|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
tt43
Site Gezgini

| Bilgi ÇubuğununTamamen Kapatmak Nasıl Olur 06 Ksm 2007, 9:52 | |
| Örnek resimde de belirttim. Dreamveaver da önizleme yaptığımda ya da normal bir şekilde internete bağlandığımda bilgi çubuğu çıkıyor. Ben bunu kaldırmak için ne yaptımsa başaramadım. İnternet güvenlik düzeyini düşük yaptım. Açılır pencere engelleyicisindeki tüm seçenekleri denedim. Gpedit.msc den yönetim şablonları internet explorer menülerini denedim. Regedit ayarlarından önce bir yerden araştırdım. O da olmadı. Bu bilgi çubuğu flash animasyon vb. olan sitelerde çıkıyor. Bu çubuğu ikide bir çıkmaması üzerine nasıl tamamen kaldırabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
 | | |
|  | tt43
Site Gezgini

| Bilgi ÇubuğununTamamen Kapatmak Nasıl Olur 06 Ksm 2007, 15:27 | |
| | Sorunun cevabını bilen yok mu? Gerçekten ne yaptımsa bu bilgi çubuğu açılır pencere engelleyicisini kapatamadım. Bilen varsa yorum yazarsa sevinirim. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 3.66442 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|