Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
by_M
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    18 Ksm 2008, 23:34Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba ,

Göreve yeni başlamış birisi olarak , pek çok arkadaşımızın kafasında yer alan soruları dile getirmenin yerinde olacağını düşündüm. Tecrübleri arkadaşların görüşleri yararlı olacaktır.

Bu kurslara katılım nasıl oluıyor?

Başvuru yaptıktan sonra katılmak zorunlu mu?

Katılımcı sayısının üzerinde başvuru yapılmış faaliyetlere katıl şansı nedir?

Şehir dışındaki Aksaraya veya Ankaradaki kurslara katılma durumunda konaklama vs. masraflar nasıl karşılanacak?

Yolluk veriliyor mu?
kenanandic
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    18 Ksm 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

- hizmet içi eğitime ilsis üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz.
- mazeret bildirmediğiniz sürece, katılmanız zorunlu.
- şehir dışında katılacağınız merkezi hizmet içi eğitimler için konaklama - yolluk v.s masraflar size ödenir.
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    19 Ksm 2008, 9:32Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam burda 2009 yılı hizmet içi kurslarının listesi mevcuttur. BU aralar ilsiste Hizmet içi eğitim sayfası açmıyor.
Ayrıca
http://www.bilgisayarbilisim.net/2009_hizmetici_egitim_plani_yayinlandi-t30992-12.html

2009_Hizmetici_Egitim_Plani.zip
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  2009_Hizmetici_Egitim_Plani.zip
 Dosya Boyutu:  873.59 KB
 İndirilme:  64 defa

skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    19 Ksm 2008, 9:41Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben bilgisayar öğretmeniyim yani formatör değilim.
Şimdiye kadar 2 hizmetiçi eğitim için başvurdum ikisine de kabul edilmedim.
Maalesef bu hizmetiçi eğitimden yararlanamdım hiç.
Bir kere bu eğitimlerin açılmasında hiç bizim bir katkımız yok.
Eğitek kafasına göre hizmetiçi eğitim açıyor.
İstanbuldayım Server 2003 hakkında hizmetiçi eğitim almak istiyorum ama koca istanbulda 2009 yılında bu eğitim verilmeyecek. Maalesef ben MEB'deki hizmetiçi eğitim sistemini çok sorunlu buluyorum.
Bu arada kursları eğitici formatör arkadaşlar veriyor.
by_M
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    19 Ksm 2008, 16:23Alıntıyla Cevap Gönder

Başvurular önce kurum sonra ilçe tarafından onaylanmazsa ne olur?

Bir kurs başvuran sayısı ile kontenjan farklı olursa ne olur? 20 kişi demişler ama 33 kişi başvurmuş ? Question
esal
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    19 Ksm 2008, 17:12Alıntıyla Cevap Gönder

hocam önce okul sonra ilçe sonra il sonra ilgili birim hangisiyse o sonra hizmet içi eğitim dairesi onaylar. eh onaylamazsa gidemezsin:) başvuranlar arasında da eleme yapılır. şartları taşımayanlar elenir. şartı taşıyanlarda bu sayı fazla çıkıyor ama eleme kriterleri nedir bilmiyorum.
by_M
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    20 Ksm 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

esal eyw +1 +1 +1
memduhbey
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    20 Ksm 2008, 13:29Alıntıyla Cevap Gönder

Hizmet içi eğitim modülünden başvurabilirsin
Fakat Okul müdürünün onayı gerekir Bu yüzden birçok formatör sırf bu yüzden Tekamül kursu alamıyor.
İl dışında kurs ise oldukça zor Çünkü bazı uyanıklar yolluk alıp birazda kurs görürüz hesabıyla bunu kötüye kullanıyorlar
by_M
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?    26 Ksm 2008, 8:09Alıntıyla Cevap Gönder

memduhbey yazmış:
Hizmet içi eğitim modülünden başvurabilirsin
Fakat Okul müdürünün onayı gerekir Bu yüzden birçok formatör sırf bu yüzden Tekamül kursu alamıyor.
İl dışında kurs ise oldukça zor Çünkü bazı uyanıklar yolluk alıp birazda kurs görürüz hesabıyla bunu kötüye kullanıyorlar

öyle mii Neutral
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

Hizmet İçi Kurslar Hakkında Birkaç Soru?

page generation = 2.61447 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)