|
|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? |
| Yazarlık Yazılımı |
|
15% |
[ 4 ] |
| Web Tabanlı İçerik Geliştirme |
|
34% |
[ 9 ] |
| İntel Öğretmen Programı |
|
11% |
[ 3 ] |
| İntel Öğrenci Programı |
|
15% |
[ 4 ] |
| Bilişimci Martılar |
|
3% |
[ 1 ] |
| Microsoft Yenilikçi Öğretmenler |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cisco Sertifikasyon |
|
19% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 26 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sayarbilgi
Site Gezgini

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 07 May 2008, 12:58 | |
| | Oylama yaparsanız belkide eğitekte görür gereksiz projeleri kaldırıp proje kirliliğinden kurtulur. | |
|
|
 |
kazuo
Site Gezgini

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 07 May 2008, 13:02 | |
| | Hocam hiçbiri seçeneği de olsaydı keşke. İki, üç, bilemedin dört haftalık kurslarla kimsenin yetişeceğine inanmıyorum ben. Bu kadar kolay olsaydı keşke bu işler. | |
|
|
 |
enestar
Seçkin Üye

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 07 May 2008, 13:06 | |
| Aynen. Bence de hiçbiri  | |
|
|
 |
wolfgank
Yeni Üye

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 29 Tem 2008, 10:26 | |
| Bu kadar olumsuz olmayın ve projelerin hedef ve amaçlarını lütfen okuyun bu projelerin hepsinin toplam içeriği yakında oluşturulacağını bildiğim egitim.gov.tr nin alt yapıs ıniteliğindedir.Biraz bölük pörük ve parça parça yürümekte ama nihai hedef e-öğrenmeyi tüm Türkiye de hayata geçirmektir.Kurs seminer ve eğitimlere katılanlara söylüyorum son dönem içerisinde yapılan tüm yönetmelik değişikliklerine baktığınız zaman bu tüm çıplaklığı ile görülmektedir.Öğrencileri ürün dosyaları,portfolyolar çevrimiçilik,internetin okullarda yagınlaştırılması v.s. hepsi ama hepsi altlıktır bunların.Amacım projelerin savunuculauğuna soyunmak değil.Zaten resen alındığım bir eğitimde fark ettiğim gerçekleri yazdım.
Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence... | |
|
|
 |
özge
Yeni Üye

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 09 Ksm 2008, 22:24 | |
| herkes okusun kafaya yattımı oy ver | |
|
|
 |
hyrmen2
Site Gezgini

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 09 Ksm 2008, 22:26 | |
| Hiçbiri yok mu? Hiçbiri  | |
|
|
 |
kenanandic
Site Gezgini

|
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 09 Ksm 2008, 22:29 | |
| bencede hiç bir seçeneğide olmalıydı...  | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 475 Konum: Bursa --> İstanbul |
| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 15 Ksm 2008, 23:38 | |
| Hocam hiçbiri hakkında bilgi sahibi değilim ki.
Kimse bize bak böyle bişey var demedi... | |
|
|
 |
sedat01
Aktif Üye

| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 15 Ksm 2008, 23:49 | |
| Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence...[/quote]
Sayın hocam bütün öğretmen arkadaşlar zaten çözümün bir parçası siz farkında değilsiniz belki.Çünkü okullardaki bütün işleri (bilgisayarla ilgili olanlarıda)görevi iptal edilenler ve ek ders ücreti alamayan bilgisayar öğretmenleri yürütüyor.Bağnaz ve tıkayıcı yerinde olmamış bence .YAzacak çok şey var ama neyse... | |
|
|
 |
sedat01
Aktif Üye

| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 16 Ksm 2008, 0:00 | |
|
 |
 |
Bu kadar olumsuz olmayın ve projelerin hedef ve amaçlarını lütfen okuyun bu projelerin hepsinin toplam içeriği yakında oluşturulacağını bildiğim egitim.gov.tr nin alt yapıs ıniteliğindedir.Biraz bölük pörük ve parça parça yürümekte ama nihai hedef e-öğrenmeyi tüm Türkiye de hayata geçirmektir.Kurs seminer ve eğitimlere katılanlara söylüyorum son dönem içerisinde yapılan tüm yönetmelik değişikliklerine baktığınız zaman bu tüm çıplaklığı ile görülmektedir.Öğrencileri ürün dosyaları,portfolyolar çevrimiçilik,internetin okullarda yagınlaştırılması v.s. hepsi ama hepsi altlıktır bunların.Amacım projelerin savunuculauğuna soyunmak değil.Zaten resen alındığım bir eğitimde fark ettiğim gerçekleri yazdım.
Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence... |
Sayın hocam bütün öğretmen arkadaşlar zaten çözümün bir parçası siz farkında değilsiniz belki.Çünkü okullardaki bütün işleri (bilgisayarla ilgili olanlarıda)görevi iptal edilenler ve ek ders ücreti alamayan bilgisayar öğretmenleri yürütüyor.Bağnaz ve tıkayıcı yerinde olmamış bence .YAzacak çok şey var ama neyse... | |
|
|
 |
ftbitefo
Seçkin Üye

| Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET 16 Ksm 2008, 0:15 | |
| bence intel ama gerekli özen gösterilirse ben iki yıl önce aldım il kordinatörü gayretliydi ancak bazı öğretmenler kursa pek devam etmedi yada ilk arada kursu bıraktılar
Yazarlık yazılımıda çok önemli öğretmen ve öğrenciler bilgisayarın sadece msn yada chat ten ibaret olmadığını eğitim materyeli hazırlayabilecekleri flash okullarını tanıtabilecekleri web tsarımını sınıf bülteni, okul gazetesi tasarımını yapabilmeli | |
|
|
 |
|
|