|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ademcetiner40
Yeni Üye

| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 17:26 | |
| idare odasında 2 tane bilgisayar var.normal dosya alış verişi ve yazıcı ortak kullanılıyor.bilgisayarın birinde bilsa programı var.ben bilsa ve diğer programları diğer bilgisayardanda kullanmak istiyom.bunun için ne yapmam gerekir.bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.
not:bu iki bilgisayrda internet bağlantısını bilgisayar laboratuarında bulunan diğer bilgisayarla aynı yerden alıyor. | | |
|  | karinca_52
Süper Üye

| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 17:35 | |
| hocam ağla bağlı olduktan sonra internete gerek yok
ağdan ana bilgisayara gir
ordan bilsa programı klasörünü aç
sonra orda bir dosya var adı aklıma gelmedi şimdi onu kurman yeterli onu kurduktan sonra zaten sadece kısayol oluşturuyorsunda o dosya aklıma gelmiyor | | |
|  | ademcetiner40
Yeni Üye

| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 17:42 | |
| | hocam o dosyanın ismini ve nasıl yapalıcağını ayrıntılı anlatırsnız daha iyi olur.ben sadece bilsa değilde tüm masaütüne ulaşmak için ne yapmam gerek.şimdiden sağol | | |
|  | adiyif
Seçkin Üye

|
| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 18:23 | |
| | agdan kısa yol gostermen yeterlı tabı dıger makınada bırde bunları paylasıma acman a unutmakı payşasıma acman demek agdakı dıger bılgısayarlarında bunu gormesı demektır | | |
|  | ademcetiner40
Yeni Üye

| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 20:18 | |
| | bilgileriniz için sağol.peki hocam kısayolu nasıl oluşturacağım bu konuda bilgi vermenizi istiyorum. | | |
|  | simulationer
Site Gezgini

| iki bilgisayar arasındaki bağlantı 05 Ksm 2007, 20:40 | |
| Öncelikle bilsanın bulunduğu bilgisayar da bulunan KURULUM.exe dosyası idi herhalde onu 2. bilgisayarda çalıştır. ardından bilsanın bulunduğu bilgisayar da guest hesabı aç ve parola belirle ki diğer bilgisayarlar bilsa klasörüne erişmesinler. bilsa klasörüne tam paylaşım vermen gerekiyor.
ardından bilsa bağlı bilgisayara bağlandıktan sonra guest şifresini gir. bilsa klasöründeki karma mı artık hangi programı ise onu bul ve masaüstüne kısayol oluştur.
kolay gelsin.
KURULUM.EXE OLMAYABİLİR
TERMINAL.EXE OLABİLİR. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.87428 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|