Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar malum biliyorsunuz sitemiz günden güne büyüyor. hep merak etmişimdir sitemizin günlük, aylık toplam kaç üye giriş yaptığını. yönetici arkadaşlarımdan isteğim eğer bir problem teşkil etmeyecekse sitemize bir ziyaretçi sayacı koyabilirler mi? saygılar...
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

Zaten yöneticilerimiz zaman zaman değişik vesilelerle bunları yazıyorlar. Ama büyük sitelerin hemen hemen hiçbirinde sayaç görmedim. Neden büyük sitelere sayaç konmuyor bunu da merak ediyorum aslında.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:30Alıntıyla Cevap Gönder

sisyphem yazmış:
Zaten yöneticilerimiz zaman zaman değişik vesilelerle bunları yazıyorlar. Ama büyük sitelerin hemen hemen hiçbirinde sayaç görmedim. Neden büyük sitelere sayaç konmuyor bunu da merak ediyorum aslında.

hocam mynet.com Türkiye'nin en büyük sitesi ama kaç ziyaretçi geldiğini görebiliyoruz.. benimkisi sadece bir öneriydi..
uysal_01
Site Gezgini
Site Gezgini

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:36Alıntıyla Cevap Gönder

google günde kaç kişi giriyo acaba ? Wink Question
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:38Alıntıyla Cevap Gönder

uysal_01 yazmış:

hocam biz google gibi global bir site değiliz. bizim hedef kitlemiz belli. ayrıca siz büyük sitelerde ziyaretçi sayacı görmedim dediniz ben de örnek verdim..
uysal_01
Site Gezgini
Site Gezgini

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
uysal_01 yazmış:

hocam biz google gibi global bir site değiliz. bizim hedef kitlemiz belli. ayrıca siz büyük sitelerde ziyaretçi sayacı görmedim dediniz ben de örnek verdim..

yok hocam ben ölesine sordum meraktan Idea kaç kişi acaba Question
BesSTy
Aktif Üye
Aktif Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

Smile Olabilir. Mantıklı..
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    04 Hzr 2008, 23:45Alıntıyla Cevap Gönder

Basbağ hocam haklı bence, site sayacı olması güzel olabilir.
ilede_sen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    05 Hzr 2008, 0:17Alıntıyla Cevap Gönder

basbag yazmış:
sisyphem yazmış:

hocam mynet.com Türkiye'nin en büyük sitesi ama kaç ziyaretçi geldiğini görebiliyoruz.. benimkisi sadece bir öneriydi..

+1 +1 +1
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?    05 Hzr 2008, 2:08Alıntıyla Cevap Gönder

büyük siteler genellikle profosyonel web site analizlerini kullanırlar. Parası olanlar iyi analiz sitelerini, olmayanlar bu işte iyi bilinen sitelerin sayaçlarını ekleyerek detaylı analiz alırlar. Bu detaylı analizler ışığında sitelerini geliştirirler. Böyle bir sayaç ise herkesle paylaşılamaz aksi takdirde rakip sitelere yol açmış olursunuz.

Sitemiz google analytics ve histats sayaçları kullanmaktadır. Daha önce webservis kullanıyorsuk o zaman sitenin hiti gözüküyordu ancak webservis tam güzen sağlamadığı için kodu kaldırdık.

Sitemizin bugüne kadar almış olduğu hiti açıklarsak

Total page views: 9.027.538
Total visitors 1.851.112

günlük bazda dün için

farklı ip : 15,500
ziyaretçi : 36,279
sayfa izleme : 93,710

olduğu bilgisini verebilirim.

daha detaylı bilgiler için bize başvurabilirsiniz
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Sitemize Ziyaretçi Sayacı Ekleyebilir miyiz?

page generation = 0.15504 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması