Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

AĞ SORUNU YARDIM

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ozi07
Yeni Üye
Yeni Üye

AĞ SORUNU YARDIM    14 Ksm 2007, 19:10Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bt sınıfında 2 bilgisayarın ethernet kartı görünmüyor.Aygıt yöneticisinde de yok arkadan bakınca yeşil ışığı yanmıyor sadece turuncu ışık yanıyor.Bu ethernetlerin arızalı olduğunu mu gösteriyor? Y da çaresi var mı
adiyif
Seçkin Üye
Seçkin Üye

AĞ SORUNU YARDIM    14 Ksm 2007, 19:14Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM NASIL GORUNMUYOR ANLAYAMADIk sıstem ozellıklerındemı gorunmuyor ethernetler onboardmu bunları acıklarsan yardımcı olmaya calısırım
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

AĞ SORUNU YARDIM    14 Ksm 2007, 19:17Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam önce bi ethernet kartını çıkarıp tekrar takın. Bu şekilde bir daha bakarsanız...
fareadam
Aktif Üye
Aktif Üye

AĞ SORUNU YARDIM    15 Ksm 2007, 8:19Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sizin ethernet kartını görmüyorsa kartta bir problem olabilir. siz eğer onboard değilse çıkartıp tekrar takmayı deneyin yoksa değiştirin...
gunalhakan
Site Gezgini
Site Gezgini

AĞ SORUNU YARDIM    16 Ksm 2007, 10:39Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ethernet kartlarının ışığı turuncu yanıyorsa bir sorun mevcuttur. Sorunun nerden kaynaklandığını şimdilik bilemem ama yeşil yanmadıkça bu sorun sürecektir.
ozi07
Yeni Üye
Yeni Üye

AĞ SORUNU YARDIM    18 Ksm 2007, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

Ethernet kartı Onboard.Ancak problem anlamadığım şekilde çözüldü.Ertesi gün lab.gidip bilgisayarları açtım.Yeni donanım bulma sihirbazı donanım bulundu diye mesaj verdi.Ve cd yi takıp driveri yükleyince düzeldi.Oysa ben bir gün önce defalarca yeniden başlatmıştım ama olmamıştı.İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

AĞ SORUNU YARDIM

page generation = 0.21825 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması