|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Bythunder
Site Gezgini

|
| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 22 Mar 2008, 14:53 | |
| Öncelikle tüm hocalarıma saygılarımı sunuyorum..
Ben izmir'de Anadolu Teknik Lisesinde okuyan 11.sınıf Bİlgisayar Bölümü Ağ İşletmenliği dalı öğrencisiyim..
Bu Dal Hakkında yorumlarınızı artılarını eksilerini öğrenebilir miyim??
Ve siz değerli hocalarımız bu dersi veriyorsanız hangi uygulamaları yaptığınızı öğrenebilir miyim??
Şimdiden Teşekkür ederim..
Saygılarımla.. | | |
|  | Bythunder
Site Gezgini

|
| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 16 Hzr 2008, 17:04 | |
| | bu derse giren kimse yok mu:( ??? | | |
|  | thegardener
Aktif Üye

Kayıt: 09 Ağu 2007 Mesajlar: 351 Konum: Sakarya<-->Erzincan |
| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 05 Ağu 2008, 9:24 | |
| | kesinlikle acilmamasi gereken bir daldir. | | |
|  | cogullu
Moderatör

| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 05 Ağu 2008, 14:31 | |
|
 |
 |
kesinlikle acilmamasi gereken bir daldir. |
ben sizin gibi düşünmüyorum ağ işletmeliği dalında çok kaliteli dersler var ve bana göre geleceği en parlak dal bu daldır ama şu anda modüllerin eksikliğinden dolayı kimse bu dalı seçmek istemiyor. | | |
|  | thegardener
Aktif Üye

Kayıt: 09 Ağu 2007 Mesajlar: 351 Konum: Sakarya<-->Erzincan |
| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 05 Ağu 2008, 18:31 | |
|
 |
 |
 |
 |
kesinlikle acilmamasi gereken bir daldir. |
ben sizin gibi düşünmüyorum ağ işletmeliği dalında çok kaliteli dersler var ve bana göre geleceği en parlak dal bu daldır ama şu anda modüllerin eksikliğinden dolayı kimse bu dalı seçmek istemiyor. |
cok kalitele dersler var (ozellikle Ag sistemler ve yonlendirme "14 Saat") fakat hepsi uzmanlık gerektiren konular. router yonetimi gibi uygulama yapılmadan anlasılması imkansiz olan icerik koymuslar ve dediginiz gibi bunlari anlatan modul de yok. tam bir sıkıntı. gelecegi kesinlikle parlak ama gerekli altyapıyı olusturmadan cok ani bir giris yapıldı yeni sisteme. su an tercih edilmemesinin sebebi de bu gibi sıkıntılar. | | |
|  | cteacher
Yeni Üye

| Sayın Hocalarım Ağ İşletmenliği Hakkında Yorumlarınız Nedir? 05 Eyl 2008, 10:54 | |
| | bu dal bilişim alanının en gözde dalı çünkü şu var webi herkes yapıyor ilkokul çocuğu bile web tasarımı yapıyor ama bu dalda kendini iyi yetişitrirsen maddi olarakda çok büyük kazançalr elde edrsin thegardener adlı arkadaşın heralde bilgisayar alanından pek haberi yok bide şu var arkadaşlar herkes oturup biraz çalışsın sonuçta bu girdiğimiz derslerden para alıyoruz bu dal çok doğru bir seçim selamlar................................ | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.32118 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|