|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
can_06
Yeni Üye

|
| eş durumu ile ilgili bir soru 20 Ksm 2008, 18:45 | |
| | arkadaşlar benim stajerliğimin şubatta kalkması gerekiyordu ve ben temel eğitimi aldım ancak hazırlayıcı alamadım çünkü hazirana aacaklarmış böyle olunca stajyerlik uzuyor.ben yaza eş durumu isteyecektim.acaba yaza adaylığımın kalkması yetişir mi ? | | |
|  | root
Site Gezgini

| eş durumu ile ilgili bir soru 20 Ksm 2008, 19:01 | |
| önemli olan 1 yılın dolmuş olması hocam. sana stajerlik programını hazırlayan müdürlük bu programı 1 yıl içerisine sıgdırmak zorunda. 1 yıldan daha uzun bi süre seni stajerlik için uğraştıramazlar.
ancak stajerliğin kaldırılmaz ancak öyle bir yıldan fazla stajer kalabilirsin. sen kafanı yorma tayin fönemi geldiginde senin hizmet süren 1 yılı doldurmuş ise istersin | | |
|  | monerello
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2008 Mesajlar: 644 Konum: Şırnak-Uludere / Şanlıurfa-Halfeti / Şanlıurfa-Merkez (Ama Ispartalı) |
| eş durumu ile ilgili bir soru 20 Ksm 2008, 19:11 | |
| | hocam yeni çıkan yönetmeliğe göre yaz tatilinin son gününe kadar adaylığınızı kaldırma şartları oluşmuşa elbette başvurabilirsiniz ki zaten o tarihte hem kursları almış olacaksınız hem 1 yılınız çoktan dolmuş olacak gönlünüz rahat olsun. | | |
|  | can_06
Yeni Üye

|
| eş durumu ile ilgili bir soru 21 Ksm 2008, 11:44 | |
| | değedli öğretmen arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginize.içim rahatladı gerçekten.böyle bilmediğimiz konularda birbirimize destek olmamız çok güzel çok çok teşekkürler | | |
|  | slcnak
Yeni Üye

|
| eş durumu ile ilgili bir soru 21 Ksm 2008, 11:53 | |
| | isteyebilirsiniz hocam zaten eş durumu tayinleri ağustosun sonuna alındı | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14307 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|