|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fabe
Site Gezgini

|
| bağlantı kesildi 07 Arl 2007, 11:35 | |
| | arkadaşlar lab dan gelen kablonun led i kesildi. farklı portlara bağlantı yapmayı denedim ama bağladığım portun ledi bir türlü yanmıyor. önceden bağlantı yapılmış olan ve çalışan kablo da bir yanlışlık olamaz. kar yağışı nedeniyle elektrikler gitti geldi. bununla alakalı olabilir mi. bağlantı kuramıyorum çözüm için ne yapabilirim.cevabınız için şimdiden teşekkürler | | |
|  | kaya_46
Site Gezgini

| bağlantı kesildi 07 Arl 2007, 12:26 | |
| hocam led i kesildi derken modem veya swich teki bağlantı ışığı sanırım.
eğer cihaz üzerinde ki diğer portlar da bilgi alışverişi (sinyal) varsa çalışmayan porta diğer çalışan portlardan birinin konnektörünü takıp deneyin durumu göre makina yada porttan kaynaklanabilir.
kolay gelsin. | | |
|  | fabe
Site Gezgini

|
| bağlantı kesildi 07 Arl 2007, 12:33 | |
| | lab daki switch den gelen kablo idaredeki switch e bağlı. ben idaredeki switch e bağlı olan konnektörün ışığı yanmıyor demek istedim. yani lab dan gelen konnektörü çalışan diğer portlara takıyorum. ışığı yanmıyor. portlarda sorun yok çünkü diğer bilgisayarlara bağlı olan kablolara ait ışıklar(led) yanıyor. ama labdan geleni takınca yanmıyor. | | |
|  | cogullu
Moderatör

| bağlantı kesildi 08 Arl 2007, 0:14 | |
| | kabloyu bir kontrol edin bence | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.19414 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|