Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

sizce bilg. ders saatleri kaç saat olmalıdır
1
8%
 8%  [ 15 ]
2
69%
 69%  [ 130 ]
3
22%
 22%  [ 42 ]
Toplam Oylar : 187

YazarMesaj
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    25 Ksm 2007, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayar out
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 14:53Alıntıyla Cevap Gönder

1. ve 2. kademede de 2 ders saati olmalıdır. Ayırca notla değerlendirilmesi gerektiğinide düşünüyorum.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 15:32Alıntıyla Cevap Gönder

öğrencileri laba sok yerleşmeleri yoklama filan geçiyor 10 dk. geriye kilıyor 30 dk. yarım saate öğrencilere ne verebilirsin ki...

hızlandırılmış eğitim yapıyoruz resmen.

çoçuk, daha oturduğu yer ısınmadan kalkıp gidiyor... Smile
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 15:38Alıntıyla Cevap Gönder

atalar yazmış:
Zorunlu olması durumunda şimdiki hali bence gayet güzel.

Bilgisayar ders saatinin artması demek, başka bir dersin ders saatinin azalması demek. Hangi ders için gereksiz bu ders saati azalsın diyebiliriz ki.

mesela ingilizce 2.kademede 4 1.kadenme de de 3 saat

öğrenciler 8 senenin sonun da hangi seviyedeler?

he,she , it... what is your name? Very Happy
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle 2 saat ideal iki kademe içinde
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadalar bence birkaç seneye kalmaz bilgisayar zorunlu ders olacak. su anda zorunlu ders olmamaasının iki nedeni var. bazı okullarda öğretmen olmayısı. yada pc laboratuarı olmayısı. bu eksiklikler birkaç seneye kalmaz kalktıktan sonra herşey daha sağlıklı bir şeklide işleyecektir. yani ben boyle umuyorum. Yoksa kapatsınlar bu bölümleri. üniversitteler bilgisayar öğretmeni yetiştirmmesin o zaman...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 16:22Alıntıyla Cevap Gönder

katılıyorum
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 19:53Alıntıyla Cevap Gönder

zorunlu olmuyosa bile, en fazla 1 saat olacaksa bile not hakkımız olmalı; en azından öğrencilerin dersi biraz daha dikkate alması için, verilen performans ödevlerinin yapılması için bence bu kesinlikle gerekli...
eeeeeeee onlarda performans ödevlerini yapmamakta ve dersi dikkate almamakla haklı, yapanla yapmayanın bir farkı olmalı? ödül ya da ceza bişey olmalı.
benim merak ettiğim konu aceba bunu kendi aramızda tartışmak yerine bir araya gelip sesimizi duyursak daha çok yol almış olmaz mıyız???????
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

bu nasıl olacak... bi önerin var mı...
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:15Alıntıyla Cevap Gönder

tam olarak bi fikrim yok ama yapacağımız mutlaka bişeyler vardır.
Herkes benim gibi düşünüyorsa mesela meb'e e-posta ile şikayetlerimizi anlatan bi mail atabilirsek en azından memnun olmadığımız konuları dile getirebiliriz. tabi bunların dikkate alınması içinde sayının fazla olması lazım. 1-2 tane maili dikkate alacaklarını sanmıyorum...
ama daha güzel bi önerisi olan varsa bizle paylaşsın. akıl akıldan üstündür....
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

aslında dediğin mantıklı hocam. soyle yapabiliriz. bu forumda bi başlık oluştursak. ve her mailini atan oraya yazsa ben yolladım maili die. hem hangi adrese atıcaz filan die yazsak. cok hoş olur...
lost
Site Gezgini
Site Gezgini

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?    04 Arl 2007, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

bende çok mantıklı ama katılım olur mu orasını bilemiyorum?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Sizce Bilgisayar Dersi Kaç Saat Olmalıdır?

page generation = 1.37936 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması