|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
kkirac
Site Gezgini

| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 22:21 | |
| Sevgili arkadaşlar;
"Çekmedim hiç bir şeyden Dynedden çektiğim kadar" litaretüregeçsin diye söylüyorum. Yine benzer hatalar ve bir türlü çözülmüyor. Dün dynedi kurdum öğrencileri güncelledim, hatta bir kaç öğrenci şifresi ile girerek çalışmasını onayladım. Ama ne hikmetse bugün yine hata veriyo. Allah için bir bakın nedir sorun karşılaşıpta çözebilen varmı. Hata resimlerini de yükledim. Şunu da söyleyeyim daha önce bu konu ve bu hatayla ilgili önerilerinizi okudum ve uyguladım buna rağmen sonuç negatif. Önerilerinizi bekliyorum
| 198 defa İzlenme, 63.13 KB |

|
| 198 defa İzlenme, 23.11 KB |

|
| 198 defa İzlenme, 18.79 KB |

|
| |
|
|
 |
kkirac
Site Gezgini

| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 22:52 | |
| | Pek kimsenin ilgisini çekmedi galiba
| |
|
|
 |
yasmin
Site Gezgini

| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 23:05 | |
| | Hocam bugün dyned bu şekilde hata veriyodu. Ama önceden açılıyordu bizim. Server problemi olarak düşündük biz, bakalım pazartesi görücez açılcak mı.Yani geçici bir sorun bence.
| |
|
|
 |
zece
Site Gezgini

|
| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 23:16 | |
| | bugün bizde de aynı hata vardı hocAM
| |
|
|
 |
tdemirci
Site Gezgini

| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 23:22 | |
| hocam il koordinatörünü aradım ben serverda hata var dedi yani sizden kaynaklı değil rahat olabilirsiniz..
www.yenisakran.meb.k12.tr
| |
|
|
 |
osayrac
Tecrübeli Üye

Kayıt: 07 Eyl 2007 Mesajlar: 871 Konum: Eskişehir------>Diyarbakır |
| Yine Dyned Ve Yine Problem 21 Ksm 2008, 23:24 | |
| Hocam ben de şimdi kendi kurduğum pc den baktım... Dediğinizg gibi önceden çalışıyodu şimdi çalışmıyor...
| |
|
|
 |
hdx
Site Gezgini

|
| Yine Dyned Ve Yine Problem 22 Ksm 2008, 6:27 | |
| | geçen sene de aynı şeyler oluyordu .Çocuklara laf analatana kadar akla karayı seçtim..sonuç bu sene dyned deyince "ama hocam açılmıyor ki...,yaa yine mi dyned diyorsunuz " şeklinde tepki veriyorlar , veli bilgilendirme toplantısı yapacaktım vazgeçtim,bill gates 'in xp tanıtımı yaparken çökmesi gibi bu da tanıtım sırasında çökerdi herhalde.......düzelir belki ama çocukların güveni asla ......
| |
|
|
 |
|
|