love this telekom

Bende kafayı yiyeceğim yaa kaç gündür bağlantı hızı düşük...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

bende 4096 hız var onun için yavaş desem kızarsınız Smile şaka bi yana iyi bi değişiklik yok internet hızında
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

Bugün normal gibi ama bikaç gündür epeyce yavaştı.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:46Alıntıyla Cevap Gönder

serefcan yazmış:
Bugün normal gibi ama bikaç gündür epeyce yavaştı.

Evet aslında bugün diğer 2-3 günlere oranla biraz daha hızlı ama benim için yinede yavaş..
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar aynı problem bende de olmuştu. DNS adresini elle girerek bu problemi çözdüm
195.175.39.39
195.175.39.40

bu iki IP den birini deneyin ben baya memmun kalmıştım umarım sizinde derdinize çare bulur...
cigidem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:47Alıntıyla Cevap Gönder

İnternet hızım evde çok sıkıntı yaratmıyo ama okulda berbat durumda Sad
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sizinde İnternet bağlantı hızınız yavaş mı?    05 May 2008, 20:48Alıntıyla Cevap Gönder

igzemel yazmış:
arkadaşlar aynı problem bende de olmuştu. DNS adresini elle girerek bu problemi çözdüm
195.175.39.39
195.175.39.40

bu iki IP den birini deneyin ben baya memmun kalmıştım umarım sizinde derdinize çare bulur...

bi deneyeyim bakalım Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

page generation = 0.99361 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması