Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ERHAN
Site Gezgini
Site Gezgini

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

[font=Times New Roman:9547a1a609] [/font:9547a1a609]
Arkadaşlar Allah aşkına (modem resetleme hariç) bu problemi çözen arkadaş varsa yardım. Modem resetleyemiyorum çünkü modem 5. katta ben 2.kattayım. Bu konuda kullanabileceğimiz bir program var mı? Site içerisinde arama yaptım ama bulamadım. Bu sorunu çözmüş olan arkadaşlar yardım Please
ahmetk
Yeni Üye
Yeni Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 12:15Alıntıyla Cevap Gönder

modem resetlemenin dışında herhangi bir çözüm yolu yok benim bildiğim kadarıyla. Ip numaran değişmesi gerekiyor. tabi statik
Ip kullananlar için bu yöntem de işe yaramaz. Fakat modemi resetlemek için modemin yanında bulunma şartı yok. modemin ayarlarından veya bağlantısından modem bağlantısını keserek Ip yenileyebilirsin.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 12:31Alıntıyla Cevap Gönder

bazı modemlerde modemin ayarlarına girip modemi resetleyebiliyorsun bi bak istersen...
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

Bunun için proxy sunucusu kullanan programları kullanman lazım.
Eğer proxy'i hem kendi bulsun hemde kendisi değiştirsin diyorsan Proxy Switcher'ı öneririm.

Bunun haricinde internette pek çok free proxy list hizmeti veren site bulabilirsin. Yalnız bu listelerdeki proxylerin %90 çalışır durumda değildir. Bunları prozy programlarında test ettirebilirsin.

Hem Rapidden download yapmak hemde proxyleri değiştirmek istiyorsan cmszone'un garbber programını öneririrm. İçerisinde ayrıca pek çok güzel araç mevcut. Bunun download linkini aşağıda bulabilirsin.

Yukarıdaki anlattıklarım tabiki sadece ev bağlantısında işe yarıyor. Okuldada dosya dawnload'u yapıyorum fakat burada söyleyemiyeceğim özel proxyler kullanıyorum.

Grabber.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Grabber.rar
 Dosya Boyutu:  892.57 KB
 İndirilme:  55 defa

cogullu
Moderatör
Moderatör

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

benim modemde(airties RT210) bağlantıyı kesme özelliği var 5-10 snde yeni bir IP alıyor resetlemeye gerek kalmadan belki sizinkinde de vardır bi kontrol edin bence, adres çubuğuna 192.168.2.1 yada 192.168.2.1 yazın karşınıza modemin sayfası çıkar, giriş şifresi modemin kitapçığında yazar
ERHAN
Site Gezgini
Site Gezgini

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 16:10Alıntıyla Cevap Gönder

İlter hocam grabberi indirdim ama henüz denemedim deneyince sonucu bildiririm. İlginiz için hepinize teşekkürler...
ERHAN
Site Gezgini
Site Gezgini

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    28 May 2007, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

İlter hocam grabberde indirme yapamadım ama internetten bir program sayesinde şu anda rapidden tam 4 dosyayı aynı anda indiriyorum. Biraz yavaş ama buna da şükür...
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    29 May 2007, 8:43Alıntıyla Cevap Gönder

Tebrik ederim... Bol downloadlar...
orko20
Yeni Üye
Yeni Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    29 May 2007, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

Erhan hocam internetten indirdiğiniz programı bizlerle de paylaşabilirseniz memun olurum.
Paylaşım için teşekkürler.
halimyaren
Aktif Üye
Aktif Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    29 May 2007, 18:08Alıntıyla Cevap Gönder

ilter yazmış:
Bunun için proxy sunucusu kullanan programları kullanman lazım.
Eğer proxy'i hem kendi bulsun hemde kendisi değiştirsin diyorsan Proxy Switcher'ı öneririm.

Bunun haricinde internette pek çok free proxy list hizmeti veren site bulabilirsin. Yalnız bu listelerdeki proxylerin %90 çalışır durumda değildir. Bunları prozy programlarında test ettirebilirsin.

Hem Rapidden download yapmak hemde proxyleri değiştirmek istiyorsan cmszone'un garbber programını öneririrm. İçerisinde ayrıca pek çok güzel araç mevcut. Bunun download linkini aşağıda bulabilirsin.

Yukarıdaki anlattıklarım tabiki sadece ev bağlantısında işe yarıyor. Okuldada dosya dawnload'u yapıyorum fakat burada söyleyemiyeceğim özel proxyler kullanıyorum.

Graber bende hiç bir işe yaramadı. Rapid ne kadar bekle derse o da o kadar bekle diyorr. Bir de ben anlamıyorum burada söyleyemeyeceğin bir şeyy varsa neden söyleyemeyeceğini söylüyon. Ne demek yani!!!Ha bilion da mı sölemiyon. Ok eyvallah büyüksün!
cogullu
Moderatör
Moderatör

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    29 May 2007, 20:05Alıntıyla Cevap Gönder

önceden rapget diye bir program vardı bazen iyi çalışıyor bazen hiç çalışmıyordu,bu tip programlar ve proxyler boş bence işe yaramıyor bir gün çalışsa öbür gün çalışmıyor eğer bu problemi aşan bir arkadaş varsa açıklasın lütfen bir örnekle.
ibr_cnr
Yeni Üye
Yeni Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    29 May 2007, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

alın size en iyi yol.

hatta bn yeni konu olarak açayım Wink

http://bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?t=1437&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!

page generation = 0.16893 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması