Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

sisraid sorunu(vestel promega)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 10:29Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle herkese selam.Daha önce de bu konuyla başlık açıldı ama ben hala soruna çözüm bulamadım.Vestel promega bil. format atmam gerektiğinde, bil ile birlikte gönderilen disketlerde bulunan sis raid dosyasını okumuyor. floppy sorunu olduğunu zannetmiyorum. Bu konuda çözüm bulan arkadaşlar yardım edebilirler mi?
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 10:38Alıntıyla Cevap Gönder

konu pek dikkat çekmedi galiba Shocked Çok önemli arkadaşlar , lütfen yardım ederseniz çok sevinirim
hasari
Süper Üye
Süper Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 10:46Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam SATA sürücüsü entegreli bir XP indir. Vista yüklü geliyormuş zaten onu deneyebilirsin. Yada üreticinin sitesinden raid sürücüleri indirip yeni bir diskete çekin kullanın.
direnc
Site Gezgini
Site Gezgini

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

Açılışta üçüncü parti dsik denetleyicileri için F6ya bas dendiğinde basmayı ihmal/geciktiriyor olabilir misin?

Ayrıca elindeki Windows CDsi oturumsuz kurulum CDsi ise disketi görese bile sürücüleri kabul etmez.
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:19Alıntıyla Cevap Gönder

hasari yazmış:
Hocam SATA sürücüsü entegreli bir XP indir. Vista yüklü geliyormuş zaten onu deneyebilirsin. Yada üreticinin sitesinden raid sürücüleri indirip yeni bir diskete çekin kullanın.

Sayın hocam nereden indirebilirim? Sata entegreli xp cd sini. Okuldan rapid açılmıyorda
osayrac
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:22Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kendin yapabilirsin.... NLite programı ile.. sata sürücülerini içine gömüp cd oluşturuyorsun......
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:27Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama, neden sis raid sürücüsünü internetten indirmiyorsunuz?
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:31Alıntıyla Cevap Gönder

Sponge Bob yazmış:
Ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama, neden sis raid sürücüsünü internetten indirmiyorsunuz?

hocam o dosyalar diskette var ama bil okumuyor floppy den. sorunumuz bu zaten.
osayrac
Seçkin Üye
Seçkin Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:32Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.qforum.net/f207/sata_surucusunu_destekleyen_xp_cd_si_hazirlamak-8730/

hocam şu forumda işinize yarar bilgiler var...... buradan bkarsınız belki yardımcı olur size...
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:43Alıntıyla Cevap Gönder

Demek istedim ki disketteki dosya bozulmuşsa, neden internetten sağlamını indirip yeni bir disket yapmıyorsunuz?
http://www.sis.com/download/download_step1.php?id=155908
teac
Aktif Üye
Aktif Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

teş hocalarım deneyeceğim inş becerebilirim +1
hasari
Süper Üye
Süper Üye

sisraid sorunu(vestel promega)    26 May 2008, 13:11Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam entegreli XP legal olmadığı için bu forumda verilmiyor ama netten araştırısan böyle bir paylaşım bulman hiç zor olmayacaktır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

sisraid sorunu(vestel promega)

page generation = 0.18020 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması