Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
enixrin
Yeni Üye
Yeni Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    04 Arl 2007, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar , okulumdaki bilgisayar sınıfında, herhangi bir dosyamı öğrencilere paylaşıma açtığımda benim bilgisayarıma en fazla 10 kullanıcının girişine izin veriyor. geri kalan 5 kullanıcı benim bilgisayarımı görüyor ama erişemiyor. Dosya paylaşımında izinler girip 15 yazmama rağmen hemen 10 çeviriyor. Bu problemi nasıl aşabilirim. aynı anda bilisayarımdaki dosyalara 10 dan fazla kullanıcının bağlanmasını nasıl sağlayabiliri. IIS yimi kursam acaba.faydası olurmu Smile.
samsun
Yeni Üye
Yeni Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    04 Arl 2007, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

izin verilen en yüksek sayı desen olur mu ki?
penguen.os
Aktif Üye
Aktif Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    04 Arl 2007, 23:42Alıntıyla Cevap Gönder

Windows xp de kullanıcı paylaşımı maximum 10 dur. ancak grup policy yardımı ile bunu artırma şansınız bulunuyor

1. Başlat çalıştır (gpedit.msc)yazıp enter tuşuna bas

2. Gurup ilkesi yönetim konsolunda (yerel bilgisayar ilkesi)

3. Bilgisayar yapılandırması

4. Windows ayarı

5. Güvenlik ayarı

6. Yerel ilkeler

7. Güvenlik seçenekleri

8. etkileşimli oturum açma: önbelleğe alınacak etkileşimli oturum açmasayısı (etki alanı denetleyicisinin kullanılmadığı durumda orijinal kurulumda bu ayar 10 dur max:50 yapabilirsiniz

alıntıdır
http://www.ceturk.com/forum/forum_posts.asp?TID=13273
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    05 Arl 2007, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

bu bilgiyi tekrardana paylaşıma sunan arkadaşın emeğpine sağlık
enixrin
Yeni Üye
Yeni Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    06 Arl 2007, 22:17Alıntıyla Cevap Gönder

Fatih Ahmet Avşar arkdaşıma teşekkür ederim. Evimdeki bilgisayarda 50 yaptım. ama hala izinler 10 dan yukarı çıkamıyor. Birde okullardaki bilgisayarlarda deneyeceğim. Umarım olu.
cogullu
Moderatör
Moderatör

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    08 Arl 2007, 0:28Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.bilgisayarbilisim.net/xpdeki-baglanti-sayisini-10dan-fazla-yapin-vt891.html
inceleyiniz
mehmetkaya1980
Seçkin Üye
Seçkin Üye

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    08 Arl 2007, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar geçen hafta bende bu sıkıntıyı yaşadım acaba ağdamı problem var diye düşündüm bu başlığı görnce aklıma geldi. lapta bilgisayarların yarısı bağlanmıyordu ana makinaya sonra bende başka bir makina üzeriden denettip çocuklara bağlanmayanlar için. Çok teşekkür ediyorum
mesutkaraca
Site Gezgini
Site Gezgini

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı    08 Arl 2007, 0:54Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

XP de dosya Paylaşıma 10 kişi ile sınırlı

page generation = 0.21345 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması