|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ERHAN
Site Gezgini

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 12:05 | |
| [font=Times New Roman:9547a1a609] [/font:9547a1a609]
Arkadaşlar Allah aşkına (modem resetleme hariç) bu problemi çözen arkadaş varsa yardım. Modem resetleyemiyorum çünkü modem 5. katta ben 2.kattayım. Bu konuda kullanabileceğimiz bir program var mı? Site içerisinde arama yaptım ama bulamadım. Bu sorunu çözmüş olan arkadaşlar yardım Please
| |
|
|
 |
ahmetk
Yeni Üye

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 12:15 | |
| modem resetlemenin dışında herhangi bir çözüm yolu yok benim bildiğim kadarıyla. Ip numaran değişmesi gerekiyor. tabi statik
Ip kullananlar için bu yöntem de işe yaramaz. Fakat modemi resetlemek için modemin yanında bulunma şartı yok. modemin ayarlarından veya bağlantısından modem bağlantısını keserek Ip yenileyebilirsin.
| |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 862 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 12:31 | |
| | bazı modemlerde modemin ayarlarına girip modemi resetleyebiliyorsun bi bak istersen...
| |
|
|
 |
ilter
Aktif Üye

Kayıt: 08 Mar 2007 Mesajlar: 328 Konum: Ankara - Kuşadası |
| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 12:59 | |
| Bunun için proxy sunucusu kullanan programları kullanman lazım.
Eğer proxy'i hem kendi bulsun hemde kendisi değiştirsin diyorsan Proxy Switcher'ı öneririm.
Bunun haricinde internette pek çok free proxy list hizmeti veren site bulabilirsin. Yalnız bu listelerdeki proxylerin %90 çalışır durumda değildir. Bunları prozy programlarında test ettirebilirsin.
Hem Rapidden download yapmak hemde proxyleri değiştirmek istiyorsan cmszone'un garbber programını öneririrm. İçerisinde ayrıca pek çok güzel araç mevcut. Bunun download linkini aşağıda bulabilirsin.
Yukarıdaki anlattıklarım tabiki sadece ev bağlantısında işe yarıyor. Okuldada dosya dawnload'u yapıyorum fakat burada söyleyemiyeceğim özel proxyler kullanıyorum.
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
Grabber.rar |
| Dosya Boyutu: |
892.57 KB |
| İndirilme: |
55 defa |
| |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 13:52 | |
| | benim modemde(airties RT210) bağlantıyı kesme özelliği var 5-10 snde yeni bir IP alıyor resetlemeye gerek kalmadan belki sizinkinde de vardır bi kontrol edin bence, adres çubuğuna 192.168.2.1 yada 192.168.2.1 yazın karşınıza modemin sayfası çıkar, giriş şifresi modemin kitapçığında yazar
| |
|
|
 |
ERHAN
Site Gezgini

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 16:10 | |
| | İlter hocam grabberi indirdim ama henüz denemedim deneyince sonucu bildiririm. İlginiz için hepinize teşekkürler...
| |
|
|
 |
ERHAN
Site Gezgini

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 28 May 2007, 22:22 | |
| | İlter hocam grabberde indirme yapamadım ama internetten bir program sayesinde şu anda rapidden tam 4 dosyayı aynı anda indiriyorum. Biraz yavaş ama buna da şükür...
| |
|
|
 |
ilter
Aktif Üye

Kayıt: 08 Mar 2007 Mesajlar: 328 Konum: Ankara - Kuşadası |
| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 29 May 2007, 8:43 | |
| | Tebrik ederim... Bol downloadlar...
| |
|
|
 |
orko20
Yeni Üye

|
| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 29 May 2007, 17:47 | |
| Erhan hocam internetten indirdiğiniz programı bizlerle de paylaşabilirseniz memun olurum.
Paylaşım için teşekkürler.
| |
|
|
 |
halimyaren
Aktif Üye

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 29 May 2007, 18:08 | |
|
 |
 |
Bunun için proxy sunucusu kullanan programları kullanman lazım.
Eğer proxy'i hem kendi bulsun hemde kendisi değiştirsin diyorsan Proxy Switcher'ı öneririm.
Bunun haricinde internette pek çok free proxy list hizmeti veren site bulabilirsin. Yalnız bu listelerdeki proxylerin %90 çalışır durumda değildir. Bunları prozy programlarında test ettirebilirsin.
Hem Rapidden download yapmak hemde proxyleri değiştirmek istiyorsan cmszone'un garbber programını öneririrm. İçerisinde ayrıca pek çok güzel araç mevcut. Bunun download linkini aşağıda bulabilirsin.
Yukarıdaki anlattıklarım tabiki sadece ev bağlantısında işe yarıyor. Okuldada dosya dawnload'u yapıyorum fakat burada söyleyemiyeceğim özel proxyler kullanıyorum. |
Graber bende hiç bir işe yaramadı. Rapid ne kadar bekle derse o da o kadar bekle diyorr. Bir de ben anlamıyorum burada söyleyemeyeceğin bir şeyy varsa neden söyleyemeyeceğini söylüyon. Ne demek yani!!!Ha bilion da mı sölemiyon. Ok eyvallah büyüksün!
| |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| RAPİDSHARE'den dosya indirme!!! 29 May 2007, 20:05 | |
| | önceden rapget diye bir program vardı bazen iyi çalışıyor bazen hiç çalışmıyordu,bu tip programlar ve proxyler boş bence işe yaramıyor bir gün çalışsa öbür gün çalışmıyor eğer bu problemi aşan bir arkadaş varsa açıklasın lütfen bir örnekle.
| |
|
|
 |
ibr_cnr
Yeni Üye

|
|
 |
|
|