|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ickerya
Aktif Üye

| hotmail listemdeki kişilere sürekli reklam maili gidiyor 28 Ksm 2007, 9:57 | |
| Arkadaşlar hotmail listeme ekli kişilere benden sürekli reklam maili gönderiyolarmış. Benim adresi çevirim içi gösterip arkadaşlara bir bakarmısınız diye anlık ileti gödermişler. Arkadaşların bana gönderdiği cevaplar ben hotmaili açınca geliyor. Bunun sebebi nedeir? Başına böyle bir iş gelen varmı?Lütfen yardım. Bu sorunu nasıl giderebilirim.  | | |
|  | bilgisayarcım
Aktif Üye

| hotmail listemdeki kişilere sürekli reklam maili gidiyor 28 Ksm 2007, 10:05 | |
| | bana da listemdeki kişilerden geliyor bu son günlerde sürekli. tıklasana, 250 kontör linki özellikle de.Trojan yemiş olabileceklerini düşündürmüştü bu durum bana | | |
|  | tturkmen
Yeni Üye

| hotmail listemdeki kişilere sürekli reklam maili gidiyor 30 Ksm 2007, 19:43 | |
| Arkadaşlar bu bana da olmuştu bunun 2 sebebi var 1. si eğer listenizde olduğunuz birisi başka birine mesaj gönderdiğinde sizin de adresiniz listede gözüküyo. Hotmail de ben bi maili istediğim birinin adıyla çok rahat gönderirim. 2. si ise emailinize spy bulaşmıştır. Bunun için ii bitane spyware programı kurmak gerek. spyware doctor gibi  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 7.30668 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|