|
|
12. sayfa (Toplam 14 sayfa)|
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Sonraki |
|
|
|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? |
| TRT 1 |
|
20% |
[ 43 ] |
| Samanyolu TV |
|
41% |
[ 87 ] |
| Kanal D |
|
3% |
[ 8 ] |
| Show TV |
|
4% |
[ 10 ] |
| Star Tv |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fox |
|
0% |
[ 2 ] |
| ATV |
|
3% |
[ 8 ] |
| Kanal 1 |
|
1% |
[ 4 ] |
| Flash TV |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanal 7 |
|
3% |
[ 8 ] |
| Ntv |
|
14% |
[ 31 ] |
|
| Toplam Oylar : 208 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
tunash
Seçkin Üye

| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 21 Ksm 2008, 23:41 | |
| | anlaşıldı ok...eyvallah... | | |
|  | spontan
Aktif Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 21 Ksm 2008, 23:42 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Hükümet yanlısı kanallar bu kadar çok desteklendiğne göre herkes hayatından memnun. Bende memnunum. Hemde sizden daha rahat yaşıyorum. Gelecek endişesi kimse de yoksa bende hiç yok. Demek ki hükümeti başarılı buluyorsunuz. Durmak yok öyleyse yola devam. Millete iş vermek yerine yardımlarla ne zamana kadar oy avcılığı yapabilecekler. Bilemiyorum. Bu kadar çok yardımlar elbet bir gün kesilecek. Arjantin gibi olmayalım aman dikkat |
hayda... arkadaşım ben asla hükümeti ve onun kanallarını savunmadım. ha sözün savunanlaraysa bilmem. Ama dini kesim kırsal kesim diye kutuplaşmayı destekleyen sözlerinizi kınıyorum ve asla katılmıyorum. Ayrıca her insanın yaşam tarzına da saygı duyuyorum. Neden başkalarının sakal bıyık bırakması ya da başörtü takması sizi rahatsız ediyor ki? başörtü veya sakal kamusal alanlarda yasak. Özel hayatında isteyen istediğini yapar. Ayrıca sırf kendini müslüman görüp diğerlerini dışlayanlara da ben zaten karşıyım ve az önceki sözünüzden dolayı sizi kınadığım gibi onları da kınıyorum. Ama dini kesim lafınız çok ağır bi kelime. Herkes dinine bağlı olabilir bu çok doğal bişey. Ama insanların dinine bağlı olması da rahatsız ediyosa artık o sizin sorununuz.
Ama bence önce düşünün sonra konuşun derim. Bu şekilde insanları rencide ediyor ve kırıyorsunuz... Amacımız ülke çıkarlarıysa barışsa dostluksa daha duyarlı olmalıyız. Her konuda dinle ilgili herşeyde muhalefet olmamalıyız. Sonuçta laiklik aynı zamanda din ve vicdan özgürlüğü demektir. Tamam görüşlerimizi söyleyelim ama bu tüm insanları kapsamasın. Sapla samanı lütfen ayırınız... |
"dini kesim" lafı ağır geliyorsa, o zaman ne diyelim bu insanlara? sakala türbana bişey demiyorum da, bu insanların aralarında örgütlenmesi, sadece birbirlerinden alışveriş yapması, birbirlerinin kanalını izlemesi, gazetesini okuması, dışarıya kapanması, kendilerinden olmayana kötü gözle bakması sizce normal bişey mi? |
kanallar tartışılıyor. Dönüp dolaşılıp bu konular açılıyor.
Ben din , siyaset ve futbol tartışmayı sevmem.
Çünkü insanlar asla karşısındakine saygı duymuyor. Senin alay ettiğin karşındaki insanların inançları değerleri belki de yaşama amaçları...
Bu yüzden dikkat etmeli.
Burda yapılması gereken güvendiklerini ve güvenmediklerini söylemekti.
atv yi güvenilir bulan onu izler stv yi güvenilir bulan stv yi (sadece bi örnek)... ama bi kanalı güvenilir buldun diye de insanlar taşa tutulmaz. Farkındaysanız kimse atv fox ntv vs gibi kanallara güvenilir diyenlere bişey söylememiş. O kanallar hakkında da sayısız söylentiler vs var. ama bazı kanalları söyledi diye sayısız nitelendirmeler oluşmuş. İnsanları bastırmaya çalışmayın bence. Belli bi saygı içerisinde herkes istediğini özgürce söylesin. Ama içerisinde alay hakaret vs olmadan. Bence svt atv izleyenleri değil roj tv izleyenleri taşa tutun... neyse...
Kısa sözün özü biraz SAYGI... | | |
|  | tunash
Seçkin Üye

| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 21 Ksm 2008, 23:44 | |
| | trt 1 ve trt 2 izliyorum, yumurcak tv y iseviyorum..cnbc-e yi takip ediyorum..discovery i ara ara izliyorum...samanyoluhaber kanalı nı izliyorum....o kadar... | | |
|  | spontan
Aktif Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 21 Ksm 2008, 23:52 | |
| TRT yi seviyeli buluyorum. "Kadın programı " diye vasıflandırılmış tuhaf programlardan arınmış görüyorum çünkü.
Hatta belgesel türünde bu programları eleştirmiş TRT. Çok beğenmiştim.
İzleyici merak ediyor diye artık ünlü şahısların yatak odalarına kadar girildi. Yapılan ahlaksızca hareketler , futursuzca yayınlanıyor. Yapana değil yayınlayanlara kızıyorum...
trt yi bu yüzden beğeniyorum. Seviyeli olduğu için. Ama çok eksik yönleri olduğunu düşünüyorum. Zamanla düzelir umarım.
Ha sadık bi trt izleyici miyim ? hayır. Sadece seviyeli buluyorum.
İzlediğim programlar genelde suya sabuna dokunmayan ve şu stresli yaşamda beni stresten arındıracak programlar...
Mesela Avrupa yakası ya da Anında Görüntü Show ya da Komedi Dükkanı...
Haber de izliyorum ama hemen hemen tüm kanallara bakıyorum... Hiçbirini benimle aynı görüşte olduğu için de izlemiyorum. Sadece izliyorum... Zaten yanlı yapılan yorumlar anlaşılıyor...
İzlediğim programlar şu ya da bu kanalda diye izlemiyorum. Ama güzel ve seviyeliyse neden izlemeyeyim.... | | |
|  | melihce
Site Gezgini

| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 21 Ksm 2008, 23:57 | |
| bende yeni bir kanal ekleyim belki duymayanınız vardır.
hilal tv. bazı arkadaşların hoşuna gitmeyebilir ama onların ifadesi ile dini bir kanal. tarafmıdır taraftır. müslümanın(allaha kayıtsız şartsız teslim olan) derdini dert edindiği için yayına başladığı günden beri çizgisini kormuştur ve koruyacağınada inanıyorum. bu anlamda seçenekler arasında olmasada oyum hilale. | | |
|  | 55ihsan55
Aktif Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 0:21 | |
|
 |
 |
 |
 |
hükümet yanlısı kanalları destekleyen çok kişi varmış aramızda.
samanyolu ve kanal 7 zaten akp+fettullahçı karışımı bişey. trt de zaten akpnin oyuncağı oldu. atv de akp sempatizanlarının.
ülkenin %99unun müslüman olduğunu söyleyen ama, kendilerinden başka kimseyi müslüman olarak görmeyen, gelenekleri unutturulmuş, hatta başörtüsünü bağlama şekli bile değiştirilip, türban isimli kıyafete sokulmuş kadınlar ile çember sakal ya da kısacık kesilmiş, dudak hizasını kesinlikle geçmeyen bıyıklarıyla ortalıkta gezinen, beyni yıkanıp beyin yıkayıcıya dönüşen insanlarla doldu güzel ülkem. yazık. yine başkaları kazanıyor. benim ülkem kaybediyor... |
Ya kamusal alan diye başörtülüler giremiyorlar zaten bazı yerlere siz yakında bıyık konusunda da bazı kriterler getirirsiniz. Herkes aynı giyinsin aynı düşünsün nasıl bir zihniyet bu efendi gibi oyunu kullan sonrada deki ha ben böyle düşünüyorum ama toplumunun genelide benden farklı düşünüyor olabilir demokrasi budur. |
ben kamusal alana girsinler girmesinler dedim mi? bence kamusal alan olsun olmasın herkes her yere girebilmeli. ayrıca yazıyı yanlış okumuşsunuz. ben herkesin aynı giyinmesine karşıyım zaten. | | |
|  | spontan
Aktif Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 0:29 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
samanyolu ve kanal 7 zaten akp+fettullahçı karışımı bişey. trt de zaten akpnin oyuncağı oldu. atv de akp sempatizanlarının.
ülkenin %99unun müslüman olduğunu söyleyen ama, kendilerinden başka kimseyi müslüman olarak görmeyen, gelenekleri unutturulmuş, hatta başörtüsünü bağlama şekli bile değiştirilip, türban isimli kıyafete sokulmuş kadınlar ile çember sakal ya da kısacık kesilmiş, dudak hizasını kesinlikle geçmeyen bıyıklarıyla ortalıkta gezinen, beyni yıkanıp beyin yıkayıcıya dönüşen insanlarla doldu güzel ülkem. yazık. yine başkaları kazanıyor. benim ülkem kaybediyor... |
Ya kamusal alan diye başörtülüler giremiyorlar zaten bazı yerlere siz yakında bıyık konusunda da bazı kriterler getirirsiniz. Herkes aynı giyinsin aynı düşünsün nasıl bir zihniyet bu efendi gibi oyunu kullan sonrada deki ha ben böyle düşünüyorum ama toplumunun genelide benden farklı düşünüyor olabilir demokrasi budur. |
ben kamusal alana girsinler girmesinler dedim mi? bence kamusal alan olsun olmasın herkes her yere girebilmeli. ayrıca yazıyı yanlış okumuşsunuz. ben herkesin aynı giyinmesine karşıyım zaten. |
ben seni çözemedim. Neyi eleştiriyorsun o zaman:S | | |
|  | sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 9:00 | |
| Her gazetenin, tv kanalının tarafı olabilir. AMA taraflı olduğu için "dürüst değil" denemez.
Yıllarca tarafsız görünen nice gazetelerin dürüstlük namına zerre taşımadığını gördük.
...
Ayrıca bazı arkadaşlar takmış Samanyolu'nun birinci çıkmasına. Forumun profili adına üzülmeye başlamışlar. Yapmayın.
...
Ayrıca hangi kanalı seyredince çocuğunuz ilerde sihirli güçler kazanabileceğini sanmıyor?
Hangi kanal şehitlerimizi hatırlatan programlar yapıyor? Şehitler sadece bir örnek, söylemek istediğim hangi kanal reyting hesabı yapmadan toplumsal konulara da eğiliyor.
Hangi kanal bol dedikodulu kısır günlerinden farklı olmayan kadın programlarına tenezzül etmiyor?
Hangi kanal reyting alacak onca dizi senaryosu varken bölücü terörün istediğinin aksine, amaçları, terörün arkasındakileri deşifre eden, kardeşliği vurgulayan yayınlar yapıyor.
Hangi televizyonun dizilerinde cinsiyet ön plana çıkartılmıyor, kadının cinsel istismarı yok?
Hangi televizyonun haberlerinde sipariş, çarpıtma dolu haberler yok.
Hangi televizyonun dizilerinde dizi çok izlensin diye güzel kadınlar, yakışıklı erkekler ön plana çıkarılmadan, sadece dizinin kalitesine güveniliyor ve o güzel kadın ve yakışıklı erkeklerle ekran karşısına çekeceklerini sandıkları izleyiciler CİNSEL ZAAFİYETLİ olarak görülmüyor? İzleyiciyi böyle gören, bu yolla ekrana bağlayabileceğini sanan, bizi aptal sanan, aptal yerine koyan kanallara mı güvenelim?
Hangi kanalda magazin programları yok.
Hangi kanalda Türkçemiz daha iyi kullanılıyor.
...
Ayrıca eleştirdiğiniz kanalları İZLEDİNİZ Mİ? DİĞER KANALLARIN PROGRAMLARI İLE KIYASLADINIZ MI?
YOKSA YİNE AYNI HASTALIK MI?
"YAFTALAMAK" MI? | | |
|  | fatihpc
Tecrübeli Üye

| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 9:37 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
ben kamusal alana girsinler girmesinler dedim mi? bence kamusal alan olsun olmasın herkes her yere girebilmeli. ayrıca yazıyı yanlış okumuşsunuz. ben herkesin aynı giyinmesine karşıyım zaten. |
bunun bir dediği bir değiini tutmuyor belli tarzda giyinenleri bir kalıba sokuyor sonrada ben herkesin farklı giyinmesini istiyorum diyor ironik | | |
|  | Gürses44
Aktif Üye

| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 10:00 | |
| Sadece bir tarafsız (siyaseten) Tv var onu da ankete eklememişsiniz.
Hilal Tv
Lütfen bir ance ekleyin... | | |
|  | sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 10:01 | |
|
 |
 |
arkadaşım senin bu anketinin tarafsız olduğuna inanmıyorum çünkü samanyolu gibi sıradan bir kanalı 2.sıraya yazmışşın.
taktakçılar heryerde ...  |
Sana göre sıradan bir kanal. İzlemediğin kanal hakkında yorum yapma. Sen izlemiyorsun diye sıradan olduğunu zannetme. Bak oncaaaaa izleyen varmış.
HA BİR DE;
Bunu bir hiciv olarak al:
Biz "mal"ız. Seçeceğimiz TV kanalı 6. sırada olsa misal, onu bulup seçemeyeceğiz(!)
Bunu mu demek istiyorsun? | | |
|  | tisimer
Seçkin Üye

|
| En Güvenilir Televizyon Kanalı Sizce Hangisi? 22 Ksm 2008, 11:08 | |
| | haberlerine güvendiğim tek kanal samanyolu | | |
|  |
| |
 | | 12. sayfa (Toplam 14 sayfa)
| Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 Sonraki | |
page generation = 1.60484 seconds, sql queries = 16
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|