Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Orbit Downloader v2.7.9

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Orbit Downloader v2.7.9    15 Ekm 2008, 23:00Alıntıyla Cevap Gönder

Orbit Downloader 2.7.9 | 2.17 MB

Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip bir dosya indirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını indirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, metalink desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamende ücretsizdir.

İndirme yönetim devriminin lideri (Web2.0) olan Orbit Downloader, video müzik dosyalarını Myspace'den dosyaladığı gibi indiriyor. YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare ve genel indirmeyi daha kolay ve daha hızlı yapıyor.

Ana özellikler:

* 1. Müzik, video ve medya yayın akışlarını indirme
* 2. İnanılmaz İndirme Hızı
* 3. Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
* 4. Rapidshare indirme desteği.
* 4. Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
* 5. Metalink indirme desteği.
* 6. HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
* 7. Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
* 8. İndirme durdurma ve devam etme desteği.
* 9. Genel indirme yönetimi.

İndir:
http://dl.orbitdownloader.com/dl/OrbitDownloaderSetup.exe

OrbitDownloaderSetup.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  OrbitDownloaderSetup.rar
 Dosya Boyutu:  2.05 MB
 İndirilme:  55 defa

En son hasari tarafından 28 Ksm 2008, 13:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ilhan79
Site Gezgini
Site Gezgini

Orbit Downloader v2.7.9    15 Ekm 2008, 23:03Alıntıyla Cevap Gönder

program ifade ettiğiniz gibi çok faydalı. küçük hacimli ve sürekli güncelleniyor. tek dezavantajı programla birlikte gelen grab eklentisi internete girmenize engel oluyor. programı kurduktan sonra denetim masasından program ekle kaldırı kullanarak grab eklentisini kaldırınca sorun düzeliyor. birkaç defa bu sorunu yaşadım hep bu şekilde düzeldi. ben de böyle bir bilgi vermek istedim. paylaşım için teşekkürler.
cakil1907
Aktif Üye
Aktif Üye

Orbit Downloader v2.7.9    16 Ekm 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

İnanılmaz indirme hızı?Mesela ne kadar maximum kaça çıkıyor..Benim hızım 1024,idm ile 115le indirebiliyorum..
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Orbit Downloader v2.7.9    16 Ekm 2008, 12:10Alıntıyla Cevap Gönder

cakil1907 yazmış:
İnanılmaz indirme hızı?Mesela ne kadar maximum kaça çıkıyor..Benim hızım 1024,idm ile 115le indirebiliyorum..

Hocam bu programında sana sağlayacağı maksimimum hız 115 kb tır. Bant genişliğinizden (1024) daha fazla bir hızda indirmesini bekleyemeyiz. Ama internet bant genişiliğiniz yüksek olsaydı daha yüksek bir hızda indirme şansına sahip olurdunuz.
cakil1907
Aktif Üye
Aktif Üye

Orbit Downloader v2.7.9    16 Ekm 2008, 18:31Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Orbit Downloader v2.7.9    28 Ksm 2008, 13:51Alıntıyla Cevap Gönder

link ve sürüm yenilenmiştir.
ozgur24
Süper Üye
Süper Üye

Orbit Downloader v2.7.9    28 Ksm 2008, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

tesekkürler hasari arkadasim +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Orbit Downloader v2.7.9

page generation = 0.67259 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)