Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

activexdebugger32.exe hata

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşalar böle bir hata ile karşılaşıyom msnem kapanıyo... ne olabliir çözüm önerileriniz...
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olupğ yeniden deneyin

diye bi haat çıkıyo

açılıştaa
armutlulu
Site Gezgini
Site Gezgini

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı sorun benim okuldaki ana bilgisayarda da vardı.Bu sitede daha önce gündeme gelmişti,DRACULA VİRUS proğramını indirmemi istediler indirdim ve bu beladan kurtuldum.Aynı proğramı sizde indirin kurtulun.Bu siteye binlerce teşekkür
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 11:02Alıntıyla Cevap Gönder

konu daha once açılmıstı asagıdaki linkte yapmanız gerekler anlatılmıstır arkadaslar, kolay gelsin...

http://bilgisayarbilisim.net/activexdebugger32_exe_windows_tarafindan_bulunamiyor-t5157.html
Gezgin-®
Seçkin Üye
Seçkin Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

Dracula Virüs Temizleyici V.3.3

Ben kullanıyorum; virüs ve trojenleri temizlemek için ideal bir program
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

nod 32 de işe yaramıştı bende.
zkz
Aktif Üye
Aktif Üye

activexdebugger32.exe hata    24 Oca 2008, 11:30Alıntıyla Cevap Gönder

Dracula Kasperla harikalar yarattı...
Anında silindi....
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yazılım Genel

activexdebugger32.exe hata

page generation = 1.23354 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)