|
|
| sizce bilg. ders saatleri kaç saat olmalıdır |
| 1 |
|
8% |
[ 15 ] |
| 2 |
|
69% |
[ 130 ] |
| 3 |
|
22% |
[ 42 ] |
|
| Toplam Oylar : 187 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Aliosman_eser
Aktif Üye

|
| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 04 Arl 2007, 20:41 | |
| | işte bu problem... bizim bilgisayarcılar herşeyin hazır olmasını beklerler.(bende oyleyim) atılacak maili bile oraya yazıp koymak lazım gelir. pek katılım olacağını sanmıyorum bende.. baksana bu konya bile yazan yok doğru düzgün.. | |
|
|
 |
lost
Site Gezgini

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 04 Arl 2007, 20:45 | |
| | çok haklısın hocam. sadece ikimiz bu konudan şikayetçiyiz galiba:) hani bi söz var ya türk milleti söylemez söylenir diye... bir kez daha kanıtlanmış oldu maalesef:( | |
|
|
 |
mahonyhacettepe
Site Gezgini

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 04 Arl 2007, 20:56 | |
| | Ben de 2.kademe de 2 saat olması gerektiği konusunda ısrar ediyorum. Ama bizim bir şekilde sesimizi duyurmamız lazım. Düşünün karnede notu bile görünmeyen bir dersin öğretmen açığı var ve zorunlu seçmeli modunda. buna çözüm getirmesi gerekenler bizleriz. tabi bence bu bir vicdan meselesi. "aman hocam banane zaten 40 dk. birşey bilmiyorlar ben de böle iyiyim" diyosan bişi diyemem. | |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 04 Arl 2007, 20:58 | |
| 2 .kademeye derslerr kesinlikle 2 saat olmalı diyorum elimden geldiği kadarı ile derslerimi en veriml şekilde işlemye gayret ediyorum tabii ki benim şansım öğrenci sayılarından yana en çok mwevcut 40 o nuda çözdük gayet iyi gidiyoruz ders çıkışlarında da çocuklara istediklerini öğretmeye geyet ediyorum zaöman yetmiyor  | |
|
|
 |
isbb80
Site Gezgini

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 04 Arl 2007, 21:01 | |
| | merhaba arkadaşlar bencede önünüze gelen her ortamda bilgisayar dersinin uğramış olduğu haksızlığı avazınız çıktığı kadar duyurmaya çalışın. Ne yazıkki bütün öğretmenler ve idare bizi ve dersimizi gereksiz olarak görüyor ve bizleri kendi işlerini yaptırabilecekleri kadrolu teknisyen zannediyorlar. Bence de ders eskiden olduğu gibi tm sınıflarda 2 saat olmalı | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 23 Arl 2007, 14:31 | |
| | her iki kademede en az 2 saat olmalı | |
|
|
 |
cubur
Aktif Üye

|
| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 25 Arl 2007, 8:49 | |
| | an az 2 olmalı bence!!! | |
|
|
 |
M.Kıyıcı
Aktif Üye

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 26 Arl 2007, 20:46 | |
|
 |
 |
merhaba arkadaşlar bencede önünüze gelen her ortamda bilgisayar dersinin uğramış olduğu haksızlığı avazınız çıktığı kadar duyurmaya çalışın. Ne yazıkki bütün öğretmenler ve idare bizi ve dersimizi gereksiz olarak görüyor ve bizleri kendi işlerini yaptırabilecekleri kadrolu teknisyen zannediyorlar. Bence de ders eskiden olduğu gibi tm sınıflarda 2 saat olmalı |
Meb uygulamarına bakılırsa kaldırılacak hocam.zaten bilgisayar diye ders kalmadı.Bilişim teknolojileri oldu.Ders saatleri indirildi.Not verme kaldırıldı.Yani meb diyorki ilköğretimdeki öğrencilerin ayrı bir bilgisayar dersine ihtiyacı yok.Diğer derslerde uygulamalar verilerek temel düzeyde bilgisayar(öğrenilmesi gereken) öğrenirler.Sen bilgisayar laboratuardan sorumlu ol .okulun bilgisayarla ilgili işlerini sen hallet(internet sitesi,teknik servis,iletişim ağlar).Ya da meslek lisessindeki alanına git meslek dersi öğretmeni ol.Seçim sizin.Tabi bu arada formatörlüğün şartlarını biraz daha iyileştirmesi ve bilgisayar öğretmenleri arasından sınavla alması gerekiyor.
Ortalıkta dolaşan söylemler de hep bu yönde. | |
|
|
 |
pcman
Yeni Üye

|
| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 16 Ağu 2008, 18:00 | |
| herkes doğru konuşuyoo peki kim haklı  | |
|
|
 |
amdturion
Seçkin Üye

|
| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 16 Ağu 2008, 18:46 | |
| | ikinci kademede kesinlikle 2 saat olmalı. 1 ders saatinde ne önceki dersin özetini yapabiliyorum ne de o günkü konuyu yeterli derecede anlatabiliyorum. önceki konunun tekrarını yapmdaığım zaman konu önceki konuyla alakalıysa üstüne eklemek çok zor oluyo. şu yeni eğitim sisteminde ders içinde yapılması gereken etkinliklerin hiç biri de yetişmiyo. | |
|
|
 |
polwert
Seçkin Üye

| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 16 Ağu 2008, 20:50 | |
| | en az iki saat normal 1 saat de secmeli olmali...secenlerle de ileri seviye proje çalişmalari yapılmali... | |
|
|
 |
agg1401
Yeni Üye

|
| Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır? 25 Ağu 2008, 16:01 | |
| | Bence arkadaşlar 3 saat olmalıdır | |
|
|
 |
|