|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
tamram
Süper Üye

| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 01 Hzr 2008, 23:40 | |
| vardır vardır torpil de vardır mayın da ama bir ortaya çıkarsa artık kimin neresinde patlar allah bilir | |
|
|
 |
joe black
Site Gezgini

| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 01 Hzr 2008, 23:56 | |
| | Bakanlıkta çalışan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla torpil yapılıyor ama bakan veya müsteşardan torpillilere. Bunu kanıtlarsanız mahkemeye verirseniz kazanabilir misiniz? Hayır. Neden mi? Bakan ve Müsteşarın zaten direk atama ve yerdeğiştirtme yetkisi var. Siz buna ister torpil isteseniz bakan yetkisini kullanmış diyebilirsiniz. | |
|
|
 |
tanes
Seçkin Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 9:44 | |
| Tabiki olmazmı, kesin vardır. Belirli yerler önceden rezerve edilip açılmıyor, sonra bi bakıyosunuz, aaa oraya birileri atanmış. E tercihte görünmüyodu o okul , demekki sadece o kişi görebiliyor. Bunu yapmak çok zor değil sizde biliyorsunuz ki, ne diyelim ki, bizim ülkemizde bu hep vardı hep de var olacak, bu forumdaki herkes de bi yolunu bulsa torpil yaptırır, kimse inkar etmez heralde. ah bi adamını bulabilsek  | |
|
|
 |
ufukaslan82
Seçkin Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:01 | |
|
 |
 |
Hocam sizler de bilgisayarcınız ve atamayı bilgisayar programı yapıyor. Yazdığınız kodlara müdahale etme şansınız ne kadar varsa o da kadar vardır
anladınız siz onu  |
hocam herşeyi özetlemişsin ya. daha neyi konuşuyoruzki  | |
|
|
 |
barthez
Aktif Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:01 | |
| | Arkadaşlar benim okulumda birinci sınıflardan bir tanesi sene başından beri 5 öğretmen değiştirdi. Eğitim-öğretimin bütünlüğü deyip öğretmenin önüne bir sürü engel çıkarırlar ama iş kendi adamlarına gelince değişir. Ben eğitim siyasetten arınmalı diyenlerdenim. İnş bir gün o günleride görürüz. Ama şunu bilin kesinlikler torpil var.. | |
|
|
 |
macman
Yeni Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:03 | |
| Arkadaşlar hizmet puanı üstünlüğüne göre atama yapıldığı için torpil çok zor, hatta imkansız.Torpil yapıldığı takdir de idari mahkeme var ve bu şahısların meslek hayatı biter. Evrakta sahteciliğin suçu ne demek herkes bilir.
ANCAK....! torpil ancak bize açılmayan okulların başkalarına açık gösterilmesiyle mümkün çünkü burada kimse bunun farkına varamaz...Bu şekildeki atamaları sayısal verilerde de göstermeme şansları da var.. | |
|
|
 |
halid03
Seçkin Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:17 | |
| "bana bir dayanak noktası gösterin dünyayı yerinden oynatayım " demiş ya birileri ;
bana bir torpil yapacak adam gösterin .........  | |
|
|
 |
kendir_li
Tecrübeli Üye

Kayıt: 26 Arl 2007 Mesajlar: 920 Konum: Niğde-Antakya-Hizan |
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:28 | |
| | hocam illaki vardır ama bunlar bizim bilecegimiz kadar ortada olmuyordur.. | |
|
|
 |
muharrem77
Aktif Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 10:51 | |
| | Bunlar çok farazi geliyor bana, "ben görmedim ama vardır" demek kimse yanlış anlamasın ama çamur at izi kalsın muhabbetlerine benziyor. Ama topril olduğuna kendimizi inandırıyoruz gibi geliyor bana. | |
|
|
 |
ataer100
Site Gezgini

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 11:32 | |
| | minareyi çalan kılıfınıda hazırlar saygılarımla. | |
|
|
 |
celebi1152
Aktif Üye

|
| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 11:43 | |
| | Bildiğim kadarıyla torpille atama yaptırılmak istenen okullar genellikle geceleyin açılıp torpilli kişiye o okul seçtirildikten sonra tekrar okul listeden kaldırılıyor. Bu durumda kimse benim puanım falan diyemiyor. | |
|
|
 |
resha
Aktif Üye

| SİZCE TORPİL VARMIDIR ATAMALARDA 02 Hzr 2008, 12:24 | |
| | minumum puan listesi açıklandığında aynı branştan olan kişi gece açılan okulu listede görünce demiyecek mi bu bende görünmüyordu? | |
|
|
 |
|
|