Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
  PTBY Sunumu
Mesaj 20 Şub 2010, 10:51 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Arkadaşlar il yarışmaları tamamlandı. Bizler artık sunumlarımızı paylaşabiliriz. Bu şekilde kendi eksikliklerimizide görmüş oluruz. Benim gibi ilk defa katılacak arkadaşlarada örnek olur.
İlk sunum benden eksik gördüğünüz yerleri, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

Eklentiler:
Eklenti Dosyanın Yasal Olmadığını Düşünüyorsanız, Lütfen Bildiriniz...!
[1.49 MiB]
HİJYENİK PASPAS SUNUSU 11.rar

47 kere indirildi
Başa Dön

Re: PTBY Sunumu
Mesaj 20 Şub 2010, 11:28 
Aktif Üye
Aktif Üye

yarışmada başarılar dilerim hocam. genel olarak anlatımınız iyi.sunuyu sonuna kadar izledim. benim gördüğüm; ilk başta projenin ne olduğunu anlamama rağmen devam eden slaytlarda aynı tanımın tekrar tekrar yapılması. bu diğer izleyenler için sıkıcı bir hal alabilir. birde sunumda zamanlama ayarı var daha okumadan geçiyor. sunumdan önce dikkat edin aksilik yaşanmasın.

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 11:47 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Teşekkür ederim hocam zamanlama ayarını sonradan düzeltmiştim. Ayrıca ses kaydı ekledim 2 öğrenci okuyor boyutu yüksek olduğu için ses dosyalarının olmadığı sunuyu ekledim. Biz sunumumuzu dün yaptık ve sağlık hizmetleri alanında 3. olduk Fakat bu benim için ilk deneyimdi eksiklerimi görmek istedim

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 12:20 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Sunu dosyanız çok uzun olmuş. Keşke 4-5 slaytta projenin amacını ve ne olduğunu anlatıp, devamında projenizi uygulamalı olarak gösterseydiniz. Öğrencilerinize konuşacak bir şey bırakmamışsınız. Ben olsaydım, 1. slaytta genel proje bilgilerini (okul adı, proje adı, hazırlayanlar, danışmanlar, belki proje resmi) sunardım. 2. slaytta neden böyle bir paspasa ihtiyaç olduğunu anlatan kısa başlıklara yer verirdim. 3. Slaytta, bu ihtiyacın nasıl karşılandığından, 4. slaytta ise proje resmini vs. gösterir, 5. slaytta da proje ile neler yapabildiğinizden bahsederdim. Ardından da öğrencilerin projelerini uygulamalı olarak göstermelerini sağlardım. Slaytlarda mümkün olduğunca az yazı bol sembol kullanır, her slayt için öğrencilerin slaytı anlatan bir konuşma yapmalarını sağlardım.
Danışmanı olduğum projeler için sunu bile hazırlamadık. Sadece bir slaytlık, proje bilgilerinin olduğu bir sunuyu ekrana yansıttık. Öğrenciler projenin çıkış noktasını, hedeflerini vs. anlattılar. Ardından da yaptığımız projeyi uygulamalı olarak sundular. Böylece hem jüriyi sıkmamış hem de öğrencilerin konuya hakim olduğunu göstermiş olduk.

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 12:30 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hocam sunum esnasında sesi kapattırmışlar zaten öğrencinin anlatmasını istemişler. Öğrencide uygulamalı olarak anlatmış ve jüri üyelerinden biride denemek istemiş. Bu bizim için bir deneyimdi.

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 14:56 
Site Gezgini
Site Gezgini

bır sunuda benden olsun
http://hotfile.com/dl/29347495/6ef8a7b/proje_sunumu2010.rar.html
lınk guncellendı

En son atmega16 tarafından 20 Şub 2010, 16:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 15:41 
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hocam link hatalı sanırım

Başa Dön

Mesaj 20 Şub 2010, 16:08 
Site Gezgini
Site Gezgini

duzelttım hocam

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul