Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
tamram
Süper Üye
Süper Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    01 Hzr 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

vardır vardır torpil de vardır mayın da Razz ama bir ortaya çıkarsa artık kimin neresinde patlar allah bilir
joe black
Site Gezgini
Site Gezgini

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    01 Hzr 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

Bakanlıkta çalışan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla torpil yapılıyor ama bakan veya müsteşardan torpillilere. Bunu kanıtlarsanız mahkemeye verirseniz kazanabilir misiniz? Hayır. Neden mi? Bakan ve Müsteşarın zaten direk atama ve yerdeğiştirtme yetkisi var. Siz buna ister torpil isteseniz bakan yetkisini kullanmış diyebilirsiniz.
tanes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 9:44Alıntıyla Cevap Gönder

Tabiki olmazmı, kesin vardır. Belirli yerler önceden rezerve edilip açılmıyor, sonra bi bakıyosunuz, aaa oraya birileri atanmış. E tercihte görünmüyodu o okul Question , demekki sadece o kişi görebiliyor. Bunu yapmak çok zor değil sizde biliyorsunuz ki, ne diyelim ki, bizim ülkemizde bu hep vardı hep de var olacak, bu forumdaki herkes de bi yolunu bulsa torpil yaptırır, kimse inkar etmez heralde. ah bi adamını bulabilsek Laughing
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

rtyucel yazmış:
Hocam sizler de bilgisayarcınız ve atamayı bilgisayar programı yapıyor. Yazdığınız kodlara müdahale etme şansınız ne kadar varsa o da kadar vardır +1
anladınız siz onu Wink

+1 hocam herşeyi özetlemişsin ya. daha neyi konuşuyoruzki +1
barthez
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar benim okulumda birinci sınıflardan bir tanesi sene başından beri 5 öğretmen değiştirdi. Eğitim-öğretimin bütünlüğü deyip öğretmenin önüne bir sürü engel çıkarırlar ama iş kendi adamlarına gelince değişir. Ben eğitim siyasetten arınmalı diyenlerdenim. İnş bir gün o günleride görürüz. Ama şunu bilin kesinlikler torpil var..
macman
Yeni Üye
Yeni Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar hizmet puanı üstünlüğüne göre atama yapıldığı için torpil çok zor, hatta imkansız.Torpil yapıldığı takdir de idari mahkeme var ve bu şahısların meslek hayatı biter. Evrakta sahteciliğin suçu ne demek herkes bilir.
ANCAK....! torpil ancak bize açılmayan okulların başkalarına açık gösterilmesiyle mümkün çünkü burada kimse bunun farkına varamaz...Bu şekildeki atamaları sayısal verilerde de göstermeme şansları da var..
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:17Alıntıyla Cevap Gönder

"bana bir dayanak noktası gösterin dünyayı yerinden oynatayım " demiş ya birileri ;

bana bir torpil yapacak adam gösterin ......... Smile
kendir_li
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:28Alıntıyla Cevap Gönder

hocam illaki vardır ama bunlar bizim bilecegimiz kadar ortada olmuyordur..
muharrem77
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 10:51Alıntıyla Cevap Gönder

Bunlar çok farazi geliyor bana, "ben görmedim ama vardır" demek kimse yanlış anlamasın ama çamur at izi kalsın muhabbetlerine benziyor. Ama topril olduğuna kendimizi inandırıyoruz gibi geliyor bana.
ataer100
Site Gezgini
Site Gezgini

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

minareyi çalan kılıfınıda hazırlar saygılarımla.
celebi1152
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 11:43Alıntıyla Cevap Gönder

Bildiğim kadarıyla torpille atama yaptırılmak istenen okullar genellikle geceleyin açılıp torpilli kişiye o okul seçtirildikten sonra tekrar okul listeden kaldırılıyor. Bu durumda kimse benim puanım falan diyemiyor.
resha
Aktif Üye
Aktif Üye

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA    02 Hzr 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

minumum puan listesi açıklandığında aynı branştan olan kişi gece açılan okulu listede görünce demiyecek mi bu bende görünmüyordu?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA

page generation = 1.02891 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)