Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

sizce bilg. ders saatleri kaç saat olmalıdır
1
8%
 8%  [ 15 ]
2
69%
 69%  [ 130 ]
3
22%
 22%  [ 42 ]
Toplam Oylar : 187

YazarMesaj
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:41Alıntıyla Cevap Gönder

işte bu problem... bizim bilgisayarcılar herşeyin hazır olmasını beklerler.(bende oyleyim) atılacak maili bile oraya yazıp koymak lazım gelir. pek katılım olacağını sanmıyorum bende.. baksana bu konya bile yazan yok doğru düzgün..
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

çok haklısın hocam. sadece ikimiz bu konudan şikayetçiyiz galiba:) hani bi söz var ya türk milleti söylemez söylenir diye... bir kez daha kanıtlanmış oldu maalesef:(
mahonyhacettepe
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de 2.kademe de 2 saat olması gerektiği konusunda ısrar ediyorum. Ama bizim bir şekilde sesimizi duyurmamız lazım. Düşünün karnede notu bile görünmeyen bir dersin öğretmen açığı var ve zorunlu seçmeli modunda. buna çözüm getirmesi gerekenler bizleriz. tabi bence bu bir vicdan meselesi. "aman hocam banane zaten 40 dk. birşey bilmiyorlar ben de böle iyiyim" diyosan bişi diyemem.
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:58Alıntıyla Cevap Gönder

2 .kademeye derslerr kesinlikle 2 saat olmalı diyorum elimden geldiği kadarı ile derslerimi en veriml şekilde işlemye gayret ediyorum tabii ki benim şansım öğrenci sayılarından yana en çok mwevcut 40 o nuda çözdük gayet iyi gidiyoruz ders çıkışlarında da çocuklara istediklerini öğretmeye geyet ediyorum zaöman yetmiyor Neutral
isbb80
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 21:01Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar bencede önünüze gelen her ortamda bilgisayar dersinin uğramış olduğu haksızlığı avazınız çıktığı kadar duyurmaya çalışın. Ne yazıkki bütün öğretmenler ve idare bizi ve dersimizi gereksiz olarak görüyor ve bizleri kendi işlerini yaptırabilecekleri kadrolu teknisyen zannediyorlar. Bence de ders eskiden olduğu gibi tm sınıflarda 2 saat olmalı
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    23 Arl 2007, 14:31Alıntıyla Cevap Gönder

her iki kademede en az 2 saat olmalı
cubur
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    25 Arl 2007, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

an az 2 olmalı bence!!!
M.Kıyıcı
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    26 Arl 2007, 20:46Alıntıyla Cevap Gönder

isbb80 yazmış:
merhaba arkadaşlar bencede önünüze gelen her ortamda bilgisayar dersinin uğramış olduğu haksızlığı avazınız çıktığı kadar duyurmaya çalışın. Ne yazıkki bütün öğretmenler ve idare bizi ve dersimizi gereksiz olarak görüyor ve bizleri kendi işlerini yaptırabilecekleri kadrolu teknisyen zannediyorlar. Bence de ders eskiden olduğu gibi tm sınıflarda 2 saat olmalı

Meb uygulamarına bakılırsa kaldırılacak hocam.zaten bilgisayar diye ders kalmadı.Bilişim teknolojileri oldu.Ders saatleri indirildi.Not verme kaldırıldı.Yani meb diyorki ilköğretimdeki öğrencilerin ayrı bir bilgisayar dersine ihtiyacı yok.Diğer derslerde uygulamalar verilerek temel düzeyde bilgisayar(öğrenilmesi gereken) öğrenirler.Sen bilgisayar laboratuardan sorumlu ol .okulun bilgisayarla ilgili işlerini sen hallet(internet sitesi,teknik servis,iletişim ağlar).Ya da meslek lisessindeki alanına git meslek dersi öğretmeni ol.Seçim sizin.Tabi bu arada formatörlüğün şartlarını biraz daha iyileştirmesi ve bilgisayar öğretmenleri arasından sınavla alması gerekiyor.
Ortalıkta dolaşan söylemler de hep bu yönde.
pcman
Yeni Üye
Yeni Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    16 Ağu 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

herkes doğru konuşuyoo peki kim haklı Laughing Laughing Laughing
amdturion
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    16 Ağu 2008, 18:46Alıntıyla Cevap Gönder

ikinci kademede kesinlikle 2 saat olmalı. 1 ders saatinde ne önceki dersin özetini yapabiliyorum ne de o günkü konuyu yeterli derecede anlatabiliyorum. önceki konunun tekrarını yapmdaığım zaman konu önceki konuyla alakalıysa üstüne eklemek çok zor oluyo. şu yeni eğitim sisteminde ders içinde yapılması gereken etkinliklerin hiç biri de yetişmiyo.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    16 Ağu 2008, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

en az iki saat normal 1 saat de secmeli olmali...secenlerle de ileri seviye proje çalişmalari yapılmali...
agg1401
Yeni Üye
Yeni Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    25 Ağu 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

Bence arkadaşlar 3 saat olmalıdır
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?

page generation = 0.22962 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması