Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

eş durumu ile ilgili bir soru

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
can_06
Yeni Üye
Yeni Üye

eş durumu ile ilgili bir soru    20 Ksm 2008, 18:45Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar benim stajerliğimin şubatta kalkması gerekiyordu ve ben temel eğitimi aldım ancak hazırlayıcı alamadım çünkü hazirana aacaklarmış böyle olunca stajyerlik uzuyor.ben yaza eş durumu isteyecektim.acaba yaza adaylığımın kalkması yetişir mi ?
root
Site Gezgini
Site Gezgini

eş durumu ile ilgili bir soru    20 Ksm 2008, 19:01Alıntıyla Cevap Gönder

önemli olan 1 yılın dolmuş olması hocam. sana stajerlik programını hazırlayan müdürlük bu programı 1 yıl içerisine sıgdırmak zorunda. 1 yıldan daha uzun bi süre seni stajerlik için uğraştıramazlar.

ancak stajerliğin kaldırılmaz ancak öyle bir yıldan fazla stajer kalabilirsin. sen kafanı yorma tayin fönemi geldiginde senin hizmet süren 1 yılı doldurmuş ise istersin
monerello
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı)

eş durumu ile ilgili bir soru    20 Ksm 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yeni çıkan yönetmeliğe göre yaz tatilinin son gününe kadar adaylığınızı kaldırma şartları oluşmuşa elbette başvurabilirsiniz ki zaten o tarihte hem kursları almış olacaksınız hem 1 yılınız çoktan dolmuş olacak gönlünüz rahat olsun.
can_06
Yeni Üye
Yeni Üye

eş durumu ile ilgili bir soru    21 Ksm 2008, 11:44Alıntıyla Cevap Gönder

değedli öğretmen arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginize.içim rahatladı gerçekten.böyle bilmediğimiz konularda birbirimize destek olmamız çok güzel çok çok teşekkürler
slcnak
Yeni Üye
Yeni Üye

eş durumu ile ilgili bir soru    21 Ksm 2008, 11:53Alıntıyla Cevap Gönder

isteyebilirsiniz hocam zaten eş durumu tayinleri ağustosun sonuna alındı
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

eş durumu ile ilgili bir soru

page generation = 0.14307 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)