|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fikriye
Aktif Üye

| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 8:21 | |
| | Arkadaşlar sunucuda bi sorun var galiba.Sitem gerçekten açılmıyor.Ne yapmamız gerekiyor? | |
|
|
 |
cekgul
Aktif Üye

| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 8:27 | |
| | meb bizim yerimize yeptı o işi, veya başka nedenlerle | |
|
|
 |
ertanbadem
Aktif Üye

|
| Site kapatmak Yerine 08 Ekm 2008, 8:40 | |
| Değerli dostlarım,
Protestonuzu saygı ile karşılıyorum.Benim farklı bir teklifim var. Sitelerinizi kapatmak yerine bulunduğunuz il eya ilçenizdeki şehit ve gazileriniz için bir site yapmaya ne dersiniz? Bence bu şekilde daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Yıllık 40 YTL maliyeti var.Yapın bir site ve bu kahramanların sahipsiz olmadığını dosta da düşmana da gösterin.
Bu benimkisi :
www.kahramanlarimiz.com
Edirne - Keşan'daki şehit ve gazilerimiz için yaptım. | |
|
|
 |
berra_u
Aktif Üye

Kayıt: 16 Ekm 2007 Mesajlar: 178 Konum: Sivas ve ilçeleri |
| Re: Site kapatmak Yerine 08 Ekm 2008, 9:06 | |
|
 |
 |
Değerli dostlarım,
Protestonuzu saygı ile karşılıyorum.Benim farklı bir teklifim var. Sitelerinizi kapatmak yerine bulunduğunuz il eya ilçenizdeki şehit ve gazileriniz için bir site yapmaya ne dersiniz? Bence bu şekilde daha hayırlı bir iş yapmış oluruz. Yıllık 40 YTL maliyeti var.Yapın bir site ve bu kahramanların sahipsiz olmadığını dosta da düşmana da gösterin.
Bu benimkisi :
www.kahramanlarimiz.com
Edirne - Keşan'daki şehit ve gazilerimiz için yaptım. |
haklısınız hocam... | |
|
|
 |
lastmohikan
Seçkin Üye

|
| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 15:51 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar şehitlerimiz için ve teröre karşı tepkimizi göstermek elbette ki çok doğru bir davranış ama bu yapılan web sitelerini kapatma tepkisi pekte anlamlı olmamış. Bunu yapmakla nasıl bir şey hedefliyorsunuz. Okul sitelerine tıklanınca çıkan çıkan "Service Unavailable" yazısı kime ne ifade edecek. Siteyi kapatarak kimleri cezalandırmış oluyorsunuz? http://www.batmanpetrol.k12.tr sitesindeki gibi açılış sayfasını değiştirseniz bir anlamı olacak fakat direkt olarak kapatmanın kusura bakmayın anlamlı olduğu görüşünde değilim. Tepki için kapatıldığını bilmeyenler için sitenize ulaşamama sadece sitedeki bir sorun olarak görünecek ve amaca ulaşılamayacaktır. [/img] |
web sitesini tabiki kapatmadık..sayfanın girişinde bir intro yer alıyordu...şehitlerimize ithafen...service unavaliable yazısını bende şimdi gördüm...sunucuda sorun çıkmıştır buyuk ihtimalle....yada birileri bilerek siteye yuklenmiş olabilir bilemiyorum... | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 16:23 | |
|
 |
 |
 |
 |
Arkadaşlar şehitlerimiz için ve teröre karşı tepkimizi göstermek elbette ki çok doğru bir davranış ama bu yapılan web sitelerini kapatma tepkisi pekte anlamlı olmamış. Bunu yapmakla nasıl bir şey hedefliyorsunuz. Okul sitelerine tıklanınca çıkan çıkan "Service Unavailable" yazısı kime ne ifade edecek. Siteyi kapatarak kimleri cezalandırmış oluyorsunuz? http://www.batmanpetrol.k12.tr sitesindeki gibi açılış sayfasını değiştirseniz bir anlamı olacak fakat direkt olarak kapatmanın kusura bakmayın anlamlı olduğu görüşünde değilim. Tepki için kapatıldığını bilmeyenler için sitenize ulaşamama sadece sitedeki bir sorun olarak görünecek ve amaca ulaşılamayacaktır. [/img] |
web sitesini tabiki kapatmadık..sayfanın girişinde bir intro yer alıyordu...şehitlerimize ithafen...service unavaliable yazısını bende şimdi gördüm...sunucuda sorun çıkmıştır buyuk ihtimalle....yada birileri bilerek siteye yuklenmiş olabilir bilemiyorum... |
meb.k12.tr lerin hepsinde Servis Unavailable.
Hostun yoğunluğundan kaynaklanan bir hata. | |
|
|
 |
gülenelma
Aktif Üye

|
| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 16:25 | |
| ertanbadem arkadaş ne güzel söylemiş.  | |
|
|
 |
xtasy
Yeni Üye

|
| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 17:03 | |
|
 |
 |
 |
 |
web sitesini tabiki kapatmadık..sayfanın girişinde bir intro yer alıyordu...şehitlerimize ithafen...service unavaliable yazısını bende şimdi gördüm...sunucuda sorun çıkmıştır buyuk ihtimalle....yada birileri bilerek siteye yuklenmiş olabilir bilemiyorum... |
bu web sitesi baya baya kapalı. intro falan değil hiç bi yere link yok. kapatmak çözüm değil. bizim web sitelerimizi kapatmamız olsa olsa onların hoşuna gider yoksa bişeye faydası yok. ama girişe bi intro koyup devamı için lin koymak akıllıca ve etkili. yapan arkadaşların ellerine sağlık. | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 18:45 | |
| | ya ben de sitemi kapatmadım ve bayrağı da karartmadım aslında gece uykulu yaptığım için o bayrağı pek farketmedim sanırım ama şimdi karartmayı değiştiriyorum bakalım düzelecek mi service unavaalable ??? | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 08 Ekm 2008, 18:47 | |
| siteyi güncelleyemiyorum da hata veriyor  | |
|
|
 |
lastmohikan
Seçkin Üye

|
| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 09 Ekm 2008, 0:44 | |
|
 |
 |
ya ben de sitemi kapatmadım ve bayrağı da karartmadım aslında gece uykulu yaptığım için o bayrağı pek farketmedim sanırım ama şimdi karartmayı değiştiriyorum bakalım düzelecek mi service unavaalable ??? |
hocam ben sizi anlıyorum..ama arkadaslar yanlış anladılar sanırım...meb sunucusunda yogunluk oldugu için siteler açılmıyor...ayrıca birilerine mesaj yollama amacı yok bu olayın...site kapatma degil bu site karartma..tabiki site yayınına geri dönecek...şehitlerimize saygı ollsun diye yapılmış bir olay bu..konuyu ben açtım..düşüncem buydu...gecen sene açmıştım ben bu konuyu...ve bir yıl sonra yine aynı olay yaşandı...beni rahatsız eden şehit vermeye alışmış gibi davrannılması...artık şehit vermek ülkemiz için rutin bir olay gibi karşılanıyor..ama yaşama hakları elinden alınan askerlerimiz daha hayatlarının baslarında 20 yasında bundan feragat ediyorlar...kaç ocak sönüyor...yazık günah gerçekten..sehitlerimiz için bir arkadasımız web sitesi hazırlamış ellerine saglık...çok guzel bir dusunce...burda herkes web tasarımını az çok biliyor mutlaka duyarlılık gosterilecektir...birde ana sayfada link olmaması konusunda eleştiri yapılması bana çok gereksiz geldi...yapılmış olayla pek alakası yok bunun...konu baslıgı sitemizi nasıl buldunuz degil...sehitlerimiz için web sitelerimizi karartalım...en azından şehit verme olayını ülkemizin diger gündem maddeleri gibi doların yukselişi vb..olaylar gibi normal bir olaymış gibi karşlılamayalım...bugunde 4 u polis 5 insan sehit oldu...çok üzücü bu olaylar gerçekten.... | |
|
|
 |
ztan
Yeni Üye

|
| Şehitlerimize saygı için gelin WEB SİTELERİMİZİ KARARTALIM.. 10 Ekm 2008, 4:38 | |
| Bu güzel harekette biz de varız. Teşekkürler.
http://www.yedisulisesi.k12.tr/ | |
|
|
 |
|
|