Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır?
Yazarlık Yazılımı
15%
 15%  [ 4 ]
Web Tabanlı İçerik Geliştirme
34%
 34%  [ 9 ]
İntel Öğretmen Programı
11%
 11%  [ 3 ]
İntel Öğrenci Programı
15%
 15%  [ 4 ]
Bilişimci Martılar
3%
 3%  [ 1 ]
Microsoft Yenilikçi Öğretmenler
0%
 0%  [ 0 ]
Cisco Sertifikasyon
19%
 19%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 26

YazarMesaj
sayarbilgi
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    07 May 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

Oylama yaparsanız belkide eğitekte görür gereksiz projeleri kaldırıp proje kirliliğinden kurtulur.
kazuo
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    07 May 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam hiçbiri seçeneği de olsaydı keşke. İki, üç, bilemedin dört haftalık kurslarla kimsenin yetişeceğine inanmıyorum ben. Bu kadar kolay olsaydı keşke bu işler.
enestar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    07 May 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

Aynen. Bence de hiçbiri Sad
wolfgank
Yeni Üye
Yeni Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    29 Tem 2008, 10:26Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kadar olumsuz olmayın ve projelerin hedef ve amaçlarını lütfen okuyun bu projelerin hepsinin toplam içeriği yakında oluşturulacağını bildiğim egitim.gov.tr nin alt yapıs ıniteliğindedir.Biraz bölük pörük ve parça parça yürümekte ama nihai hedef e-öğrenmeyi tüm Türkiye de hayata geçirmektir.Kurs seminer ve eğitimlere katılanlara söylüyorum son dönem içerisinde yapılan tüm yönetmelik değişikliklerine baktığınız zaman bu tüm çıplaklığı ile görülmektedir.Öğrencileri ürün dosyaları,portfolyolar çevrimiçilik,internetin okullarda yagınlaştırılması v.s. hepsi ama hepsi altlıktır bunların.Amacım projelerin savunuculauğuna soyunmak değil.Zaten resen alındığım bir eğitimde fark ettiğim gerçekleri yazdım.
Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence...
özge
Yeni Üye
Yeni Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    09 Ksm 2008, 22:24Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy Very Happy Very Happy herkes okusun kafaya yattımı oy ver
hyrmen2
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    09 Ksm 2008, 22:26Alıntıyla Cevap Gönder

Hiçbiri yok mu? Hiçbiri Laughing
kenanandic
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    09 Ksm 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

bencede hiç bir seçeneğide olmalıydı... Laughing Laughing Laughing
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    15 Ksm 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam hiçbiri hakkında bilgi sahibi değilim ki.
Kimse bize bak böyle bişey var demedi...
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    15 Ksm 2008, 23:49Alıntıyla Cevap Gönder

Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence...[/quote]
Sayın hocam bütün öğretmen arkadaşlar zaten çözümün bir parçası siz farkında değilsiniz belki.Çünkü okullardaki bütün işleri (bilgisayarla ilgili olanlarıda)görevi iptal edilenler ve ek ders ücreti alamayan bilgisayar öğretmenleri yürütüyor.Bağnaz ve tıkayıcı yerinde olmamış bence .YAzacak çok şey var ama neyse...
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    16 Ksm 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

wolfgank yazmış:
Bu kadar olumsuz olmayın ve projelerin hedef ve amaçlarını lütfen okuyun bu projelerin hepsinin toplam içeriği yakında oluşturulacağını bildiğim egitim.gov.tr nin alt yapıs ıniteliğindedir.Biraz bölük pörük ve parça parça yürümekte ama nihai hedef e-öğrenmeyi tüm Türkiye de hayata geçirmektir.Kurs seminer ve eğitimlere katılanlara söylüyorum son dönem içerisinde yapılan tüm yönetmelik değişikliklerine baktığınız zaman bu tüm çıplaklığı ile görülmektedir.Öğrencileri ürün dosyaları,portfolyolar çevrimiçilik,internetin okullarda yagınlaştırılması v.s. hepsi ama hepsi altlıktır bunların.Amacım projelerin savunuculauğuna soyunmak değil.Zaten resen alındığım bir eğitimde fark ettiğim gerçekleri yazdım.
Bağnaz ve tıkayıcı değil katılımcı ve çözümün parçası olmak lazım öğretmene yakışan budur bence...

Sayın hocam bütün öğretmen arkadaşlar zaten çözümün bir parçası siz farkında değilsiniz belki.Çünkü okullardaki bütün işleri (bilgisayarla ilgili olanlarıda)görevi iptal edilenler ve ek ders ücreti alamayan bilgisayar öğretmenleri yürütüyor.Bağnaz ve tıkayıcı yerinde olmamış bence .YAzacak çok şey var ama neyse...
ftbitefo
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET    16 Ksm 2008, 0:15Alıntıyla Cevap Gönder

bence intel ama gerekli özen gösterilirse ben iki yıl önce aldım il kordinatörü gayretliydi ancak bazı öğretmenler kursa pek devam etmedi yada ilk arada kursu bıraktılar
Yazarlık yazılımıda çok önemli öğretmen ve öğrenciler bilgisayarın sadece msn yada chat ten ibaret olmadığını eğitim materyeli hazırlayabilecekleri flash okullarını tanıtabilecekleri web tsarımını sınıf bülteni, okul gazetesi tasarımını yapabilmeli
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

Sizce EĞİTEKİN Hangi Projeleri daha faydalıdır? ANKAET

page generation = 0.50338 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması