Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 7. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
ceco
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    25 Ksm 2008, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

ceco2121@mynet.com

şimdiden teşekkürler.
uzakcil
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    26 Ksm 2008, 23:18Alıntıyla Cevap Gönder

antiochean@hotmail.com tabiki de ben de istiyorum
samimi 75
Aktif Üye
Aktif Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    27 Ksm 2008, 23:40Alıntıyla Cevap Gönder

Bende istiyorum.
sonsuz_gazem@hotmail.com
CoFix
Yeni Üye
Yeni Üye

TorrenTurka Ailesi Sizleri Bekliyor    09 Arl 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Torrent Kullanıcıları,

Öncelikle Türk Milletinin ve diğer inanan İslam Müslüman Aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz..

www.TorrenTurka.Net yönetimi olarak 2. ayımızı doldurmak üzereyiz. Dörtyüzün üzerinde Film(DUblaj,Dual),Oyun,dizi ve diğer sunumlarımızın çoğunda Seedbox desteğimiz mevcuttur ve hergeçen gün bu biraz daha artmaktadır. Bu sayede istediğiniz her filmi en hızlı şekilde bekleme sıkıntısı çekmeden indirebilirsiniz.

Kendimize ait TVRiplerimizi EN HIZLI ve EN KALİTELİ şekilde sizlerle paylaşmaktayız. Bu konuda inanın çok iddalıyız Smile

Bayram süresince üye alımlarımız devam etmektedir. Sizleride TorrenTurka Ailesine bekliyoruz..

TorrenTurka YöNETİMİ

http://torrenturka.net/signup.php
CoFix
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    11 Arl 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

Üye alımlarımız kısa bir süre sonra kapatılacaktır. Üye olmakta geç kalmayın Wink

http://torrenturka.net/signup.php
aliuysal
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    17 Arl 2008, 15:22Alıntıyla Cevap Gönder

www.leechturk.com sitesi için bi davetiye de bana yollayabilirmisiniz...
aliuysal
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    17 Arl 2008, 15:34Alıntıyla Cevap Gönder

leechturk.com davetiyesi yollayabilirmisin?
ali_uysal0707@hotmail.com
edoganay
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    17 Arl 2008, 16:01Alıntıyla Cevap Gönder

leechturk.com davetiyesi banada yollayabilirmisiniz. ekremdoganay@gmail.com
melodymaker
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    18 Arl 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

Demonoid Karşılığında TorrentLeech Davetiyesi Arıyorum. ( RevolutionTT 'de Olabilir )

BoogieBubble @ GMail . Com
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    27 Arl 2008, 9:59Alıntıyla Cevap Gönder

samimi 75 yazmış:
Bende istiyorum.
sonsuz_gazem@hotmail.com

davetiye gönderdim.
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    27 Arl 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

uzakcil yazmış:
antiochean@hotmail.com tabiki de ben de istiyorum

davetiye gönderildi.
valeron
Yeni Üye
Yeni Üye

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada    30 Arl 2008, 16:34Alıntıyla Cevap Gönder

Dostum turktorrent.biz davetiyesi yollarmisin..
Simdiden tesekkurler. Iyi seneler iyi sanslar..
sir.coltrane@gmail.com

En son valeron tarafından 30 Arl 2008, 16:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder7. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Torrent Davetiyesi Arayanlar,Hepsi Burada

page generation = 0.25949 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)