|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 13 Eyl 2008, 15:40 | |
| | Arkadaşlar isteyen arkadaşların sitelerine banner hazırlayabilirim. Bunun karşılığında sitenize vereceğim bir eğitim sitesi linki koymanızı istiyorum. Yani ben size bir banner hazırlayacağım, siz de sitenizin anasayfasına bir link ekleyeceksiniz. Bu şartı kabul eden arkadaşlar bu başlığa site adresi, banner boyutları ve nasıl birşey istediklerini (renk,grafik vs.) yazarlarsa yardım etmeye çalışırım. Vakit buldukça isteklere cevap veririm. | |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 13 Eyl 2008, 23:23 | |
| Hazırladığım bazı headerlar:
 | |
|
|
 |
eemree
Aktif Üye

| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 13 Eyl 2008, 23:32 | |
| gereksiz olmuş sanki  | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4027 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 13 Eyl 2008, 23:39 | |
| | Tarımınız güzel ama kimsenin bu şekilde sizden yardım alıcağını sanmam. | |
|
|
 |
BesSTy
Aktif Üye

| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:00 | |
| | Bence de.. Buradaki arkadaşlar paylaşımlarını bağlantı koymaları karşılığında yapmıyor.. Tabi bu bakış meselesi olaya.. | |
|
|
 |
forsahalil
Aktif Üye

| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:02 | |
|
 |
 |
Bence de.. Buradaki arkadaşlar paylaşımlarını bağlantı koymaları karşılığında yapmıyor.. Tabi bu bakış meselesi olaya.. |
 | |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:06 | |
| | Emek harcayıp banner tasarımı yaptıktan sonra bir eğitim sitemin linkinin o sayfaya konmasını istemem oldukça makul bir istek bence. tabii ki farklı düşünenler olabilir. | |
|
|
 |
forsahalil
Aktif Üye

| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:08 | |
| bence baner işini karıştırmadan isteğinizi sunsaydınız bence çokca kabulgöreceği kanaatindeyim  | |
|
|
 |
KAYIBEY
Aktif Üye

|
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:09 | |
| | işte sanırım önemli nokta bu. ben karşılıksız birşey istemiyorum. ihtiyacınız olan şeyi verip karşılığında basit birşey istiyorum. | |
|
|
 |
qwery2007
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Arl 2007 Mesajlar: 562 Konum: Doludizgin Şahlanan Mavi Hülyalarda... |
| Re: Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:10 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar isteyen arkadaşların sitelerine banner hazırlayabilirim. Bunun karşılığında sitenize vereceğim bir eğitim sitesi linki koymanızı istiyorum. Yani ben size bir banner hazırlayacağım, siz de sitenizin anasayfasına bir link ekleyeceksiniz. Bu şartı kabul eden arkadaşlar bu başlığa site adresi, banner boyutları ve nasıl birşey istediklerini (renk,grafik vs.) yazarlarsa yardım etmeye çalışırım. Vakit buldukça isteklere cevap veririm. |
Hocam millet sizinle iletişim kuruncaya kadar geçen vakit içerisinde yapa bile.. o kadar program varki | |
|
|
 |
BesSTy
Aktif Üye

| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:12 | |
| | Herkes bir şeylere emek harcıyabilir.. Ki buradaki bütün arkadaşlar o banner a harcadığınız emeklerden daha fazlasını harcayıp paylaşıyorlar.. Bunların makul istekleri olmadı hiçbirzaman bir çoğuna bir teşekkür yetti.. Ya da oluşturduğu şeyin kullanılması ve beğenilmesinden düyduğu haz yetti.. Makul bir isteğinizi anlıyorum ama buradaki bu ortam da o makul istek pek kabul görmeyebilir.. Ki sizde karşılıksız bir çok emeğiniz oldu KAYIBEY hocam.. paylaştığınız web sitesi şablonu... ve tabi ki teşekkürler onun için.. En azından tanıtım kısmında Eğitim sitesini yayımlayabilir.. Bu şekilde insanlar gerek gördükçe ziyaret eder.. Yanlış anlaşılıp polemik yaratmak değil amacım sadece gördüğümüz fakat farkında olmadığımız güzellikleri hatırlatmak ... | |
|
|
 |
muratti32
Site Gezgini

|
| Sitelerinize header/banner hazırlarım. 14 Eyl 2008, 0:18 | |
| | bence makul bi öneri ve gördüğüm bazı okul sitelerinin ACİLEN ihtiyacı var.. | |
|
|
 |
|
|