|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
aziz32
Yeni Üye

|
| laboratuara ağ nasıl kurulur? 09 Ksm 2007, 11:46 | |
| Arkadaşlar bilgisayar laboratuarındaki bilgisayarları öğretmen bilgisayarına bağlamak istiyorum. aynı internet kafelerdeki gibi. ben istediğim zaman kendi bilgisayarımdan onların bilgisayarını kapatabileyim, istediğim zaman öğretmen bilgisayarından onların bilgisayarlarına dosya gönderebileyim. bu işi nasıl yapacağım. bana ayrıntılı olarak anlatır mısınız? şimdiden çok teşekkür ederim.  | | |
|  | nazlı
Aktif Üye

| laboratuara ağ nasıl kurulur? 09 Ksm 2007, 12:01 | |
| | öncelikle ev ve küçük işyeri ağı kurdan tüm bilgisayarlara ağ kur. hepsine ortak bir grup adı ver kurarken. daha sonra diğer söylediklerini yapabilmen için netsupport gibi bir program kurman lazım o da forumda anlatılıyor bakabilirsin. | | |
|  | aziz32
Yeni Üye

|
| laboratuara ağ nasıl kurulur? 09 Ksm 2007, 15:16 | |
| teşekkürler. inşallah becerebilirim  | | |
|  | sedom
Süper Üye

| Birbirine Bağlı olan bilgisayarlarda 09 Ksm 2007, 15:36 | |
| | Birbirine bağlıysa sadece netop scholl ve Benzeri programlarla bu işi götürebilirsin ancak geçenlerde internet üzerinden bu iş yapabilecek bir programı denedim ama şu an adı aklıma gelmiyor sitenin adı.Kusura bakma. | | |
|  | Hayat
Aktif Üye

| laboratuara ağ nasıl kurulur? 09 Ksm 2007, 16:50 | |
| eğer pcler zaten hub swichten birbirlerine bağlıysa da pclerden ayar gerekiyorsa eğer her pcde bilgisayarım /sağ tıkla /özellikler/bilgisayar adı sekmesi/değiştir gir
burada her pcye ayrı bir isim ver ogr1 ogr2 gibi hepsinin grup adını ise aynı yap lab gibi tamam tıkla .
sonra her pcnin yereldisklerini tam paylaşıma aç. pcleri yeniden başlattığında hepsiağ bağlantılarında birbirini görebilirler.
ağda mantık tam paylaşıma sunulmuş olması ve aynı grupta olmasıdır. ki farklı gruplardaki pcler dahi birbirini görebilirler. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 1.00515 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|