Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

Allah sabırlar versin hocam...
mask
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 13:39Alıntıyla Cevap Gönder

adurmus hocam istediğiniz evrak buyrun ekte..

forgor.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  forgor.rar
 Dosya Boyutu:  251.25 KB
 İndirilme:  37 defa

emel1
Site Gezgini
Site Gezgini

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

Ank.meb.gov.tr de yazı mevcut.
http://ankara.meb.gov.tr/haberdetay.asp?offset=10&h_sira=480
emel1
Site Gezgini
Site Gezgini

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 13:55Alıntıyla Cevap Gönder

Mask hocam o yazı 2007 tarihli. Mesai saatleri de yazmıyor .Ank. meb. deki valilik onayının 11 ve 12. sayfalarında mesai saatlerine yer verilmiş.
fercanx
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

Boşuna aramayın formatörün kaç saat mesai yapacağı hiç bir yerde yazmıyor.Formatörün görevlerinde ;

GEREKTİĞİNDE MESAİ DIŞINDA DA BT SINIFINI AÇMAK diye madde var ya ..Gerisini Düşünün artık.

Ulaştırma bakanlığını gönderdiği onbinlerce bilgisayarda reset tuşu yok ya düşünebiliyor musunuz RESET RESET...

Ha böyle ihalelere böyle şartnamalere imza atan adamların hazırlıladğı yönetmelikten çalışma saatlerini anlayabilen olursa benim şeyhim odur.
emel1
Site Gezgini
Site Gezgini

SİZ DE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN    14 Ksm 2008, 14:06Alıntıyla Cevap Gönder

emel1 yazmış:
Mask hocam o yazı 2007 tarihli. Mesai saatleri de yazmıyor .Ank. meb. deki valilik onayının 11 ve 12. sayfalarında mesai saatlerine yer verilmiş.
papakaa
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bencede biraz abartmışsın neden dersen:

mask yazmış:
15 saat derse giriyorum. ama 60 saat okuldayım.

15 saat değil 10 saat derse girebilirsiniz yönetmelik bunu gösteriyor. eğer siz derse girerim derseniz kimse girme demez işlerine bile gelir Mr. Green

mask yazmış:
Öğle arasında bile okuldayım. kulübüm de var nöbetimde.

öğle arasında okulda durmanızı gerektirecek bir yönetmelik yok değilmi. tabi okulda öğle arası taili varsa. yoksa bir şey diyemem.

mask yazmış:
1.sınıftan 8.sınıfa kadar tüm sınıflarda derse giriyorum.

1,2,3 lere girmeyin hocam yönetmeliği haklarınızı benden iyi biliyorsunuz. hem arkanızdan öğretmenlerin laf ettiğini söylüyorsunuz hemde derse giriyorsunuz girmeyin. ancak 4,5,6,7,8 lere toplam ders saatiniz 12 ise (benim tahminim öyle) 12 saate siz girin bir şey kaybetmezsiniz

mask yazmış:
Ben işimi severek yapıyorum.

takdir ediyorum

mask yazmış:
öğleden sonra 1:30da sevk almama rağmen muayenem 5:00'DA bitmesine rağmen hocam okula uğrasaydın hastaneden sonra ben değilde öğretmenler şikayetçi olur diyen müdürlerden sıkıldım.

hocam sevk aldıysanız o gün izinli sayılmazmısınız kim arkanızdan laf edebilir. öğretmenler hiç mi hasta olmuyor. yoksa sevkli günlerinde ekderslerini kestirip yinede derse mi giriyor.
eğer sevk aldığınızda müdür ek dersinizi kesmiyor ise o ayrı Smile

mask yazmış:
her gün idari evrakları yazıp hala da en fazla boş vakti olan sensin denmesinden

maalesef biz böyleyiz işte dersimiz az ne yapalım Rolling Eyes

mask yazmış:
sevk alıp giden öğretmenlerin derslerine girmekten sıkıldım.

hocam onların boş dersine girmekten ziyade şöyle düşünün siz formatörsünüz sorumlu olduğunuz bir lab var açık tutmanız öğrencilerin kullanması gerekir. boş derslerde labı açar öğrencilerin kullanmasını sağlarsanız görevinizi yapmış olursunuz başka ne işimiz varki yoksa bizim. bence formatörün en önemli görevlerinden biri bu öğrencilerin dersi boşsa onları yönlendirmemiz gerekmezmi, görevimiz labı mesai saatleri içinde açık tutmak değil mi

mask yazmış:
ben kararımı verdim.anadolu lisesi sınavlarına giricem. ve anadolu teknik liselerinden birine tayin isticem. ya siz? Sizde sıkıldınız mı?

siz bilirsiniz tabi ama gittiğiniz yerde de tavrınızı kesin koymazsanız belki burayı bile arasınız.
xapex
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:18Alıntıyla Cevap Gönder

Sıkılmanız normaldir hocam çünkü hakkaten baya bi abartmışsınız siz.
5 yılı iyi geçirebilmişsiniz valla. ben çok yüz verdiğinizi düşünüyorum.Ayrıca bu duruma gelmenizin sorumlusu olarakta yalnızca sizi görüyorum.
Herşeyi yasal sınırlara dayandırmak zorunda değilsiniz, bence sesinizi biraz hatta birkaç kademe yükseltin.
Bence Anadolu Lisesinden ziyade siz o okuldan tayin isteyip başka okulda sadece Bilgisayar Derslerini anlatan bir öğretmen olarak göreve başlayın, bırakın tamiri onlar düşünsün
yesimk06
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:20Alıntıyla Cevap Gönder

eğer bu yoğunluk size zarar verecek duruma gelmişse, iyi niyetinizi biraz da kendinize karşı kullanın derim. bu kadar fedakarca çalışmak güzel ama sizi yormuyorsa, olumsuz yönde etkilemiyorsa. Kaldırabileceğiniz kadarıyla iyi niyetli olmaya devam edin derim. Bir de insanlara(idareye) içnde bulunduğunuz durumu ifade edin. anlaşılmayı düşünülmeyi beklemeyin, kendinizi ifade edin. Belki durumundan şikayetçi olduğunu anlamamışlardır.
ne diyim Allah sabırlar versin...
coskunturgut
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar öğretmenlere ne kadar fazla iş yaptığınızı kesinlikle anlatamazsınız çünkü işi bilmeyene ne anlatırsanız anlatın anlamaz sınıf öğretmeni iken bu kadar çalışmıyordum yav valla artık yatmayı sınıfa dönmeyi bile düşünmeye başladım Mr. Green
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:36Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞ ÜCRETE İHTİYACIM VAR DEMİŞ AMA DİĞER ÖĞRETMENLERDEN TOPU TOPU YA 50 YA60 YTL FAZLA ALIYORUZDUR AYRICA HER GÜN ÖĞLE YEMEKLERİNİDE OKULDA YİYORUZ GÜNDE 5 YTL GİTSE İÇECEĞİYLE BERABER HAFTADA 25 AYDA 100YTL EDER YANİ ÜCRETİ İÇİN YAPILMAZ
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?    14 Ksm 2008, 14:36Alıntıyla Cevap Gönder

Formatör hakkı diye bir kavram birçok yerde yok ne kadar dersin varsa girersin yoksa norm ve ders sıkıntısı olduğu bahanesiyle zaten bir çok yerde görev vermiyorlar 6-10 saat tarih oldu
mask arkadaşımız bazı konularda haklı ben geçen sene görev aldım okulumuzda ki ikinci kademe sınıf sayısından az branş öğrt. vardı sınıf aldım Fen ve Tek öğretmeni olduğum için 12 saat derse girdim bilim fen ve tek klubünü aldım okul durumuna göre fedakarlık yapılmalı
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

SİZDE SIKILDINIZ MI BU MEVZUDAN?

page generation = 0.22262 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)