Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    14 Şub 2008, 1:31Alıntıyla Cevap Gönder

gitarist2932 yazmış:
arkadaşlar farklı bir evlilik teklifi sizce nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla..[/i]

müzisyenlik var sanırım biraz.

ben çok sevdiğim bir kız için besteler yapmıştım. hatta kendisi söyledi bile bu besteleri(sesi güzeldi) ben çaldığımda da hayran hayran bakar dinlerdi.

Eğer içnden geliyorsa, bir besteyle bağlamaya çalış yenge hanımı.

ama gel acele etme. 30una kadar yolu var bu işin.

2 yıl sonra kavga etmeye başlıycan zaten Very Happy
nagehan
Site Gezgini
Site Gezgini

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    14 Şub 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

++

En son nagehan tarafından 18 Şub 2008, 14:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
zerdem
Aktif Üye
Aktif Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    14 Şub 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

bu işin farkı olmaz kardeşim
gitarist2932
Yeni Üye
Yeni Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    18 Şub 2008, 1:39Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
bilimle
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    22 Şub 2008, 12:54Alıntıyla Cevap Gönder

bence nasıl evlilik yapacağım diye düşünmekten çok ben hazır mıyım cevabını verebilmektir. Gerçekten karşılıklı mutlu olabileceğinizi düşünüyorsan nasıl içinden geliyorsa onu yap derim. kadınlar gülden çok hoşlanır bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Smile
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    22 Şub 2008, 13:28Alıntıyla Cevap Gönder

bende sana orjinal bi fikir vereyim;photoshop ta hazırlayacağın arkada fontta kırmızı güller önünde büyük beyaz renkle yazılmış BENİMLE EVLENİRMİSİN yazan bir resim hazırlayıp bunu, bu sitedende bulabileceğin bi yapboz programıyla yapboz haline getirp sonra kuşe kağıda çıktısını alıp sevgilini en güzel lokantada yemeğe davet ediyorsun o sırada yemekleri istediğiniz anda bunu ona veriyorsun yemekler gelene kadar birleştirilebilecek kadar parçada olsun tabi 20-25 ideal böylece arkadan evet derse tek taşını takıyorsun nasıl fikir ama patenti bana ait olsun amma iyi fikir ürettim bilgisayarcıya yakısır bi uğraş :)hade kolay gelsin dostum...

En son ihtaner tarafından 22 Şub 2008, 13:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    22 Şub 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bence Gazeteye ilan ver. yani onunla evlenmek istediğiniz belirten güzel bir şeyler yaz. BENİMLE EVLENİR MİSİN? sorusunu da ekle. Gazeteyi okumasını sağla. Çokta etkili olur. Bir ömür boyu saklarsınız...Hatıra +1 Very Happy
palmiyem
Aktif Üye
Aktif Üye

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????    22 Şub 2008, 15:00Alıntıyla Cevap Gönder

bodozlama söylerim
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

sizce farklı bir evlenme teklifi nasıl yapılır...????

page generation = 0.19374 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)