|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
osiris
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Ksm 2007 Mesajlar: 728 Konum: Sakarya/Adana/Anamur |
| Re: sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 14 Şub 2008, 1:31 | |
|
 |
 |
arkadaşlar farklı bir evlilik teklifi sizce nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla..[/i] |
müzisyenlik var sanırım biraz.
ben çok sevdiğim bir kız için besteler yapmıştım. hatta kendisi söyledi bile bu besteleri(sesi güzeldi) ben çaldığımda da hayran hayran bakar dinlerdi.
Eğer içnden geliyorsa, bir besteyle bağlamaya çalış yenge hanımı.
ama gel acele etme. 30una kadar yolu var bu işin.
2 yıl sonra kavga etmeye başlıycan zaten  | |
|
|
 |
nagehan
Site Gezgini

|
| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 14 Şub 2008, 17:51 | |
| 
En son nagehan tarafından 18 Şub 2008, 14:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
zerdem
Aktif Üye

| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 14 Şub 2008, 21:03 | |
| | bu işin farkı olmaz kardeşim | |
|
|
 |
gitarist2932
Yeni Üye

|
| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 18 Şub 2008, 1:39 | |
| | çok teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum | |
|
|
 |
bilimle
Seçkin Üye

|
| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 22 Şub 2008, 12:54 | |
| bence nasıl evlilik yapacağım diye düşünmekten çok ben hazır mıyım cevabını verebilmektir. Gerçekten karşılıklı mutlu olabileceğinizi düşünüyorsan nasıl içinden geliyorsa onu yap derim. kadınlar gülden çok hoşlanır bunu da söylemeden geçemeyeceğim.  | |
|
|
 |
ihtaner
Seçkin Üye

|
| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 22 Şub 2008, 13:28 | |
| bende sana orjinal bi fikir vereyim;photoshop ta hazırlayacağın arkada fontta kırmızı güller önünde büyük beyaz renkle yazılmış BENİMLE EVLENİRMİSİN yazan bir resim hazırlayıp bunu, bu sitedende bulabileceğin bi yapboz programıyla yapboz haline getirp sonra kuşe kağıda çıktısını alıp sevgilini en güzel lokantada yemeğe davet ediyorsun o sırada yemekleri istediğiniz anda bunu ona veriyorsun yemekler gelene kadar birleştirilebilecek kadar parçada olsun tabi 20-25 ideal böylece arkadan evet derse tek taşını takıyorsun nasıl fikir ama patenti bana ait olsun amma iyi fikir ürettim bilgisayarcıya yakısır bi uğraş :)hade kolay gelsin dostum...
En son ihtaner tarafından 22 Şub 2008, 13:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
atungad
Seçkin Üye

|
| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 22 Şub 2008, 13:29 | |
| Bence Gazeteye ilan ver. yani onunla evlenmek istediğiniz belirten güzel bir şeyler yaz. BENİMLE EVLENİR MİSİN? sorusunu da ekle. Gazeteyi okumasını sağla. Çokta etkili olur. Bir ömür boyu saklarsınız...Hatıra  | |
|
|
 |
palmiyem
Aktif Üye

| sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...???? 22 Şub 2008, 15:00 | |
| | bodozlama söylerim | |
|
|
 |
|
|