Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internet paylaşımı sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet paylaşımı sorunu    03 Ekm 2007, 23:33Alıntıyla Cevap Gönder

usb +1 ethernet creative modemim var...ben usb den bağlanıyorum switche modemden etherneti verdim..2 bilgisayara daha internet vermek istiyorum..internet verildi çok rahat giriliyordu....

ancak..

kendi pc me format attım...

ben ethernetten giriyorum usb den giriyorum modemde sorun yok...

ben usb den alıp etherneti switche veriyorum diğer iki bilgisayarı switche bağlıyorum normal olarak...

bende internet var..diğerlerinde yok..sınırlı yada bağlantı yok dedi....

anlamadım..gittim yeni switch aldım ondada aynısı oldu...kafam ağrıdı vallahi....

switch eskisi 8 port yenisi 5 port buna göre bana bir yardım edin şu ramazan gecesi...
tunash
Seçkin Üye
Seçkin Üye

internet paylaşımı sorunu    06 Ekm 2007, 18:36Alıntıyla Cevap Gönder

bu soruna çare olacak bir fikri olan yok mu? Idea
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

internet paylaşımı sorunu    07 Ekm 2007, 14:41Alıntıyla Cevap Gönder

önceden herşey normalmiş sen formatladıktan sonra kendi pc ne usb den baglandıgın için kurulumun yapman gerekliydi sanırım.Okurulum sırasında acaba bişiler tersmi gitti yada bi ayarımı değiştirdin?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

internet paylaşımı sorunu

page generation = 0.51534 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması