|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
denizci
Aktif Üye

|
| ağ şifresi sıfırlama 02 Ksm 2007, 15:46 | |
| | selam arkadaşlar. benim ağ şifresi ile ilgili bir sorunum var. aynı ağda bulunan bilgisyarların paylaşılan her belgeyi görmemesi için ki bu durum öğrencilere yönelik bir girişim. bu girişim sonunda başarılı oldum ve idareci ve öğretmen bilgisayaralarına ayrı ayrı ağ şifresi koydum. yalnız benim sorunum şu ben bu şifreleri nasıl tekrar sıfırlayıp şifresiz hale getirebilirim. bana yardım ederseniz sevinirim | | |
|  | resha
Aktif Üye

| ağ şifresi sıfırlama 02 Ksm 2007, 22:55 | |
| | Herhalde aynı yolla kalkar. Bilgisayarım-sağ tuş-yönet-yerel kullanıcılar-users-guest çift tık-parola ile ilgili kutucuğu temizle | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 1.78190 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|