Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

GELİN BİR SENDİKA KURALIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
taner demir
Yeni Üye
Yeni Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    27 Hzr 2007, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

İş; işin esaslarına uygun olarak yapılmalı.eğer üretim sürecinde işin oluşumuna katkı sağlıyorsan ve bu katkının öznesi kollektifse tabiki sendika kurmalı.ama hiçbir iş diğerinden daha az önemli ya da önemsiz değildir. bir hamalın işiyle bir öğretmenin işi arasında-iş bağlamında-bir farklılık yoktur.dahası hak aramayı farklılıklar esasında değil benzerlikler arsında kurduğun düzlemde ararsan hakkına ulaşma başarın artar.çünkü gücün artar.
yani....sendika kurmaktansa var olan sendikalar üye olmak daha akıllıca.iyi de ben hiçbirini fikirsel olarak beğenmiyorum diyorsan eğer o zaman yeni bir sendika kurma zamanı gelmiştir.
gene ama!kuracağın sendika işteki farklılıklar esasında değil benzerlikler esasında olmalı ki;hakkını savunabilesin ve hakkını elde edebilesin
hbutun
Site Gezgini
Site Gezgini

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    16 Ekm 2007, 21:48Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar olsa iyi olur. ama inanın çok zor. Türkiye de sendikalaşma hakkı var ama sendikalaşMAMA için elden gelen ne varsa yapılmış. bir sendika kurmak için gerçekten birilerinin kendisini feda etmesi lazım. ama yine de varım hem de sonuna kadar
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    16 Ekm 2007, 21:51Alıntıyla Cevap Gönder

tabi yaaaa...
hiçdeğiilse aramızdan birilerini zengin ederiz Razz
yasarcan
Aktif Üye
Aktif Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    03 Oca 2008, 19:38Alıntıyla Cevap Gönder

adı da : sanal sendika olsun Smile
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    04 Oca 2008, 0:17Alıntıyla Cevap Gönder

siyasi görüşe ait olmadan sendika olmaz ,yani bilgisayarcılar sendika kurarsa da yarın bir gün siyasi görüş yüzünden anlaşamaz ve dağılır ,bakın şu an 3 tane sendikaya hepside farklı siyasi görüşe mensup
fantasio
Site Gezgini
Site Gezgini

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    04 Oca 2008, 0:31Alıntıyla Cevap Gönder

bende daha önce düşünmüştüm bunu fakat sayımız az olduğu için sadece arkadaş muhabbetlerinde sınırlı kalmıştı...hatta ismini ve sloganını da bulmuştum
BİL-SEN
Bil-Sen: bilsen de bilmesen de gel Very Happy
ofkar
Aktif Üye
Aktif Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    04 Oca 2008, 1:01Alıntıyla Cevap Gönder

sonuna kadar destekliyorum hiç olmazsa adam akıllı sendikacılık yapabiliriz.
anticode78
Aktif Üye
Aktif Üye

GELİN BİR SENDİKA KURALIM    04 Oca 2008, 1:06Alıntıyla Cevap Gönder

hocam zaten bölüyorlar bizi, birde branç branş bölünelım tam olsun
BENCE TEK SENDİKA TEK YUMRUK
(NOT MÜFETTİŞLERİN VE ÜST MÜDÜRLERİN TEK SENDİKASI VAR,
VEDE EKDERS ALIYORLAR HOCAM SENDİKA SAYESİNDE KAZANDILAR ZAMANINDA Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

GELİN BİR SENDİKA KURALIM

page generation = 0.27011 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması