Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
fareadam
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    24 Eyl 2007, 13:44Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam.....
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    26 Eyl 2007, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok sağol
ama anlamadığım bi yer var

4-8.sınıflar 1.basamaktan başlayacaklar diyor ama bize verilen öğretmen kılavuz kitabında

6.sınıfa 6 cı basamak
7.sınıfa 7. basamak
8.sınıfa 8 ci basamak verilmiş görünüyor yani 1.basamak felan yok zaten 6,7,8 hepsi tek kitapta
dolayısıyla öğrencilerde de sınıflarına göre tek basamak verilmiş nasıl onlara 1.basamaktan başlıycaz??
hadi başladık diyelim ihtyiyaç da var peki öğrenciler tüm gördükleri basamakların çalışma kitaplarını kullanacak
bu ne yaf eziyet
nedenben
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    26 Eyl 2007, 20:50Alıntıyla Cevap Gönder

bi de her öğrencinin geldiği basamak karnede belirtilecekmiş yahu not değil ki bu bütün sınıfa aynı basamağı anlatırsın bir öğrenci o basamağı geçemedi diye orda duramazsın ki diğer basamakları damecbur anlatacaksın tabi öğrenci bu basamaklardan da biraz bişeyler kapacak gerizekalı değil ya
öyle bi yazmışlar ki tamamladığı basamak belirtilecekmiş karnede
sanki tüm basamağı tamamen öğretebilecekmişiz gibi e artık hangi basamağa daha rahat basarsa bi de tüm sınıftaki her bir öğrenci için olacak bu nasılsa
iyice saçmaladım delirecem yaf Mad
kusura bakmayın öğretmendir ne yapsa yeridir diyeceksiniz artık Smile
hakoteknik
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    26 Eyl 2007, 20:57Alıntıyla Cevap Gönder

ya hocam öğrencilere her sınıf için basamağı alınmış. yani 1.sınıf 1 basamak 8. sınıf 8.basamaktan başlanacak zaten öyle yaptım.başka ne yapalım öğrencilerde çalışma kitabı yok
osm@ng
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    03 Ekm 2007, 16:13Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam basamak kontrol listeleri var. Onları uygulayabilirsek. Hangi sınıfa hangi basamak işleneceğini öğrenebiliriz.

Benim okula benden önce hiç bilgisayar öğretmeni gelmemiş. Dolayısıyla 8. sınıftaki öğrenciler bile 1. basamak değerlendirmesini geçemedi. O yüzden ben de bütün sınıflara ilk dönem 1. basamak 2. dönem 2. basamak göstereceğim. Soran olursa da basamak kontrol listelerini gösteririm.

Bence sınıfın yarıdan fazlası hangi basamak kontrol testinden geçemesse o basamaktan başlamalı.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    03 Ekm 2007, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    03 Ekm 2007, 17:59Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler
msa
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    28 Ekm 2007, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

Ben 1,2,3 leri 1. basamaktan başlattım. 4 lere 1. ve 2. basamakları 5 lere 2 ve 3. basamakları 6 lara 3. basamağı, 7 ve 8 lere 4. basamağı okutuyorum.

Yanlış mı yapmış oldum? Yıllık planı hazırladıktan sonra buldum bu sunuyu.
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    29 Ekm 2007, 1:43Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam gerekten önemli bir konu idi bu benim içinde
palmiyem
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    24 Oca 2008, 10:59Alıntıyla Cevap Gönder

sağol
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!    24 Oca 2008, 11:10Alıntıyla Cevap Gönder

osm@ng yazmış:
Hocam basamak kontrol listeleri var. Onları uygulayabilirsek. Hangi sınıfa hangi basamak işleneceğini öğrenebiliriz.

Benim okula benden önce hiç bilgisayar öğretmeni gelmemiş. Dolayısıyla 8. sınıftaki öğrenciler bile 1. basamak değerlendirmesini geçemedi. O yüzden ben de bütün sınıflara ilk dönem 1. basamak 2. dönem 2. basamak göstereceğim. Soran olursa da basamak kontrol listelerini gösteririm.

Bence sınıfın yarıdan fazlası hangi basamak kontrol testinden geçemesse o basamaktan başlamalı.

hocam iletinizde basamak kontrol listelerinden bahsetmişsiniz.elinizde varsa bi örneğini gönderebilirmisiniz? bende dönemin başında bu basamak işlerinde çok sıkıntı yaşadım.öğrencilerin seviyesi çok düşük ama sınıfa göre yani 4.sınıfa 4.basamak, 5.sınıfa 5.basamak şeklinde dağıtmışlar kitabı. o şekilde devam etmeyi denedim ama olmadı.mecburen 4.sınıfları 1.basamaktan başlattım.ama kitapları değiştirme imkanı olmadı. bende kitapları kullandırtmadım çocuklara.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap!

page generation = 1.96114 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması