Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
tekinergun80
Site Gezgini
Site Gezgini

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    19 Ağu 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

SON ZAMANLARDA BİLGİSAYARIMI AÇTIKTAN BELLİ BİR SÜRE SONRA EKRAN DONUYOR VE ARDINDAN YENİ VE MAVİ BİR EKRAN AÇILDIKTAN SONRA "SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI......"DİYE BİR ŞEY YAZIYOR VE ARDINDAN KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR.

AMA AÇILAN EKRAN TAMAMEN SİYAH OLDUKTAN SONRA CTRL+ALT+DEL KOMBİNASYONUNU YAPINIZ DİYOR.BİLGİSAYAR KAPANIP TEKRAR AÇILIYOR AMA HEP KISIR DÖNGÜ OLUYOR.

SORUNU ANLAYAMADIM.YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
BU ARADA BENDE ÖĞRETMEN TOSHİBA LAPTOPU VAR.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
tamram
Süper Üye
Süper Üye

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    19 Ağu 2008, 23:53Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok çeşitli sebepleri olabilir.. ama genelde donanımsaldır mavi ekranlar. ekran kartından veya ram den olablir.
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    19 Ağu 2008, 23:55Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle ekran kartindan....zaten o toshibalar da herkese almayin dedim...ekran kartindaki bi sorun yüzünden ucuza elden cikartmak icin verildi...yani stok eritildi...
tekinergun80
Site Gezgini
Site Gezgini

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    19 Ağu 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

TEŞEKKÜRLER........PEKİ EKRAN KARTINI TAMİR ETTİRMEK NE KADAR TUTAR
forsahalil
Aktif Üye
Aktif Üye

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    19 Ağu 2008, 23:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bazen virüs programlarıda yapıyor aynı şeyi mesela bende nod 32 nin sürümü geçtiğinden aynı sorunu yaşamıştım makineyi güvenli kipte çalıştırıp programı kaldırınca reset atmayı kesti
DotCom
Seçkin Üye
Seçkin Üye

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    20 Ağu 2008, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

polwert yazmış:
kesinlikle ekran kartindan....zaten o toshibalar da herkese almayin dedim...ekran kartindaki bi sorun yüzünden ucuza elden cikartmak icin verildi...yani stok eritildi...

+1 +1
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    20 Ağu 2008, 0:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ekran kartının driverlarını kaldırın ve 1-2 tane görsel öğe çalıştırın bakalım aynı hatayı verecek mi .
ERHAN
Site Gezgini
Site Gezgini

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    20 Ağu 2008, 2:13Alıntıyla Cevap Gönder

ben kendi pc mi mavi ekrandan hirens boot cd ile kurtardım denemekte fayda var derim
bilgisayarhocam
Aktif Üye
Aktif Üye

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???    20 Ağu 2008, 8:11Alıntıyla Cevap Gönder

ekran kartı neden restart attırsın ki makinayı. bence RAM de bir sorun var.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Windows İşletim Sistemi

SİSTEM CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI ???

page generation = 0.38596 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması