Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Tasarımı Programları

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
bilisimci61
Seçkin Üye
Seçkin Üye

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?    25 Ksm 2008, 20:10Alıntıyla Cevap Gönder

adiyif hocam tablo da eklenmiyor yine aynı hatayı veriyor anlamış değilim ben bu işi Crying or Very sad
adiyif
Seçkin Üye
Seçkin Üye

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?    25 Ksm 2008, 20:11Alıntıyla Cevap Gönder

valla hocam gonderın dıyecegım ama
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?    25 Ksm 2008, 20:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sanirsam hazirladiğim video işini görecektir:
ancak son kısmı kaydetmeyi unutmusum.
hazirladiğimiz templati sayfaya uygulamak için
Modify>> Template>> Apply Template to Page seçeneğinden templatimizi seçip işlemi bitiriyor ve ortada oluşturduğumuz orta aalana görüntülenmesini istedğimiz kısımları ekliyoruz.

eğer bir değişiklik yapmak istiyorsak ilk olusturduğmz template sayfasini açıp değişiklikleri yaptıktan sonra kaydettiğimizde templati uyguladığımız tüm sayfalar güncelleştirilecektir.
Saygılarımla

Download Link:template.rar
herhangi bir srunuz varsa yardımcı olmaya çalısırım
bilisimci61
Seçkin Üye
Seçkin Üye

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?    25 Ksm 2008, 20:28Alıntıyla Cevap Gönder

ccaaggllaarr yazmış:
hocam sanirsam hazirladiğim video işini görecektir:
ancak son kısmı kaydetmeyi unutmusum.
hazirladiğimiz templati sayfaya uygulamak için
Modify>> Template>> Apply Template to Page seçeneğinden templatimizi seçip işlemi bitiriyor ve ortada oluşturduğumuz orta aalana görüntülenmesini istedğimiz kısımları ekliyoruz.

eğer bir değişiklik yapmak istiyorsak ilk olusturduğmz template sayfasini açıp değişiklikleri yaptıktan sonra kaydettiğimizde templati uyguladığımız tüm sayfalar güncelleştirilecektir.
Saygılarımla

Download Link:template.rar
herhangi bir srunuz varsa yardımcı olmaya çalısırım

hocam anlatamadım sanırım, ben bu dediklerinizi yapıyorum yeni açtığım sayfaya templatei de uyguluyorum ama ortadaki editregion bölümünde sorun yaşyorum bu bölüme yazı yazabiliyorum resim ekleyebiliyorum ama entera basamıyorum ve tabloda eklenmiyor, bunları yapmaya kalktığımda hata veriyor...
ccaaggllaarr
Aktif Üye
Aktif Üye

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?    25 Ksm 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende bir problem olmuyor. ve editable region içinde değişiklikleri yapyorum.

hocam örnek aşağıdadır.: yani hazirladiğim templatei ekledim
http://www.4shared.com/file/73135205/a21be857/son.html

herhalde bir sorun yoktur:S
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Web Tasarımı Programları

template oluşturacam yardımcı olur musunuz?

page generation = 0.34000 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)