Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
musasrt
Site Gezgini
Site Gezgini

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL    23 Ekm 2007, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar okulda Vista strat edition ile xp professional arasında ağ kurmaya çalıştım ama her iki bilgisayar da biribirini görmedi. vistada tanımlayan ağ hatası veriyor. ayrıca vistada ağ duvarını kapatmaya izin vermiyor( grup ilkesi diye hata veriyor). yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
musasrt
Site Gezgini
Site Gezgini

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL    23 Ekm 2007, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

cevabı bilen varsa yardımcı olsun lütfen
denizlerb
Aktif Üye
Aktif Üye

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL    23 Ekm 2007, 18:03Alıntıyla Cevap Gönder

vistayı bende ağda gösteremedim. bilen varsa kapsamlı biir açıklama lütfen.
shevchenko320
Yeni Üye
Yeni Üye

ağ kurma    23 Ekm 2007, 18:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar vista-xp arası ağ kumak tam bir ölüm. Aynı sorunu bende yaşadım. Hatta internette yazılanları bire bir uyguladım sadece 1 kez ağı gördüm sonrası yok. Başka bir yerde ağı aynı şekilde kurdum olmadı. Bence sorun vistada sanırım. Nasıl yaptığıma gelince. Vistada yardım bölümüne ağ kurma yazın. Oradan vista-xp arası ağ çıkacak. Onları aynen deneyin. Umarım sizinki olur. Orada tek dikkat etmeniz gereken vista ile xp nin aynı ağ üzerinde olması diyor(ev ağı gibi...) ama sadece bir kez başarabildim. Daha iyi yöntemi varsa bilen arkadaşlardan bende rica ediyorum.
musasrt
Site Gezgini
Site Gezgini

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL    23 Ekm 2007, 21:19Alıntıyla Cevap Gönder

bunu indirip başka bilgisayara nasıl yükleyeceğiz cimenwd hocam?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

VİSTA XP AĞ KURULUMU ACİLLLLLL

page generation = 1.01706 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması