|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
dondut
Site Gezgini

|
| internet bağlantısı 22 Ekm 2007, 10:35 | |
| arkadaşlar ağ konusunda bilgisizim. öğrtmen bilgisayarına format attım. internet bağlantısını oluşturmak istiyorum fakat yapamıyorum. ethernet markası intel(R) PRO/100 VE Network Connection. netten sürücü buldum fakat olmadı. aşama aşama nasıl yapmam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. bu her zaman hepimize gerekli bir bilgi fakat ben bilmiyorummmmmmmm  | | |
|  | umutcul
Yeni Üye

|
| internet bağlantısı 22 Ekm 2007, 10:51 | |
| | slm benim bir bu konu ile ilişkim yok beni nolursunnuz bırakın | | |
|  | dondut
Site Gezgini

|
| internet bağlantısı 22 Ekm 2007, 10:56 | |
| | umutcul ne demek istediğinizi anlamadım. ben genel bir soru sordum. yanlış yere yazdın sanırım. bu arada nasıl olduğunu bilmiyorum ama sorunumu çözdüm. | | |
|  | sealsdu9
Yeni Üye

| internet bağlantısı 22 Ekm 2007, 11:12 | |
| normaldir arkadaşım sıkma canını;
1. şimdi öncelikle aygıt yöneticisinden ethernet kartının driverını yüklemen ve aynı yerde ünlem işaretinin olmaması lazım. en öenmlisi bu
2. daha sonra internet ve ağ istiyorsa sınıfınızda switch olmalı ve her bilgisayara bir rj45 portu gitmeli
3. aynı zamanda swicth e girecek uçlardan birisi de modemden gelen internet kablosudur.
4. böylece tüm bilgisayarlar paralal bağlanmış olur.
5. eğer bilgisayarınızda ethernet kartı düzgün kurulmuşsa, Ağ Bağlatılarına girip, Ağ bağlatılarıma tıklayın.orda intel pro network u görecekisniz.
6. eğer bağlandı yazmıyorsa, sağ tıklayıp etkinleştiri tıklamanız gerekebilir.yani pisf hale getirilmiş olabilir.
7. hala bağlanmıyorsa ethernet kartının kurulumunda bir sorun vardır. bi deneyin olmazsa tekrar iletişime geçebilirz.
mailadmintr@hotmail.com
msn address | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 4.93368 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|