Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
özygt
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

İdarenin bilgisayarlarına virus girmiş sanırım 2 müdür yardımcısınında herşeyi paylaşıma açık.Virüsü temizleyip paylaşıma kapatalım desem anlamazlar işleri başlarından açkın zaten okul çok büyük.Bir bilgisayardan hiç anlamıyolar herşeyi direk paylaşıma açmışlar.Bu yüzden labaratuarda ağı kullanımıyorum.Sınıflar çok kalabalık sınıfa hakim olmak çok zor oluyo ve labaratuarda dosya paylaşımı gibi şeyleri yapamıyoruz.
Öğrenci bilgisayarlarının idarenin bilgisayarlarını görmesinini nasıl engelleyebilirim.Tabi idarenin bilgisayarlarına dokunmadan.Adamlar çok anlayışsız bilgisayar konusunda.Bir fikri olan varmı ne netup kullanabiliyorum nete interneti açabiliyorum daha performans ödevleri filan var.Bunları öğrencilerden nasıl toplayacağım.Öğrenciler bir kaç sefer ağı aötığmda direk m.yardımcısın bilgisayarında gezmeye başladılar.

Nasıl bir yolla öğrenci bilgisayarlarının idareyi görmesini engelleyebilirim.
bshark
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 0:34Alıntıyla Cevap Gönder

sadece bir tahmin ama demekte yarar var. çalışma grubunu değiştirebilirsiniz mesela.
özygt
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 1:02Alıntıyla Cevap Gönder

yok olumuyor denedim..
zorba
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 1:08Alıntıyla Cevap Gönder

İdarenin bilgisayarlarına Zone Alarm programını kur, LAB daki bilgisayarlar sabit İP adresi ver bu İP leri erişime engelle.
penguen.os
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 1:16Alıntıyla Cevap Gönder

idarenin bilgisayarlarını hakla ki akılları başlarına gelsin.

nush ile uslanmayanı etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
bir musibet bin nasihatten iyidir . Smile
özygt
Aktif Üye
Aktif Üye

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    09 Ekm 2007, 1:26Alıntıyla Cevap Gönder

İdarenin bilgisayarlarına bişey olsa yine benim başıma patlayacak.
filiz
Site Gezgini
Site Gezgini

patron virüsü    10 Ekm 2007, 1:08Alıntıyla Cevap Gönder

dracula virüs temizleyiciyi kur bu program kuruluyken flash bellekler varsa onlarıda tak ve patron virüsünü temizlesin
falsac
Site Gezgini
Site Gezgini

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...    10 Ekm 2007, 3:18Alıntıyla Cevap Gönder

1) idarenin çalışma grubunu değiştir.Aslında bu pek farketmiyor ama en azından çalışma grubu bilgisayarlarını göster dediğinde idare bilgisayarları gözükmez.
2) Ana bilgisayar bilsa dan dolayı paylaşıma açık, bilgisayarımı sağ tıkla yönet , kullanıcı hesaplarından guest aktif hale getir ve parola ver, çalıştır 'a gpedit.msc buradan

Windows Ayarları --- Güvenlik Ayarları --- Yerel ilkeler --- Güvenlik seçenekleri --- Ağ erişimi: Yerel hesaplar için paylaşım ve güvenlik modeli : yalnızca konuk - yerel kullanıcıların kimliği Guest olarak doğrulansın seçin

İdare bilgisayarları eğer pro ise ilk başta parola isteyecek sonra aklında tutacaktır. (home ise her seferinde kullanıcı adı [guest] ve parola gireceklerdir.) sadece paylaşım olarak Paylaşılan klasörler kalsın. (aslında pc ne bir ftp server kurup idare paylaşımını böylede sağlayabilirsin ) Birde ben netop da yeni bir sınıf tanımlayıp idare bilgisayrlarını da dahil ettim netop school 'a...
3) bu da olmadı win control programı ile öğrenci bilgisayarlarının ağ bağlantılarım simgesini yok eder. dosya paylaşımı ise sadece bilgisayar ismi vererek sağlayabilirsiniz. ("\\vestelserver\dosya" gibi)
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

İdarenin bilgisayarlarını paylaşıma açık...

page generation = 0.30811 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması