Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
ilter
Aktif Üye
Aktif Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    30 May 2007, 12:39Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
ERHAN yazmış:
Arkadaşlar bu verilen programların hepsini denedim grabber, rapidown.... hiçbiri ne yazıkki çözüm olmadı. En son rapidownla indirdim. Aynı anda birden fazla dosya indiriyor ama dosyaları rar.dan çıkarmak istediğimde hata veriyor. Denemek isteyen olursa link verebilirim.

bu program fake arkadaşım dediğin gibi indirdiğin bütün dosyalar bozuk çıkıyor tavsiye etmem bir de
ilter arkadaşım ben bu proxyleri çalıştıramadım.

Bu verdiğim proxyleri ve proxy programlarını sağlıklı bir biçimde anca evdeki bağlantınızda kullanabilirsiniz. Engelemeler nedeniyle okulda düzgün çalışmıyor.
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!    04 Ekm 2007, 20:52Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar neden ille de engelli sorunlu rapidshare de ısrar ediyoruz ki ya upload edebilmek için başka siteler yok mu meb in izin verdiği onları kullanalım ya eziyet valla

akşama kadar okulda didin

tam eve geldin dinleneceksin otur bi de rapidshareden dosya indir iki saatte??

niye kendimize eziyet ediyoruz anlamadım
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

RAPİDSHARE'den dosya indirme!!!

page generation = 0.45354 seconds, sql queries = 64

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması