|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
oz_can
Site Gezgini

| pc internete bağlanmıyor... 14 Ksm 2007, 22:43 | |
| | arkadaşlar mrb.labaratuardaki bilgisayardan biri ineternete bağlanmıyo.butun ayarlarını kontrol ettim bi sorun yok gibi.zaten yerel ağ bağlantı simgesi görev çubuğunda da bağlandı diye gözüküyo.yani internete bağlanıyo gözüküyo ama herhangi bir web sayfasına giremiyorum.ıp numarasını da elle girdim yinede bi düzelme olmadı.yardımcı olursanız sevinirim... | |
|
|
 |
Hacker

| pc internete bağlanmıyor... 14 Ksm 2007, 23:05 | |
| | modeme ping attıgında cevap veriyor mu bi kontrol et vermiyorsa ağ kablonu kontrol et. | |
|
|
 |
saviola26
Aktif Üye

| pc internete bağlanmıyor... 14 Ksm 2007, 23:44 | |
| | Bugün telekom grev nedeniyle internet hızlarını yawaşlatmış diye bir söylenti var dı okulda. bağlantı da sorun görünmüyorsa yawaşlık nedeniyle girilemiyor olabilir. ? | |
|
|
 |
KILIÇARSLAN
Aktif Üye

| pc internete bağlanmıyor... 14 Ksm 2007, 23:53 | |
| | telekom işçilerine gelmiş madem konu, şöyle söyliyim onlardan nefret ediyorum, daha başka hangi ülke insanı greve çıkar sonra gider kabloları keser, onları o kestikleri kablo ile boğmak isterdim. inşaallah maaşları artmaz, hatta telekom bu pişkin işçileri defeder. | |
|
|
 |
saviola26
Aktif Üye

| pc internete bağlanmıyor... 15 Ksm 2007, 0:07 | |
|
 |
 |
telekom işçilerine gelmiş madem konu, şöyle söyliyim onlardan nefret ediyorum, daha başka hangi ülke insanı greve çıkar sonra gider kabloları keser, onları o kestikleri kablo ile boğmak isterdim. inşaallah maaşları artmaz, hatta telekom bu pişkin işçileri defeder. |
Padişahım kızma yaw  | |
|
|
 |
KILIÇARSLAN
Aktif Üye

| pc internete bağlanmıyor... 15 Ksm 2007, 0:12 | |
| azizim elimde değil , çok kızdırdılar beni  | |
|
|
 |
prentice
Seçkin Üye

| pc internete bağlanmıyor... 15 Ksm 2007, 0:16 | |
| | kılıç hocam insanların daha ferah bir hayat için başlattıkları mücaleye bu denli öfkeyle yaklaşma bence arada birkaç tane sorumsuz davranan insan olabilir . | |
|
|
 |
yildizli_85
Site Gezgini

| Re: pc internete bağlanmıyor... 15 Ksm 2007, 1:01 | |
|
 |
 |
arkadaşlar mrb.labaratuardaki bilgisayardan biri ineternete bağlanmıyo.butun ayarlarını kontrol ettim bi sorun yok gibi.zaten yerel ağ bağlantı simgesi görev çubuğunda da bağlandı diye gözüküyo.yani internete bağlanıyo gözüküyo ama herhangi bir web sayfasına giremiyorum.ıp numarasını da elle girdim yinede bi düzelme olmadı.yardımcı olursanız sevinirim... |
Buna benzer bir sorunu ben kişisel bir bilgisayarda yaşamıştım. Onda da bağlı gözüküyordu ama DNS hatası veriyordu. Sorun şuydu: Antivirüs programı olan Kaspersky engelleme yapıyordu. Antivirüs ayarlarını bir kontrol et derim. Gerekirse bir kere kaldır, açılırsa sorun ordadır. Açılmazsa Allah yardımcın olsun... | |
|
|
 |
|
|