|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
byhirsiz
Yeni Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:19 | |
| ya arkkadaşlar bn pc ye formatı çaktım ethernet biliosunuz bi sidenden mi ne kuruluo 192.168.2.1 diye bişe sonra yaz bi sayfa gelcek diyo yazıyorum entera basıyorum sayfa görünenmiyor diyo modem markası usrobotics diye bişey usta acil hemen yardım edilirse sevinirimmm | | |
|  | mefete
Seçkin Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:24 | |
| Modemin sitesine gir ve standat ip numarasını bulmaya çalış...Sanırım telekomun sitesinde de modemler hakkında bilgi veriyor...Bi ara...
Ama bazı standart ip adresleri var onları bi dene önce...
192.168.1.1
10.0.0.2 v.b. | | |
|  | byhirsiz
Yeni Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:36 | |
| | saol arkadaş bi denerim olmassa yine yardımcı olursan sevinirim oke verdim rap ini | | |
|  | gökalp
Seçkin Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:49 | |
| hocam bilgisayarı formatlayınca modeme bir şey olmaz ama
USB Robotics ---
10.0.0.2
kullanıcı adı: admin
şifre: admin | | |
|  | t_sert85
Aktif Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:52 | |
|  | | |
|  | byhirsiz
Yeni Üye

| arkadaşlar acil yardım şu pc internet (ethernet) bi bakın 30 Ekm 2007, 20:55 | |
| | ya evetnormalde ethernet de bozulmuyodu ama aslında formatı zorda kaldığım için attım xp açılmıyodu güvenli kiple falan da açamadım haliyle format atmak zorunda kaldım ve modemi de sıfırlamış napalım abi cd de 192.168.2.1 adresinden kuruluyodu ama bağlantı sağlayamadık başka pcde de yaşadım bu prıoblemi ama sonra dan düzeltti bi abi gelip ama bn evde yoktum ya şu işi bn adam gibi anlatabilen yokmu abi şöle neden bağlantı sağlamadığını valla rapini veririm emek ister aslında ama | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.38750 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|