|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
prentice
Seçkin Üye

| İnterneti 2'ye bölme 30 Ekm 2007, 15:22 | |
| | arkadaşlar 1 internet kablosundan 2 farklı makineye nasıl interneti bağlayabiliriz. İlla hub yada switch benzeri aletler mi gerekiyor. bu işler için basit aparatlar var mı RJ45'i 2 ye bölmek istiyorum. | | |
|  | karinca_52
Süper Üye

| İnterneti 2'ye bölme 30 Ekm 2007, 15:35 | |
| | 4 portlu modem yeter gerek yok zaten hiç bi şeye | | |
|  | ozahit
Aktif Üye

| İnterneti 2'ye bölme 30 Ekm 2007, 15:49 | |
| | tek kablodan bağlayabilirsin 4 ü birine 4 ü birine bölersin şuan tam sıralamsını bilmiyorum. sen biraz araştır bulursun | | |
|  | keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 862 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| İnterneti 2'ye bölme 30 Ekm 2007, 16:01 | |
|
 |
 |
tek kablodan bağlayabilirsin 4 ü birine 4 ü birine bölersin şuan tam sıralamsını bilmiyorum. sen biraz araştır bulursun |
1-3 , 2-6 kuralına göre yapsa olur sanırım.teorik olarak böle bişi biliyorumdum ama hiç uygulamadım.tabi ağ hızı normalde 100Mbps iken 10Mbps ye düşüyor diyede aklımda kalmıs. | | |
|  | Hacker

| İnterneti 2'ye bölme 30 Ekm 2007, 16:07 | |
|
 |
 |
tek kablodan bağlayabilirsin 4 ü birine 4 ü birine bölersin şuan tam sıralamsını bilmiyorum. sen biraz araştır bulursun |
Hocam dediğiniz gibi olur. normalde ağ kablosu için 4 kablo yeterli yani 8 li olan kabloyu ikiye bölmüş oluyorsunuz. 2 kablo yerine tek kablo çekiyorsunuz masraf azalıyor daha az yer kaplıyor ancak hocamın sorduguna çözüm değil. çünkü hocam anladığım kadarıyla örnegin tek rj45 çıkışlı modemle herhangi bir switch vs. kullanmadan 2 bilgisayarı internete baglamayı düşünmüş ama bu düşüncesi fiziksel olarak mümkün değil.
bunun için switch, hub kullanılmalı yada bilgisayarın birisine 2 tane eternet bağlayıp diğer bilgisayar 2 eternet kartı takılı olan bilgisayar üzerinden internete bağlanaiblir. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 15.66879 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|