Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Yine Dyned Ve Yine Problem

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kkirac
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 22:21Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili arkadaşlar;
"Çekmedim hiç bir şeyden Dynedden çektiğim kadar" litaretüregeçsin diye söylüyorum. Yine benzer hatalar ve bir türlü çözülmüyor. Dün dynedi kurdum öğrencileri güncelledim, hatta bir kaç öğrenci şifresi ile girerek çalışmasını onayladım. Ama ne hikmetse bugün yine hata veriyo. Allah için bir bakın nedir sorun karşılaşıpta çözebilen varmı. Hata resimlerini de yükledim. Şunu da söyleyeyim daha önce bu konu ve bu hatayla ilgili önerilerinizi okudum ve uyguladım buna rağmen sonuç negatif. Önerilerinizi bekliyorum

198 defa İzlenme, 63.13 KB

dynedklasoru.JPG

198 defa İzlenme, 23.11 KB

course hata2.JPG

198 defa İzlenme, 18.79 KB

course hata.JPG

kkirac
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 22:52Alıntıyla Cevap Gönder

Pek kimsenin ilgisini çekmedi galiba
yasmin
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bugün dyned bu şekilde hata veriyodu. Ama önceden açılıyordu bizim. Server problemi olarak düşündük biz, bakalım pazartesi görücez açılcak mı.Yani geçici bir sorun bence.
zece
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 23:16Alıntıyla Cevap Gönder

bugün bizde de aynı hata vardı hocAM
tdemirci
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

hocam il koordinatörünü aradım ben serverda hata var dedi yani sizden kaynaklı değil rahat olabilirsiniz..

www.yenisakran.meb.k12.tr
osayrac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yine Dyned Ve Yine Problem    21 Ksm 2008, 23:24Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben de şimdi kendi kurduğum pc den baktım... Dediğinizg gibi önceden çalışıyodu şimdi çalışmıyor... Sad
hdx
Site Gezgini
Site Gezgini

Yine Dyned Ve Yine Problem    22 Ksm 2008, 6:27Alıntıyla Cevap Gönder

geçen sene de aynı şeyler oluyordu .Çocuklara laf analatana kadar akla karayı seçtim..sonuç bu sene dyned deyince "ama hocam açılmıyor ki...,yaa yine mi dyned diyorsunuz " şeklinde tepki veriyorlar , veli bilgilendirme toplantısı yapacaktım vazgeçtim,bill gates 'in xp tanıtımı yaparken çökmesi gibi bu da tanıtım sırasında çökerdi herhalde.......düzelir belki ama çocukların güveni asla ......
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Yine Dyned Ve Yine Problem

page generation = 0.34312 seconds, sql queries = 19

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)